0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Робот прахосмукачка Roborock S8, S802-00, Прахосмукачка и моп, 5200 mAh, 6000Pa, Контейнер за прах 750 мл, 4 сензора, 4 карти, 50 W, Автономия 180 мин., Бял

Модел: S802-00 В Наличност
1078.79 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 21.06.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

 

Четка Duo Roller

Новите двойни гумени четки Duo Roller подобряват прахосмукачката чрез ефективно премахване на замърсяванията с по-малко заплитане и лесно изсушаване на космите.

  

 Изключително засмукване 6000Pa

 

Подобреното засмукване HyperForce от 6000Pa означава, че прахосмукачката-робот може да изсмуче цялата мръсотия и прах, достигайки без усилие и до най-малките частици.

  

Система за почистване VibraRise Mopping

 

Изпитайте силата на технологията за звукова вибрация, която търка с постоянен натиск, за да остави подовете блестящи.

  

Почистване на килими на високо ниво

 

Почистването на килими е лесно със системата Roborock Carpet Boost+, която ще остави вашия килим без бъркотия, от косми от домашни любимци до трохи от хляб.

  

Реактивно 3D избягване на препятствия

 

С помощта на 3D изображение със структурирана светлина и инфрачервена светлина, прахосмукачката робот идентифицира и избягва потенциални опасности за безгрижно почистване

  

Навигация PreciSense LiDAR

 

Навигационната система PreciSense LiDAR сканира и създава подробни карти, за да намери оптимален маршрут за почистване, оставяйки мръсотията без да излиза.

  

Интелигентни предложения за зони с ограничен достъп

 

Начертайте невидими стени, за да блокирате определени зони в приложението Roborock.

  

3D картографиране

 

3D картата ви позволява да построите прецизно къщата си и да добавите виртуално мебели, за да създадете подробна карта на къщата, като гарантирате възможно най-доброто почистване.

  

Многостепенна система за картографиране

 

Имате ли къща на повече от един етаж? Системата за картографиране на много нива автоматично разпознава отделните нива на вашия дом. Всичко, което трябва да направите, е да оставите робота. Поддържа до четири етажа.

  

Персонализирани процедури за почистване

 

Решете кога роботът прахосмукачка да почиства с персонализирани програми за почистване и задайте рутинни процедури за определени части на къщата, редовно или при поискване.

  

 

 

Можете да изберете часове за зареждане извън пиковите часове, за да спестите енергия и да намалите разходите, свързани с използването на електроенергия по време на пиковите часове.

  

Ефективност на филтриране, сертифицирана от SGS

 

Торбичката за прах също е ефективен въздушен филтър, тестван за филтриране на 99,7% от полени с размер до 0,3 микрона, за да поддържа въздуха ви чист и без полени.

Тип почистване: С измиване
Сухо
Тип продукт: Робот прахосмукачка
Функции: Почистване
Цвят: Бял
Тип настилка: Различни повърхности
Капацитет (л): 0.4
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.