0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
24 месеца гаранция

Retro Game Station GS5 - Конзола с 200 8-bit игри и Безжични джойстици

Модел: 3957 В Наличност
64.90 лв.
93.90 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.06.2024

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Описание:


Ретро конзолата Game Station GS5 е чудесно устройство, което ви предлага вълнуваща колекция от 200 вградени 8-битови игри в едно компактно устройство.


Това устройство е идентично на конзолите от 8-битовата ера и предлага класически заглавия като Super Mario Bros, Contra, Legend of Zelda и още много други. С 200 вградени игри имате изобилие от възможности за забавление.Едно от ключовите предимства на Game Station GS5 е наличието на безжични джойстици. Това ви позволява да играете вашите любими игри от удобно разстояние без да се налага да сте свързани с кабели. Безжичните джойстици ви осигуряват свободата да се движите и играете комфортно.


Конзолата Game Station GS5 е съвместима с телевизори, които разполагат със стандартен AV вход. Свързването е лесно и интуитивно, така че можете бързо да се насладите на игрите на голям екран.


Допълнително, Game Station GS5 предлага възможност за запаметяване на играта, което ви позволява да продължите точно от там, където сте спрели, без загуба на напредъка си. Това е особено полезно за дългите и сложни игри, където искате да се върнете и да продължите по-късно.


Комбинацията от класически 8-битови игри, безжични джойстици и удобна употреба правят Game Station GS5 отличен избор за всички фенове на ретро видеоигрите.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.
1.Необходимо да върнете пратката, която желаете по същата товарителница, с която сте я получили. При предаване на пратката е необходимо да предадете товарителницата, с която сте получили пратката на служител от Еконт. Моля да го уведомите, че връщате пратка по товарителницата, с която сте получили, описание на пратката:


Моля имайте в предвид, че ако е с нарушена опаковка или в нетърговски вид, връщането ще бъде отменено! Ако по продукта има и минимална следа от употреба, то искането ще бъде отменено и продукта върнат към Вас без право на повторно връщане.
Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.


Изпратете без наложен платеж, сумата се възстановява по банков път.

 Код на връщане (рекламация)/ За замяна, или Код на връщане (рекламация)/ За връщане, според Вашето желание. При връщане на закупената стока е необходимо в пратката да поставите документа за Пощенски Паричен Превод, който е издаден от куриерската фирма Еконт при получаване на пратката!

2.След като изпратите пратката обратно според инструкциите в т.1, изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

-Банкови детайли, Ибан и имена на титуляр

-Какво е Вашето желание пример: Замяна на продукта с друг предлаган от Партньора / връщане на продукт за гаранция/ връщане на продукта за възстановяване на сума.

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

Получател: Партньора

Адрес: гр.София ОФИС НА ЕКОНТ София Парк - ул. Рачо Казанджията

Тел.: +359896313132

Предпочитан куриер: Еконт

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.