0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Робот за почистване на прозорци с пръскачка HOBOT 298, Черен

Модел: 298 Последна бройка
599.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 19.06.2024

Доставка
Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв
За качествена поддръжка и обслужване купувайте продуктите на HOBOT само от оторизирани дилъри в Румъния .
HOBOT-298 не само има AI технология, която може да изчислява пътеки, автоматично да открива ръбовете на прозорците с един бутон, да почиства прозорците без усилие, но също така предлага иновативно решение за автоматично пръскане на вода или разтвор за прозорци HOBOT върху повърхността на прозорците, докато роботът работи работещ.
Патентованият ултразвуков дизайн може да превърне водата или препарата в гъста мъгла от 15 микрона за полиране на прозорци, без да оставя следи. В допълнение, микрофибърната кърпа е лесна за смяна, тъй като не само привлича мръсотия към влакната, но и абсорбира вода, за да осигури покритие без следи от мръсотия.Революция в почистването на прозорци
Почиствайте лесно благодарение на робота HOBOT-298 за почистване на стъклени повърхности, прозорци, огледала, витрини. 
Просто го включете с един бутон и вашите прозорци ще бъдат искрящи, чисти и полирани без усилие.
Почиства бързо , без усилие Hobot 298 използва уникална система за линейно движение, с която стъклото се почиства прецизно. Патентованата система за движение на повърхността, осигурена от мощен всмукателен мотор и микрофибърна кърпа. 
Hobot 298 почиства повърхността на два етапа, първо хоризонтално и след това вертикално, за перфектно почистване на повърхността. Скоростта на почистване е 2,4 мин./1 м².

Резервоар за вода с ултразвукова дюзаHobot 298 овлажнява повърхността с дестилирана вода или вещество HOBOT с помощта на ултразвукова дюза. 
Ултразвуковата дюза превръща водата в малки капчици с плътност от 15 микрона, за да осигури прецизно почистване на повърхността, без да оставя следи и мръсотия.
AI-Technology S2.1 и лазерни сензориHOBOT 298 е оборудван с GYRO сензор и навигационна система Al-Techonology 2.0, която контролира движението на робота върху стъклената повърхност. 
HOBOT 298 автоматично разпознава повърхността за почистване в хоризонтална и вертикална позиция и може да почиства големи повърхности до 6 м. 
Минималната повърхност за почистване е 40 х 40 см. Почиства стъкла и огледала без проблеми.
Едностранна система за почистване
Специалната система за едностранно почистване осигурява почистване на стъкло с всякаква дебелина и различни видове стъклени повърхности.HOBOT 298 предлага универсална употреба за почистване на прозорци, бутилки с предпазно фолио или други видове фолиа, огледала, стъклени панели на врати, душ кабини, плочки и много други.
Дистанционно управление на вашия телефон
Роботът за почистване на прозорци Hobot-298 може да се управлява с помощта на телефона чрез Bluetooth. 
Просто изтеглете контролното приложение безплатно от App Store или Google Play. 
Можете също така да управлявате робота с включеното дистанционно управление.
HOBOT 298 е изключително безопасенРоботът HOBOT 298 е оборудван с UPS резервна батерия за използване в случай на внезапно прекъсване на захранването. Hobot 298 работи свързан към източника на захранване, оборудван с 4м удължителен кабел. 
Други функции за безопасност са няколко сензора, които постоянно оценяват ситуацията и обезопасителното въже.

Дълъг захранващ кабел и вграден UPS (система за непрекъсваемо захранване )Захранващият кабел е с дължина до 4 м, което позволява на HOBOT да работи на голяма площ или дори когато контактът е далеч от прозореца. 
Вграденият UPS поддържа HOBOT в позиция с предупредителен звук за 20 минути в случай на прекъсване на захранването.

Екологичен и щадящ природатаHobot 298 използва специални микрофибърни кърпи, които можете лесно да перете и използвате повторно.
Това ви спестява пари и е щадящо природата.размер 240 mm x 240 mm x 100 mm (LLI)(9,5 инча x 9,5 инча x 3,9 инча)
Тегло1,28 кг (2,82 фунта)Размери на кутията340 mm x 255 mm x 125 mm (LLI)(13,4 инча x 10,0 инча x 4,9 инча)
Тегло с кутия2,54 кг (5,60 паунда)
Волтаж100~240VAC, 50Hz~60Hz
Адаптер
Минимум 24V/3.0A
Мощност72 W
Дължина на захранващия кабел1 м (3,3 фута)
Дължина на захранващия кабел с възможност за удължаване4 м (13,1 фута)
Предпазно въже4,5 м (14,8 фута), Мощност: 150 Kgf
Резервоар за вода50 мл
Пръскаща дюзаУлтразвуков, 108 Khz (кило херц)
Водни частици15 μm (Миркони)
Перилен препарат220 млБатерияLi-Ion, 4x3.7V
Продължителност на UPS (система за непрекъсваемо захранване)20 минути
Скорост на почистване2,4 мин/м 2 (14,5 сек/фут 2 )
Ниво на шум64dB
Максимална повърхност за почистване
Минимална повърхност за почистване
Височина: 6,0 м (19 фута)
Ширина: 5,0 м (16 фута)
Височина: 40см
Широчина: 40см
Роботите за прозорци са предназначени да поддържат чистота и не се препоръчват за много замърсени прозорци! 
Препоръчваме първо да почистите прозорците и да ги поддържате чисти с робота.
* Прозоречните роботи трябва да са свързани към мрежата по време на почистване!
* Роботът не е предназначен за почистване на дъски със значителни фуги между тях!
* Използвайте само вода или специализиран препарат за роботи за прозорци HOBOT, за да избегнете запушване на дюзите!
* Препоръчваме ви да използвате робота за външни прозорци при облачно време и неотопляеми прозорци, защото в противен случай препаратът се изпарява бързо и може да остави следи по повърхността!
* Препоръчваме ви първо да използвате робота за химическо почистване, за да съберете праха от прозорците. След като прахът е събран, можете да поставите нови мопове и да използвате робота с функция за пръскане!
Функции: AI технология
Wi-Fi
Автоматично почистване
Управление от смартфон
Тип продукт: Робот за миене на прозорци
Тип почистване: Мокро
Сухо
Цвят: Черен
Технологии: Wifi connectivity
Управление чрез приложение
Тип настилка: Прозорци
Твърди повърхности
Включени аксесоари: Дистанционно
Заряден кабел
Моп
Удължител
Тегло (кг): 1
Употреба: Домашна
Захранване: Мрежово
Дълбочина (см): 26.5
Ширина (см): 24
Височина (см): 11

Според действащото законодателство, Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок.  Oтказът от покупка е приложим само за потребители, които имат това право по смисъла на ЗЗП в частта му, касаеща дистанционната търговия. Транспортните и други разходи, по връщането на стоката, е за сметка на Потребителя.

В този случай потребителят има правото да уведоми Партньора  в писмен вид за отказа от покупка (чрез писмо по пощата или e-mail) в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу:

Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и документите, които го придружават). Ако продуктът е ползван, трябва да бъде изцяло почистен и да няма следи от употреба. Ако не е почистен, се начислява такса от 80 лв. Разходите за върнатите продукти се поемат от Потребителя, а възстановяване на стойността на продукта се извършва до 30 дни от връщането. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 30 дни. При плащане с карта ние единствено гарантираме, че ще направим необходимите постъпки пред банката ни за възстановяването на сумата към Вашата банка в рамките на 30 дневния период, и не можем да гарантираме в какви срокове ще Ви бъдат върнати средствата по сметката от банките.

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, ние си запазваме правото да откажем връщане на сумата или да изискаме такса от Потребителя за привеждането му в началния му вид (ако е възможно), за да се покрие разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка. Ако продуктът е ползван в рамките на 14 дневния срок, освен таксата за привеждане в началния му вид (ако е възможно), от стойността му като нов се приспада и стойността на консумативите – в това число - батерия, филтри, предно колело, основни четки, странични четки, подложки, контейнери и др. Тук дефинираните консумативи остават собственост на Потребителя, като стойността им се изважда  от стойността на уреда.

От стойността на сумата за връщане се вадят транспортните разходи, ако са за сметка на Търговеца.

Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.