0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Сешоар Dyson Supersonic HD07, Copper

Модел: HD07-Cooper В Наличност
737.00 лв.
999.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Очаквана дата за доставка: 26.04.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

 

 

3 точни настройки на скоростта

Сeшоар Dyson Supersonic HD07 има три нива на скорост за сушене на коса, в зависимост от нуждите: Висока скорост за бързо сушене и оформяне, Средна скорост за нормално сушене и Ниска скорост за дифузер.

  

 

4 температурни настройки

Сешоар Dyson Supersonic има 4 настройки за оптимален контрол на температурата: 100°C за бързо сушене и оформяне, 80°C за стандартно сушене, 60°C за нежно сушене, съответно 28°C за постоянен поток от студен въздух.

  

 

Аксесоар непокорни нишки

Идеалният аксесоар за прически на права коса. Покрийте непокорните кичури с по-дълги кичури коса за гладък, блестящ вид, като използвате само въздух. Препоръчва се да се използва върху суха и права коса или изгладена коса.

 

  

 

Стилизиращ концентратор

По-широкият, и по-тънък на ре-конструирания стилизиращ концентратор създава високоскоростен поток от въздух, който е перфектен за стилизиране. И тъй като въздухът е фокусиран, можете да стилизирате части от косата, без да смесвате кичурите.

  

 

Приставка за нежна струя

Проектирана да е нежна към фини косми и чувствителен скалп, новата приставка за нежна струя разпръсква струята, създавайки нежен поток от въздух с по-ниска температура.

  

 

Дифузер

Повторно конструиран, за да разпръсне въздуха по-равномерно около къдриците ви, дифузерът симулира естествено сушене, като спомага за намаляване на наелектризирането и дефинирането на къдриците и вълните. По-дългите клипсове ви позволяват да стилизирате косата си с повече контрол и да достигне в дълбочина на косата.

  

Приставка за широк гребен

Проектирана за къдрава и вълнообразна коса, гребенът има твърди зъби, които спомагат за удължаване на косъма при сушене, или да придават лек обем.

Степен скорости: 3
Тип: Класически
Част от тялото: Коса
Цвят: Бежов
Мощност: 1600 W
Тип употреба: Домашна
Включени аксесоари: Дифузер
Концентратор
Комплект: Да
Функции: Концентратор на въздух
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.