0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Робот за миене на прозорци Hobot 198, Ефективни микрофибърни подложки, Управление от смартфон, AI технология – 2.1, Черен

Модел: HB198 Изчерпан
369.00 лв.
599.00 лв.
С този робот можете да почиствате прозорци, огледала, стени и подове на бани, кухни и коридори, маси,шкафове, гардероби и др.

Перфектно почистване. Две почистващи колела, покрити с микрофибърна кърпа, се движат и въртят по повърхността на прозореца в същото време мощен вакуум изсмуква праха и премахва замърсяванията, като има изключителна ефективност на почистване. 

Управляван от смартфон и дистанционно управление HOBOT-198 може да се управлява от iOS и Android устройства. Просто изтеглете безплатното приложение и го инсталирайте на телефона си, след което можете да управлявате своя робот. Освен това е включено и дистанционно управление. 


Дизайн за безопасност. Вграденият UPS (система за непрекъснато захранване) предотвратява падането на робота при прекъсване на захранването. Алгоритъм за управление срещу падане. Автоматично открива препятствия и размерите на прозореца. Високоякостно предпазно въже (150 kg).


Не надрасква повърхността. По-голямата част от праха се изсмуква в кърпа за почистване от прахосмукачката. Дори ако кърпата за почистване от микрофибър съдържа частичен прах, тя не надрасква стъклената повърхност, поради дългите влакна и мекотата на микрофибърните власинки.

Без задвижващо колело, без оставени следи HOBOT-198 има две специално проектирани почистващи колела с микрофибърна кърпа вместо задвижващ протектор. Може да се движи свободно и плавно по повърхността на прозореца, без да остават следи, дори ако кърпата за почистване е замърсена.


Най-новият робот за прозорци HOBOT 198 идва с подобрения и приложения за телефон –  предназначен да почиства всякакви видове твърди и гладки повърхности. Можете да почиствате прозорци, огледала, стени и подове на бани, кухни и коридори, маси, шкафове, гардероби и др.
 • Ефективни микрофибърни подложки
 • Управление от смартфон
 • Вакуумна система за закрепване
 • Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването
 • Автоматично  изчислява оптималната траектория на почистване
 • Защита от падане
 • Работи на кабел – 4 м
 • Дистанционно управление
 • 3 режима за автоматично почистване
 • AI технология – 2.1
 • По – ниски нива на шум

  Съдържание на кутията:


 • HOBOT 198
 • дистанционно управление
 • 12 x микрофибърни подложки
 • 2 x почистващи ринга
 • обезопасително въже
 • адаптер, DC кабел, AC кабел – 5 м
 • упътване
 • Гаранция: 2 години

  Технически данни:

  Модел HOBOT-198
  Цвят: Черно
  Размери: 295 x 148 x 120 mm
  Тегло: 930 г
  Мощност: 240V ~ 50Hz
  Power consumptation: 90 W
  Дължина на кабела: 4 м
  Предпазно въже: 5 м, 150Kgf
  Шум: 65,5 dB
  Резервна батерия UPS4x Li-PO, 3.7 V
  Скорост на почистване: 3,6 мин за кв.м (почиства всяка точка два пъти)
  Максимална площ на почистване,височина – 6 м, дължина – 5 м
Функции: Wi-Fi
Автоматично почистване
Сензор против падане
Тип продукт: Робот за миене на прозорци
Робот прахосмукачка
Тип почистване: Сухо
Цвят: Черен
Захранващо напрежение: 220 V
Тип настилка: Прозорци
Захранване: Акумулатор
Употреба: Домашна

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected]: или тел. 0878 644 747.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

Моля прочетете графа ПОЛИТИКА за връщане докрай.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. До 14 дни от датата на получаване изпратете продукта във вида, в който сте го получили, ведно с всички негови опаковки и кутии.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Горал Интернешънъл по телефона, номерът за връзка е 0878 644 747.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected]  или се свържете с нас на тел. 0899 919 992/

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Горал Интернешънъл ЕООД

Адрес: гр. София, Галичица 44

Тел.: 0878 644 747

Предпочитан куриер: Спиди АД

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже и да върне получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка, ако е изпълнил изредението условия по-долу. Горал Интернешънъл ЕООД ще възстанови на потребителя заплатената от него сума за продукта не по-късно от 14 дни, считано от датата на връщане на продукта, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Горал Интернешънъл ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Горал Интернешънъл ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Горал Интернешънъл са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

 • Стартиращо от 2019-05-21 Стойността на таксата за доставка е 8 лв.
 • За периода 2022-01-19 - 2030-01-23 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Пречистватели за въздух, e 9.9 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.