0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Безплатна доставка

Секция Sani Asole, Бял-Дъб сонома

Модел: 0000043157 Наличност 5 бройки
499.00 лв.
652.00 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от SANI са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Безплатна доставка над определена сума - 300.00 лв, под 300 лв цената за доставка е 19 лв. 
Холна секция Asole е изработена от ламинирано ПДЧ в цвят бяло и дъб сонома. Съдържа ТВ шкаф с размери 180/39/38см, етажерка за книги с размери 75/17,5/16см, шкаф 50/29,5/79см, висящ шкаф за стена с размери 79/29,5/50см. 

Размери:

Дължина: 230см

Дълбочина: 40см

Височина: 190см

Холната секция се доставя разглобена. 

Тегло: 80кг


Брой пакети 2

Висока степен на устойчивост, висока механична, химическа и топлинна устойчивост. Лесни за почистване.

Секцията се доставя разглобена пакетирана в кашони за самостоятелно сглобяване. 

Няма възможност за промяна на размер.
Съдържание на комплекта: 1 x Секция
Материал: ПДЧ
Тип продукт: Библиотека
Брой шкафове: 4
Цвят: Бял
Брой рафтове: 1
Покритие: Лъскава повърхност

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от SANI са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Безплатна доставка над определена сума - 300.00 лв, под 300 лв цената за доставка е 19 лв. 

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.