0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Робот прахосмукачка и подомиячка Hobot LegeeD8+Lulu, Бял

Модел: LegeeD8+Lulu В Наличност
1729.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 17.07.2024

Доставка

Продукти предлагани от Горал Интернешънъл са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

 • Стартиращо от 2019-05-21 Стойността на таксата за доставка е 8 лв.
 • За периода 2022-01-19 - 2030-01-23 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Пречистватели за въздух, e 9.9 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

LEGEE-D8 4 в 1 робот-прахосмукачка, компресиращ боклука си

LEGEE-D8 ECOmpactor е най-новият робот от марката Hobot, който въвежда нови стандарти при роботите-прахосмукачки. Освен с мощността на вакуума си, капацитета на батерията си, прецизното картографиране, той предлага невиждана до този момент при роботите-прахосмукачки технология, която компресира до 5 пъти боклука, още в самия робот. По този начин си спестявате ежедневните усилия по почистването на машината, както и прахоляка, който неизменно започва да хвърчи при изпразването на сухия контейнер. Като допълнение към това удобство, получавате още едно – самопочистващ се протектор на филтъра.

Мултифункционална база за изпиране и подсушаване на мопа и зареждане с препарат

Към този робот-прахосмукачка има база за самопочистване, но тя няма нищо общо с базите, които вече сме виждали при други марки. Неговата станция изпира мръсния моп с две компактни четки, след което го подсушава с 40-градусова въздушна струя и така роботът е напълно готов за следващото почистване. Няма вмирисани парцали, отпада и нуждата от зареждане на робота с чиста вода и препарат, тъй като базата прави сама и това в продължение на повече от месец без допълнителтно обслужване.

Мощност на вакуума 5000 Pa

Мощността на вакуума на този робот-прахосмукачка сама по себе си е достатъчно добра причина да изберете него пред конкуренцията. Вакуумът, комбиниран с централна четка и система против заплитане на космите, гарантират безкомпромисно почистване на всички видове настилки. Патентованата технология Без заплитане събира до 82% от космите и мъховете още преди да са достигнали централната четка.

Централна четка и моп, допълнени от система за разпознаване на различните видове настилки.

Legee D8 ECOmpactor разпознава материала на настилките и сам превключва от един почистващ режим в друг, като по този начин не се налага да сменяте приставки, както е при другите роботи. Когато стъпи на килим, той автоматично повдига мопа си на 7мм.

Сила на натиска на мопа 800 g

LEGEE-D8 ECOmpactor не просто влачи почистващия моп из къщата Ви, но той реално търка пода със сила 800g, с което успява да унищожи дори засъхнали петна. Освен това, за разлика от другите роботите, LEGEE-D8 ECOmpactor вибрира 1300 пъти в минута.

За по-ефективно почистване на ъглите и около стените, роботът има странична четка с дължина на всяко перце от 4 см. Формата на LEGEE-D8 е D-образна, което осигурява оптималното почистване на помещенията.

Снабден с LEGEE SLAM навигация, която интегрира 5 различни технологии, за да планира най-оптимално почистването на дома Ви. В допълнение на това роботът има сензори, които различават малки премети (като купи за животни).

8 режима на почистване

LEGEE-D8 ECOmpactor се справя с различните предизвикателства за почистване във всяка стая. Той познава отлично дома Ви, прави карта в реално време и е способен да почиства всяко помещение според индивидуалните му характеристики – дали да направи сухо почистване в хола, дали да използва повече вода в банята или да полира плочките в кухнята…


Модел
LEGEE D8 ECOmpactor


Software
Патентована LEGEE SLAM Navigation


Метод на
почистване
4 в 1 без заплитане на косми


Компресиране на
боклука
Патентована технология за компресиране до
5 пъти на боклука


Вибрация на мопа
Макс. 1300 пъти в минута


Сила на триене
800 g


Сензор за
разпознаване на вида настилка
Да


Повдигане на мопа
До 7 мм


Централна четка
Да


Странична четка
4 см


Сила на вакуума
5000 Pa


Батерия
4900 mAh Li-ion


Мокро почистване
Да, с 4 дюзи


Капацитет на
контейнера за сухия боклук
500 мл


Филтър
Високоефективен и миещ се


Капацитет на
водния контейнер
320 мл


Размер на мопа
Заден моп, 274 кв.см


Метод на
разпознаване на препятствията
Лидар+сензори за малки препятствия


Сензори против
падане от стълби
2 предни и 2 задни


Legee App
iOS/Android


Свързване
5GHz/2.4GHz/Hotspot+Auto Switch с 3SSID


Вписване в акаунта
Hobot Account, Facebook, Apple, Google,
WeChat


Гласов асистент
Многоезичен/Креативен гласSiri/OK Google


Режими на
почистване
8


„Умно“ зареждане и
подновяване на работа
Да


„Интелигентно“
планиране на пространството
Да


Програматор на
почистването
Да


Режим Не
безпокойте
Да


Заключване на
робота
Да


Размери (д*ш*в)
344*343*97,5 ммКомплекта съдържа

 • Робот LEGEE-D8 ECOmpactor 
 • Адаптер (100~240VAC, 50~60Hz)
 • Зарядна база
 • Хепа филтър
 • 3 бр. странични четки
 • Бутилка за дозиране на почистващия препарат
 • Упътване на български език
 • Комплект мопове
 • Гаранция – 2 години
Тип почистване: Мокро
Сухо
Тип продукт: Перяща прахосмукачка
Функции: Почистване
Цвят: Бял
Употреба: Домашна

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected]: или тел. 0878 644 747.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

Моля прочетете графа ПОЛИТИКА за връщане докрай.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. До 14 дни от датата на получаване изпратете продукта във вида, в който сте го получили, ведно с всички негови опаковки и кутии.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Горал Интернешънъл по телефона, номерът за връзка е 0878 644 747.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected]  или се свържете с нас на тел. 0899 919 992/

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Горал Интернешънъл ЕООД

Адрес: гр. София, Галичица 44

Тел.: 0878 644 747

Предпочитан куриер: Спиди АД

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже и да върне получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка, ако е изпълнил изредението условия по-долу. Горал Интернешънъл ЕООД ще възстанови на потребителя заплатената от него сума за продукта не по-късно от 14 дни, считано от датата на връщане на продукта, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Горал Интернешънъл ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Горал Интернешънъл ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Горал Интернешънъл са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

 • Стартиращо от 2019-05-21 Стойността на таксата за доставка е 8 лв.
 • За периода 2022-01-19 - 2030-01-23 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Пречистватели за въздух, e 9.9 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.