0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Робот за миене на прозорци Hobot 2S, Ефективни микрофибърни подложки, 2 вградени контейнера

Модел: H2S В Наличност
799.00 лв.
899.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.06.2024

Доставка

Продукти предлагани от Горал Интернешънъл са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Стартиращо от 2019-05-21 Стойността на таксата за доставка е 8 лв.
  • За периода 2022-01-19 - 2030-01-23 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Пречистватели за въздух, e 9.9 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Двоен ултразвуков резервоар за пръскане на вода/препарат

Двойно по-ефективен срещу пръстови отпечатъци, прах и замърсявания. Благодарение на двата резервоара за почистващ препарат с функция за ултразвуково пръскане, робота може да почисти с едно зареждане до 50 m²! Ето как вашият почистващ робот лесно премахва замърсяванията. Със скорост на почистване от 0,41 m² в минута, дори големи площи се почистват за нула време. Ултразвуковите дюзи разпръскват водата/препарат в 15 μm фини частици мъгла, за да осигурят несравними резултати при почистване, без да оставят петна от вода.

obot 2s

Hobot S2 информация
Hobot S2 информация
Hobot S2 информация
Силно засмукване и възходяща мощност
Докато силната всмукателна мощност позиционира HOBOT стабилно върху вертикални повърхности и премахва ефективно праха и мръсотията, мощността на прекрепяне от 7 кг позволява на HOBOT да се движи стабилно нагоре и надолу, без да се плъзга.

Hobot S2 информация
Hobot S2 информация

Дизайн с висока надеждност
Автоматично регулируема пневматична подложка автоматично контролира задвижващата сила и поддържа баланса на силата между протекторите на гъсеницата и почистващата кърпа.


Проектиран за стъкло с всякаква дебелина
HOBOT е специално проектиран да работи върху стъкло с всякаква дебелина и дизайн.


Два сменяеми резервоара за вода и препарат
Размерът на всеки контейнер е 26 ml, което е достатъчно за почистване на площ от 26 m2. Използвайте само дестилирана вода или оригиналния почистващ препарат HOBOT. В случай, че ултразвуковата дюза трябва да бъде сменена, разхлабете винта и просто сменете целия модул на резервоара за вода. Роботът отново ще работи като нов. HOBOT 2S не само почиства прозорците екологично, но и икономично.

Zwei austauschbere Wassertanks und Reinigungsmittel

Интелигентно и ефективно почистване на прозорците без усилие
Роботът за почистване на прозорци Hobot 2S има уникална система за линейно движение, която почиства стъклото много прецизно. Мощен мотор и голяма кърпа от микрофибър почистват прецизно с интелигентно движение по повърхността. Hobot 2S почиства повърхността на две стъпки: първо хоризонтално и след това вертикално, постигайки перфектно почистване. Скоростта на почистване е 2,4 мин./1 m².


Интелигентно планиране на маршрут за цялостно почистване
HOBOT 2S автоматично разпознава ръбове и също така е предварително програмиран да работи по зигзагообразни маршрути първо хоризонтално, след това вертикално, като почиства старателно, без да пропуска място.



Сензори против падане
HOBOT 2S e идеален за прозорци без рамки и наклони: четири лазерни сензора откриват препятствията и виждат кога не може да продължи. Интелигентната технология на вашия помощник автоматично изчислява оптималния път на почистване и регистрира ръбовете.Почиства равни и неравни повърхности: Сензорът за налягане реагира на неравности на повърхността и съответно регулира налягането на въздуха. Така че вашият домакински помощник има оптимално задържане, например върху плочки и структурирано стъкло.

Edge-Leakage Sensoren

Почистете ъглите на прозорците
Роботът за почистване на прозорци HOBOT 2S със своята микрофибърна кърпа навлиза още по-дълбоко в ъглите на прозореца и по този начин осигурява максимално покритие на почистената повърхност.

Großes Reinigungstuch auch Microfaser

Захранващ кабел и резервна батерия
Роботът за прозорци HOBOT 2S е свързан към захранването по време на целия процес на почистване. Ако, противно на очакванията, има прекъсване на захранването, Hobot 2S ще остане на повърхността до 20 минути благодарение на своята аварийна батерия. Имайте предвид, че робота не може да се използва без захранващ кабел.

Stromkabel und Notfall-Akku

Предпазно въже
Обезопасително въже с дължина 4,5 метра може да издържи до 200 кг теглителна сила. Преди да работите с HOBOT, винаги завързвайте предпазното въже за фиксиран обект на закрито.



Сигурно закрепване на DC кабела за зареждане
За безпроблемно почистване, роботът за почистване на прозорци HOBOT 2S е оборудван с винтова DC връзка, която осигурява перфектнo свързване. Благодарение на тази мярка кабелът не може да бъде случайно изключен, когато роботът се движи.

Sichere Befestigung des DC-Ladekabels

Гласови команди
Управлявайте своя робот Hobot 2S с гласови команди. 
 
 
Творчески глас
С приложението HOBOT вече можете да замените гласовите команди по подразбиране с произволен звук или команда по ваш избор, създавайки по-забавно и лично отношение към вашия робот. Запишете собствени гласови комани и управлявайте робота със своя глас на български език.

 
OTA актуализация на фърмуера и напомняне за почистване
Бъдете в крак с най-новите функции, като редовно актуализирате фърмуера на HOBOT безжично (OTA). Освен това HOBOT ще ви изпраща напомняне за почистване на всеки 3 месеца, за да ви помогне да поддържате прозорците си безупречно чисти!




Управление чрез смартфон
Роботът за почистване на прозорци Hobot 2S може да се управлява със смартфон със система iOS или Android. Можете лесно да изтеглите приложението безплатно от App Store или Google Play. Можете също да управлявате робота с включеното дистанционно управление. Освен това можете да използвате дистанционното управление или мобилния смартфон, за да активирате функцията за двоен цикъл на почистване на HOBOT 2S.

Steuern über Smartphone

Безчетков японски NIDEC вакуум мотор
Робота за прозорци идва с нов, по-здрав и метален, вакуум мотор. Не само задържа робота на повърхността, но и премахва замърсяванията до блясък.




 



Тип почистване: Мокро
Сухо
Функции: iVoice технология
Дистанционно управление
Сензор против падане
Управление от смартфон
Цвят: Бял
Тип продукт: Робот за миене на прозорци
Тип настилка: Прозорци

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected]: или тел. 0878 644 747.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

Моля прочетете графа ПОЛИТИКА за връщане докрай.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. До 14 дни от датата на получаване изпратете продукта във вида, в който сте го получили, ведно с всички негови опаковки и кутии.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Горал Интернешънъл по телефона, номерът за връзка е 0878 644 747.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected]  или се свържете с нас на тел. 0899 919 992/

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Горал Интернешънъл ЕООД

Адрес: гр. София, Галичица 44

Тел.: 0878 644 747

Предпочитан куриер: Спиди АД

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже и да върне получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка, ако е изпълнил изредението условия по-долу. Горал Интернешънъл ЕООД ще възстанови на потребителя заплатената от него сума за продукта не по-късно от 14 дни, считано от датата на връщане на продукта, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Горал Интернешънъл ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Горал Интернешънъл ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Горал Интернешънъл са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Стартиращо от 2019-05-21 Стойността на таксата за доставка е 8 лв.
  • За периода 2022-01-19 - 2030-01-23 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Пречистватели за въздух, e 9.9 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.