0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Робот за почистване на прозорци Hobot R3, Бял

Модел: R3 Наличност 3 бройки
809.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Очаквана дата за доставка: 24.04.2024

Доставка
Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв
Hobot R3 – най-новият робот за миене на прозорци от марката HobotЗа разлика от предшественика си Hobot 388, новият Hobot R3 идва с нова почистваща система – контейнер с две дюзи за пръскане. Подходящ за почистване на всякакви видове прозорци с рамки. Hobot R3 идва с подобрения – контейнер за вода с две дюзи, гласов асистент на български език, нов дизайн, подобрен софтуер за почистване и предпазване от падане, по-добра свръзка между робота и кабела, безчетков мотор и още мнного!Hobot R3 идва с нов, по-стилен дизайн + автоматичнa двойна система ( контейнер с 2 дюзи) за пръскане на течност. Оборудван е с допълнителна защита на кабела, която осигурява безпроблемна работа на робота.
 • Контейнер с две дюзи за пръскане
 • Дистанционно управление
 • Бутон за лесно пускане
 • 3 режима за автоматично почистване
 • AI технология
 • По – ниски нива на шума
 • Удобен захват
 • Обезопасително въже
 • Микрофибърни кърпи – 14 бр
 • Спира автоматично, когато приключи
Приложение за телефонРазполага с приложение за телефон, чрез което можете да управлявате робота, да правите ъпдейти, както и да презапишете някои гласови команди със собствения си глас.В комплекта има и дистанционно управление.Hobot R3Защита от паданеРоботът разполага с UPS – батерия, която ще го задържи върху прозореца в рамките на 20 мин, ако спре захранването. Обезопасителното въже ще Ви помогне да го придърпате към себе си.Почистваща система на Hobot R3Двата почистващи ринга имитират човешко почистване. Движи се по прозорца без да оставя следи. Контейнер с две пръскащи дюзи допълват целия почистващ процес.Hobot се движи отгоре надолу, като почиства целия прозорец.Дълъг кабелHobot работи единствено, свързан с ел. мрежата. Поради тази причина разполага с достатъчно дълъг кабел – 5м. Ако това не Ви достига, винаги можете да си вземете още един кабел за удължаване.МоделHOBOT-R3ЦвятБялРазмери295x148x95 ммТегло895 гМощност240V ~ 50HzКонсумация на ток90 WДължина на кабела5 мAI TechnologyV3.0Шум70 dBРезервна батерия UPS4x Li-PO, 3.7 VСкорост на почистване4min/m2Максимална площ на почистваневисочина – 6 м, дължина – 5 мСъдържание на кутията
 • Робот HOBOT R3
 • Дистанционно
 • Адаптер (100~240VAC, 50~60Hz)
 • Удължител (4 м)
 • Микрофибърни кърпи – 14 бр
 • Обезопасително въже
 • Препарат
 • Резервна дюза за пръскане
 • Упътване
 • Гаранция – 2 години
Тип почистване: Мокро
Сухо
Функции: AI технология
Wi-Fi
Автоматично почистване
Управление от смартфон
Цвят: Бял
Тип продукт: Робот за миене на прозорци
Употреба: Домашна
Захранване: Мрежово
Тип настилка: Прозорци
Твърди повърхности
Ширина (см): 15.5
Дълбочина (см): 29
Включени аксесоари: Дистанционно
Заряден кабел
Моп
Удължител
Технологии: Wifi connectivity
Гласов контрол
Съвместима с гласови асистенти Google или Alexa
Управление чрез приложение
Тегло (кг): 1
Височина (см): 9.45

Според действащото законодателство, Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок.  Oтказът от покупка е приложим само за потребители, които имат това право по смисъла на ЗЗП в частта му, касаеща дистанционната търговия. Транспортните и други разходи, по връщането на стоката, е за сметка на Потребителя.

В този случай потребителят има правото да уведоми Партньора  в писмен вид за отказа от покупка (чрез писмо по пощата или e-mail) в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу:

Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и документите, които го придружават). Ако продуктът е ползван, трябва да бъде изцяло почистен и да няма следи от употреба. Ако не е почистен, се начислява такса от 80 лв. Разходите за върнатите продукти се поемат от Потребителя, а възстановяване на стойността на продукта се извършва до 30 дни от връщането. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 30 дни. При плащане с карта ние единствено гарантираме, че ще направим необходимите постъпки пред банката ни за възстановяването на сумата към Вашата банка в рамките на 30 дневния период, и не можем да гарантираме в какви срокове ще Ви бъдат върнати средствата по сметката от банките.

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, ние си запазваме правото да откажем връщане на сумата или да изискаме такса от Потребителя за привеждането му в началния му вид (ако е възможно), за да се покрие разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка. Ако продуктът е ползван в рамките на 14 дневния срок, освен таксата за привеждане в началния му вид (ако е възможно), от стойността му като нов се приспада и стойността на консумативите – в това число - батерия, филтри, предно колело, основни четки, странични четки, подложки, контейнери и др. Тук дефинираните консумативи остават собственост на Потребителя, като стойността им се изважда  от стойността на уреда.

От стойността на сумата за връщане се вадят транспортните разходи, ако са за сметка на Търговеца.

Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.