0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Робот за почистване на прозорци Hobot 298, Червен

Модел: 298 Последна бройка
599.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 19.06.2024

Доставка
Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв
Новият Hobot 298 е перфектният робот за почистване на прозорци за стъклени повърхности със и без рамки. Той е първият по рода си, който е оборудван с ултразвукова спрей система. Чрез странично вграден резервоар за вода роботът за почистване на прозорци пръска вода или почистваща течност върху стъклото. Освен това роботът на прозореца се адаптира оптимално към неравни повърхности. С голям плат от микрофибър, Hobot почиства вашите стъклени повърхности особено бързо и за най-кратко време!Hobot 298 е перфектен робот за почистване на прозорци за стъклени повърхности със и без рамки. Чрез вградени сензори той разпознава края на повърхностите и не пада.
Роботът за почистване на прозорци има особено широко поле за приложение, тъй като може индивидуално да се настройва към неравномерни повърхности. Поради тази причина той не е подходящ само за почистване на прозорци, но може да работи и върху огледала или повърхности, покрити с фолио.
Дебелината на стъклото не е от значение, тъй като роботът за почистване на прозорци е подходящ и за многократно остъкляване.
Hobot 298 може да се управлява върху малки и големи стъклени повърхности. Важно е да се има предвид минималният размер 40 х 40 см и максималният размер 6 х 5 м.
Роботът за прозореци почиства стъклените повърхности с помощта на плат от микрофибър, който е монтиран от долната страна на робота. Тази кърпа може да се пере в пералнята и затова е многократна за употреба.
С размери 24 х 24 см, платът от микрофибър е особено голям. Благодарение на размера на кърпата и високата скорост на почистване, роботът може да почисти 1 м2 само за 2,4 минути.От едната страна на робота за почистване на прозорци има резервоар за вода с вместимост 50 мл. Това може да се напълни с вода или почистваща течност. По време на почистването роботът пръска течността върху прозореца в ултра фина струя. По този начин стъклените повърхности могат да се почистват още по-ефективно.
В обхвата на доставката е включено дистанционно управление, с което роботът на прозореца може да се управлява удобно. Освен това е налично приложение, което се изтегля безплатно. Приложението може да се използва и за управление на робота (само в непосредствена близост до, тъй като приложението работи с Bluetooth).
Препоръчваме винаги да използвате предпазно въже с дължина 4,5 м, когато работите с робота за почистване на прозорци. Освен това, Hobot трябва да се зарежда преди всяко използване поради вградена аварийна батерия. Тази батерия държи робота на прозореца до 20 минути в случай на прекъсване на захранването.Технически подробности:
Производител: Hobot
Описание на модела: Hobot 298
Дебелина на прозореца: неограничена
Използва се с: вертикален прозорец с и без рамка
Размери (прибл.): 24,0 x 24,0 x 10,0 cm
Тегло (приблизително): 1,3 кг
Програмиране / контрол на приложението: Да
Дистанционно управление: Включено
Настройки за почистване: 3 автоматични програми за почистване
Навигация: Optimus: метод на линейна мрежа
Живот на акумулаторна батерия (приблизително): 20 мин. (Аварийна батерия)
Тип акумулаторна батерия: захранва се от мрежата
Обем (приблизително): 64 dB
Съдържание в кутията:
Hobot 298 Робот за почистване на прозорци

1 Захранване
1 Кабел
1 Захранващ кабел
1 Дистанционно управление
1 предпазно въже
3 плат от микрофибър
Функции: AI технология
Wi-Fi
Автоматично почистване
Дистанционно управление
Управление от смартфон
Тип продукт: Робот за миене на прозорци
Тип почистване: Мокро
Сухо
Цвят: Чеpвен
Технологии: Wifi connectivity
Управление чрез приложение
Тип настилка: Прозорци
Твърди повърхности
Включени аксесоари: Дистанционно
Заряден кабел
Моп
Удължител
Тегло (кг): 1
Употреба: Домашна
Захранване: Мрежово
Дълбочина (см): 26.5
Ширина (см): 24
Височина (см): 11

Според действащото законодателство, Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок.  Oтказът от покупка е приложим само за потребители, които имат това право по смисъла на ЗЗП в частта му, касаеща дистанционната търговия. Транспортните и други разходи, по връщането на стоката, е за сметка на Потребителя.

В този случай потребителят има правото да уведоми Партньора  в писмен вид за отказа от покупка (чрез писмо по пощата или e-mail) в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу:

Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и документите, които го придружават). Ако продуктът е ползван, трябва да бъде изцяло почистен и да няма следи от употреба. Ако не е почистен, се начислява такса от 80 лв. Разходите за върнатите продукти се поемат от Потребителя, а възстановяване на стойността на продукта се извършва до 30 дни от връщането. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 30 дни. При плащане с карта ние единствено гарантираме, че ще направим необходимите постъпки пред банката ни за възстановяването на сумата към Вашата банка в рамките на 30 дневния период, и не можем да гарантираме в какви срокове ще Ви бъдат върнати средствата по сметката от банките.

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, ние си запазваме правото да откажем връщане на сумата или да изискаме такса от Потребителя за привеждането му в началния му вид (ако е възможно), за да се покрие разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка. Ако продуктът е ползван в рамките на 14 дневния срок, освен таксата за привеждане в началния му вид (ако е възможно), от стойността му като нов се приспада и стойността на консумативите – в това число - батерия, филтри, предно колело, основни четки, странични четки, подложки, контейнери и др. Тук дефинираните консумативи остават собственост на Потребителя, като стойността им се изважда  от стойността на уреда.

От стойността на сумата за връщане се вадят транспортните разходи, ако са за сметка на Търговеца.

Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.