0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Робот за прозорци Xiaomi Hutt W8, Бял

Модел: 6971820280566 Наличност 3 бройки
569.00 лв.
609.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
  Със стоков кредит он БНП Париба  Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.06.2024

Безплатна доставка

Доставка

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Информация: 

Роботът за почистване на прозорци HUTT W8 е снабден с двойна система за разпръскване на вода, която позволява използването на воден разтвор или сухи методи за почистване. Резервоарът за вода с вместимост 80 ml позволява на робота да почиства до 35 m² (~377 ft²) и е видим, така че можете да видите кога трябва да го заредите.

Интелигентният алгоритъм HUTTTHINK позволява на робота да адаптира мощността към различни среди и петна, като максималната стойност на засмукване е 3800 Pa. Наличен е набор от режими на почистване за дълбоко почистване на кал, масло и други петна от мръсотия с помощта на почистваща подложка с висока плътност. Приспособлението може да почиства в хоризонтални и вертикални пози, като прецизни лазерни сензори откриват препятствия и ръбове.

Интелигентната функция за гласови подкани осигурява актуализации на състоянието на робота в реално време, а функциите за сигурност включват предпазно въже и автоматична компенсация на въздушното налягане. Приспособлението е с размери 241 x 241 x 83 mm (~9,5 x 9,5 x 3,3-инча) и тежи 1,41 kg (~3,1 фунта).

С изключително тънкото си тяло и височина от 8,3 см HUTT W8 може да почиства прозорци, които са защитени с решетки. HUTT W8 може да се използва и за почистване на стъкла без рамки.

HUTT W8 е в състояние да регулира необходимото налягане на засмукване върху почистваната повърхност в зависимост от вида на повърхността. Роботът автоматично разпознава вида на замърсяването и избира най-добрите настройки за прилепване за всеки отделен случай. Това позволява на робота да се движи уверено, без риск от падане върху всяка подходяща за почистване повърхност. Потребителят трябва да направи само едно нещо: да не се притеснява, че той ще се преобърне.

Изключително надеждното захващане на стъклото се осигурява от технологията за променливо налягане. Hutt W8 има модерен безчетков двигател, разработен от голямата японска компания Nidec Corporation.

Навременното и прецизно разпръскване се осигурява от новата, усъвършенствана помпа, вградена в Hutt W8.

Мокрото почистване с достатъчно количество вода е най-ефективният начин за отстраняване на замърсявания и петна, като не оставя ивици. Особеното при Hutt W8 е, че той има две водни дюзи вместо една. Това позволява разпръскване на водата в две посоки за по-ефективно почистване, без да е необходимо роботът да се обръща.

Роботът за почистване на прозорци HUTT W8 има надеждна защита от падане. Вградените лазерни ToF сензори са в състояние да откриват препятствия, роботът няма да повреди рамката на прозореца или собственото си тяло. Когато открие ръб или препятствие, скоростта на робота-мияч значително намалява, докато спре напълно, след което HUTT W8 избира друга посока на движение.

Можете да управлявате HUTT W8 от дистанционното управление, за да го включите/изключите/паузирате, да го преместите в желаната посока, да рестартирате почистването, да изберете режим на мокро или сухо почистване, да започнете почистването от текущата позиция или да спрете над твърда мръсотия за цялостно почистване.

Върху тялото на робота има само един бутон, но той е изключително голям. Ако искате да включите и изключите Hutt W8, почти е невъзможно да уцелите грешния бутон. Всички по-сложни операции вече могат да се извършват само с помощта на дистанционното управление.

Характеристики:

  • Мотор : NIDEC безчетков мотор
  • Скорост на мотора : 27000 оборота в минута
  • Всмукателна мощност : 1850 - 3800pa
  • Резервна батерия : 650mAh
  • Напрежение : 24V
  • Мощност : 90W
  • Ниво на шума : 65dB
  • Нето тегло : 1.41кг.
  • Дължина на предпазното въже : 6м
  • Район на приложение : >= 40см*60см

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Амко-България ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Амко-България ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Амко-България ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

Може да върнете продукта на адрес: 

гр. София, офис на Спиди (352), ул. Райко Алексиев 13 за Амко-България ЕООД, телефон за контакт -  0887 070 073 с куриерска фирма ''Спиди".

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.