0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Робот за миене на прозорци, Hobot 388 с вграден контейнер, Черен

Модел: 388 Наличност 3 бройки
599.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 19.06.2024

Доставка
Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв
Hobot 388  – нов робот за миене на прозорци от марката Hobot .Подходящ за почистване на всякакви видове твърди и гладки повърхности. Можете да почиствате прозорци, огледала, стени на бани, маси, шкафове, гардероби и др. Hobot 388 идва с подобрения – контейнер за вода, нов дизайн, подобрен софтуер за почистване, по-добра свръзка между робота и кабела, безчетков мотор и още много.Ние сме официални вносителите на марката  за България!24 месеца гаранцияHobot 388 идва с нов, по-стилен дизайн + автоматично пръскане на течност. Оборудван е с допълнителна защита на кабела, която осигурява безпроблемна работа на робота.
  • Дистанционно управление
  • 3 режима за автоматично почистване
  • AI технология
  • По – ниски нива на шума
  • Удобен захват
  • Обезопасително въже
  • Микрофибърни кърпи
  • Спира автоматично, когато приключи
Приложение за телефонРазполага с приложение за телефон, чрез което можете да управлявате робота. Чрез приложението се получават и съобщения за възникнал проблем. В комплекта има и дистанционно управление.Защита от паданеРоботът разполага с UPS – батерия, която ще задържи робота върху прозореца в рамките на 20 мин, ако спре захранването. Обезопасителното въже ще Ви помогне да го придърпате към себе си. Почистваща системаДвата почистващи ринга имитират човешко почистване. Движи се по прозорца без да оставя следи. Hobot се движи отгоре надолу, като почиства целия прозорец.Дълъг кабелHobot работи единствено, свързан с ел. мрежата. Поради тази причина разполага с достатъчно дълъг кабел – 5м. Ако това не Ви достига, винаги можете да си вземете още един кабел за удължаване.МоделHOBOT-388ЦвятСивРазмери295x148x95 ммТегло895 гМощност240V ~ 50HzКонсумация на ток90 WДължина на кабела5 мAI TechnologyV3.0Шум70 dBРезервна батерия UPS4x Li-PO, 3.7 VСкорост на почистване4min/m2Максимална площ на почистваневисочина – 6 м, дължина – 5 м
Тип продукт: Робот за миене на прозорци
Функции: AI технология
Wi-Fi
Автоматично почистване
Дистанционно управление
Управление от смартфон
Тип почистване: Мокро
Сухо
Цвят: Черен
Употреба: Домашна
Захранване: Мрежово
Тип настилка: Прозорци
Твърди повърхности
Ширина (см): 15.5
Височина (см): 9.7
Дълбочина (см): 29
Включени аксесоари: Дистанционно
Заряден кабел
Моп
Удължител
Технологии: Wifi connectivity
Управление чрез приложение
Тегло (кг): 1

Според действащото законодателство, Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок.  Oтказът от покупка е приложим само за потребители, които имат това право по смисъла на ЗЗП в частта му, касаеща дистанционната търговия. Транспортните и други разходи, по връщането на стоката, е за сметка на Потребителя.

В този случай потребителят има правото да уведоми Партньора  в писмен вид за отказа от покупка (чрез писмо по пощата или e-mail) в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу:

Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и документите, които го придружават). Ако продуктът е ползван, трябва да бъде изцяло почистен и да няма следи от употреба. Ако не е почистен, се начислява такса от 80 лв. Разходите за върнатите продукти се поемат от Потребителя, а възстановяване на стойността на продукта се извършва до 30 дни от връщането. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 30 дни. При плащане с карта ние единствено гарантираме, че ще направим необходимите постъпки пред банката ни за възстановяването на сумата към Вашата банка в рамките на 30 дневния период, и не можем да гарантираме в какви срокове ще Ви бъдат върнати средствата по сметката от банките.

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, ние си запазваме правото да откажем връщане на сумата или да изискаме такса от Потребителя за привеждането му в началния му вид (ако е възможно), за да се покрие разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка. Ако продуктът е ползван в рамките на 14 дневния срок, освен таксата за привеждане в началния му вид (ако е възможно), от стойността му като нов се приспада и стойността на консумативите – в това число - батерия, филтри, предно колело, основни четки, странични четки, подложки, контейнери и др. Тук дефинираните консумативи остават собственост на Потребителя, като стойността им се изважда  от стойността на уреда.

От стойността на сумата за връщане се вадят транспортните разходи, ако са за сметка на Търговеца.

Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.