0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Робот за миене на прозорци Hobot 268, Бял

Модел: 268 Последна бройка
489.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI

Очаквана дата за доставка: 26.02.2024

Доставка
Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв

  Най-новият робот за прозорци HOBOT 268 идва с подобрения –  предназначен да почиства всякакви видове твърди и гладки повърхности. Можете да почиствате прозорци, огледала, стени и подове на бани, кухни и коридори, маси, шкафове, гардероби и др.
  • Ефективни микрофибърни подложки
  • Управление от смартфон
  • Вакуумна система за закрепване
  • Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването
  • Автоматично  изчислява оптималната траектория на почистване
  • Защита от падане
  • Работи на кабел – 4 м
  • Дистанционно управление
  • 3 режима за автоматично почистване
  • AI технология – 2.1
  • По – ниски нива на шума
  • Удобен захват
  • Дистанционно управление

  МоделHOBOT-268
  Цвят Перлено бяло
  Размери295 x 148 x 120 mm
  Тегло930 г
  Мощност 240V ~ 50Hz
  Консумация на ток 72 W
  Дължина на кабела 4.5 м
  Предпазно въже 5 м, 150Kgf
  Шум 68 dB
  Резервна батерия UPS4x Li-PO, 3.7 V
  Скорост на почистване1 m 2/4 min (почиства всяка точка два пъти)Максимална площ на почистваневисочина – 6 м, дължина – 5 м
Тип почистване: Мокро
Сухо
Функции: AI технология
Автоматично почистване
Дистанционно управление
Цвят: Бял
Тип продукт: Робот за миене на прозорци
Употреба: Домашна
Захранване: Мрежово
Тип настилка: Прозорци
Твърди повърхности
Ширина (см): 15.5
Дълбочина (см): 29
Височина (см): 11
Включени аксесоари: Дистанционно
Заряден кабел
Моп
Станция за зареждане
Удължител
Технологии: Wifi connectivity
Тегло (кг): 1

Според действащото законодателство, Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок.  Oтказът от покупка е приложим само за потребители, които имат това право по смисъла на ЗЗП в частта му, касаеща дистанционната търговия. Транспортните и други разходи, по връщането на стоката, е за сметка на Потребителя.

В този случай потребителят има правото да уведоми Партньора  в писмен вид за отказа от покупка (чрез писмо по пощата или e-mail) в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу:

Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и документите, които го придружават). Ако продуктът е ползван, трябва да бъде изцяло почистен и да няма следи от употреба. Ако не е почистен, се начислява такса от 80 лв. Разходите за върнатите продукти се поемат от Потребителя, а възстановяване на стойността на продукта се извършва до 30 дни от връщането. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 30 дни. При плащане с карта ние единствено гарантираме, че ще направим необходимите постъпки пред банката ни за възстановяването на сумата към Вашата банка в рамките на 30 дневния период, и не можем да гарантираме в какви срокове ще Ви бъдат върнати средствата по сметката от банките.

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, ние си запазваме правото да откажем връщане на сумата или да изискаме такса от Потребителя за привеждането му в началния му вид (ако е възможно), за да се покрие разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка. Ако продуктът е ползван в рамките на 14 дневния срок, освен таксата за привеждане в началния му вид (ако е възможно), от стойността му като нов се приспада и стойността на консумативите – в това число - батерия, филтри, предно колело, основни четки, странични четки, подложки, контейнери и др. Тук дефинираните консумативи остават собственост на Потребителя, като стойността им се изважда  от стойността на уреда.

От стойността на сумата за връщане се вадят транспортните разходи, ако са за сметка на Търговеца.

Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.