0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Безплатна доставка
24 месеца гаранция

Семена Click and Grow Италиански кейл, 3 броя

Модел: SGR86X3 Изчерпан
15.00 лв.
19.99 лв.

Отглеждайте свежо италиански кейл в стайната си билкова градина!

Италианският кейл е отличен източник на витамин С, желязо, витамин А, калций, магнезий, калий, протеини, въглехидрати и фибри. Италианският кейл има по-дълбок цвят и е малко по-тънко и нежно от къдравото зеле, което го прави по-универсално. Готви се по-бързо и изисква по-малко масажиране за използване в сурови продукти. Отстранете стъблата и го използвайте в салата или го нарежете на ленти, за да направите салата. Препоръчваме също така да го разбърквате в супа или паста точно когато се допича в тигана.

Италианският кейл е известен като тоскански кейл, известен още като лацинато кейл или динозавърски кейл. То е бързо растящо и може да се бере още 35-42 дни след засаждането!

Съвет за готвене: Леко задушете или задушете зрелите листа или използвайте новите кълнове сурови в салати.

Ползи от Click & Grow Италиански кейл:

  • Италианският кейл е чудесен източник на витамини и антиоксиданти.
  • Click & Grow Smart Garden се грижи за поливането, светлината и хранителните вещества.
  • Нашите шушулки с италиански кейл се предлагат с вече включени семена и хранителни вещества
  • Ще получите опит от градината до чинията в собствената си кухня
  • Без ГМО, пестициди и хербициди - само най-чистата и свежа храна

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Амко-България ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Амко-България ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Амко-България ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

Може да върнете продукта на адрес: 

гр. София, офис на Спиди (352), ул. Райко Алексиев 13 за Амко-България ЕООД, телефон за контакт -  0887 070 073 с куриерска фирма ''Спиди".

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.