0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
24 месеца гаранция

Самоходна бензинова косачка с мулчиране, PREMIUM HD, 1.6 kW

Модел: 38968 В Наличност
387.10 лв.
642.46 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 22.07.2024

Доставка

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!Бензинова косачка PREMIUM HD, 1.6 kW

Представяме ви самходната бензинова косачка за трева PREMIUM HD, идеалният избор за тези, които търсят мощност и многофункционалност в едно устройство. С нейната функция за мулчиране, тази косачка предоставя всичко необходимо за поддържане на красива и здрава морава.


Основни функции:
 1. Мулчиране - Функцията за мулчиране превръща окосената трева във фин компост, който се връща в почвата като естествен обогатител, носител на ценни хранителни вещества. Това спестява време и усилия, като елиминира нуждата от събиране и изхвърляне на тревата.
 2. Самоходен дизайн - Самоходният механизъм прави косачката изключително лесна за управление, намалявайки физическото натоварване и осигурявайки равномерно косене дори на неравни терени.
 3. Ширина на косене - С ширина на косене от 418мм, тази косачка покрива големи площи с лекота, спестявайки време и усилия.
 4. Регулируема височина на косене - Регулируемата височина на косене от 20 до 70мм ви позволява да настройвате косачката според специфичните нужди на вашата градина.
 5. Голям кош за събиране на трева - С капацитет от 40 литра, кошът за събиране на трева намалява необходимостта от чести изпразвания, като ви позволява да работите по-продължително без прекъсвания.

Технически данни:
 • Обем на двигателя: 79.8cc
 • Мощност на двигателя: 1.6kW
 • Обороти: 3000 об./мин.
 • Ширина на косене: 418мм
 • Височина на косене: 20-70мм
 • Капацитет на коша: 40л
 • Капацитет на резервоара: 0.8л бензин
 • Капацитет на косене: 1200м2/дневно
 • Ниво на шума: 96 dB(A)

Тази косачка е създадена с мисъл за потребителя, осигурявайки оптимален баланс между мощност и удобство. Нейният ергономичен дизайн и високоефективни характеристики гарантират, че всяко косене ще бъде приятно и безпроблемно. Изберете самходната бензинова косачка PREMIUM HD за професионално поддържана градина и се насладете на перфектните резултати, които тя предлага.Тип захранване: Бензин
Мощност: 1600W
Тип гуми: Стандартни
Материал острие: Закалена стомана
Повърхност за работа: Трева
Цвят: Черен
Тип: Машина
Материал кош за събиране: 40 л
Минимална височина на рязане: 20 мм
Максимална височина на рязане: 70 мм
Ширина на рязане: 418 мм
Обем кош за събиране: 40 л
Източник електрическо захранване: 230-240 V
Материал гуми: Гума
Функции: Косене
Съдържание пакет: Косачка
Тип предаване: Без предаване
Нива на рязане: 3
Ниво на шум: 96 dB
Тегло (кг): 8.20
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.