0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Samsung Galaxy A04s, 64GB, 4GB RAM, 4G, Black

Модел: Samsung Galaxy A04s, 64GB, 4GB RAM, 4G, Black В Наличност
310.12 лв.
320.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Очаквана дата за доставка: 17.04.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриер DPD (динамично разпределение на колети) / Speedy BG
Такса за доставка: 12лв

Улови повече незабравими мигове с тройната камера
*Изображението на екрана е симулурано с илюстративна цел.
Макрокамерата улавя детайлите отблизо
Приближи се още повече до избрания обект с 2MP макрокамера и улови детайли, които невъоръженото око би пропуснало. Тя добавя естествен бокѐ ефект и ти позволява да откроиш обектите от фона.
*Изображенията са симулирани с илюстративна цел. **Функционалността Макрокамера се поддържа само от основната камера.
Макрокамерата улавя детайлите отблизо
Акцентирай върху фокуса с камерата за дълбочина
2 MP камера за дълбочина ти позволява да регулираш дълбочината на рязкост в снимката. Само с едно докосване можеш да разфокусираш фона зад обекта, който снимаш, и да създадеш висококачествени портрети, които наистина се отличават.
feature icon 1
feature icon 2
 
 
*Изображенията са симулирани с илюстративна цел. **Функционалността Камера за дълбочина се поддържа само от основната камера.
Споделяй великолепни селфита с предната камера
С 5 МP предна камера и бокѐ ефекта е лесно да снимаш изумителни селфита, в които има повече от теб и по-малко от фона.
*Изображенията са симулирани с илюстративна цел.
Споделяй великолепни селфита с предната камера
Продължавай напред с мощна батерия
Батерията с капацитет 5000mAh (типична стойност)* ще ти позволи да продължиш да правиш това, което искаш, часове наред. Разходът на енергия се управлява от изкуствен интелект, който анализира маниера на употреба за по-дълъг живот на батерията.
Продължавай напред с мощна батерия
¹Типична стойност, тествана в лабораторни условия от трети страни. Типична стойност е прогнозната средна стойност, като се има предвид отклонението в капацитета на батерията сред тестовите батерии, изпитвани по стандарт IEC 61960. Номиналният (минимален) капацитет е 4900mAh. Реалният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, маниера на употреба и други фактори.
Мощен осемядрен процесор за бързина и ефективност
Комбинацията от осемядрен процесор и до 3GB RAM помага на Galaxy A04s да се справи бързо и ефективно с всяка задача, която му възложиш. Наслади се на 32GB вградена памет и добави до 1TB с microSD карта.
Мощен осемядрен процесор за бързина и ефективност
* Капацитетът на RAM и вътрешната памет може да варира в зависимост от държавата. Реално наличното място за съхранение на данни може да варира в зависимост от предварително инсталирания софтуер. **MicroSD картата се продава отделно. Наличността може да зависи от държавата.
Наслади се на невероятно звуково изживяване с Dolby Atmos
Просто включи слушалките си, за да се пренесеш в епицентъра на филмовия екшън и любимата ти музика. Технологията Dolby Atmos ти осигурява звук, който е толкова силен, богат и пространствен, сякаш всичко се слчува пред очите ти.
Наслади се на невероятно звуково изживяване с Dolby Atmos
*Dolby Atmos поддържа само стерео слушалки и Bluetooth високоговорители.**Dolby Atmos е наличен само когато режимът Dolby Atmos е активиран в Настройки.***Слушалките се продават отделно. ****Изображенията на екрани са симулирани с илюстративна цел.
Защити важните за теб неща
Вграден в хардуера и софтуера на телефона от самото начало, Samsung Knox защитава телефона ти от момента, в който е включен. Предлагайки многопластова сигурност, Knox защитава най-чувствителната ти информация от зловреден софтуер и злонамерени заплахи.
Защити важните за теб неща
Отключваш го с едно докосване
Интегрираният в бутона за включване сензор за пръстови отпечатъци разпознава твоя уникален отпечатък, за да получиш моментален достъп до твоя смартфон
*Наличието на тази функция може да варира според държавата или доставчика.
Отключваш го с едно докосване
Твоят Galaxy. По твоя начин
Персонализирай своя смартфон Galaxy с One UI 4, така че да съответства максимално на твоя личен стил, вкус и настроение. Превърни го в уникален инструмент, който помага в изпълнението на задачите от деня, докато любимите ти функции са лесно достъпни.
Твоят Galaxy. По твоя начин
*Наличието на функциите, приложенията и услугите на One UI може да варира в зависимост от версията на операционната система и държавата. ** Реалният потребителски интерфейс може да е различен.
Поддържай смартфона си в топ форма с наша помощ
Наслади се на спокойствие, когато решиш да купиш смартфон Galaxy. Интерактивната диагностика и оптимизация в приложението Samsung Members улесняват настройката на производителността на твоите устройства, докато нашата линия за помощ ти позволява да отстраняваш проблеми, когато имаш нужда от допълнителна помощ.
Поддържай смартфона си в топ форма с наша помощ
Тип телефон: Смартфон
Oперационна система: Android
Свързаност: Bluetooth
Цвят: Черен
Политика за връщане
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриер DPD (динамично разпределение на колети) / Speedy BG
Такса за доставка: 12лв

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.