0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Сешоар Dyson Supersonic HD07, Nickel

Модел: HD07-Black В Наличност
797.74 лв.
999.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 04.06.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.
fdb_1631540180_desktop-dyson-supersonic-hd07-black-1140x520-1.png (1140×520)

 

 

Пет аксесоара, за да се стилизирате така, както искате!

 

След строги тестове на различни типове и текстури коса в лабораториите Dyson са проектирани серия от аксесоари, специално създадени за всеки от тях.

 

Imagine 2 mare

 

Най-новата технология на Dyson покрива непокорните кичури наведнъж

 

Новия аксесоар срещу непокорна коса. Вдъхновен от професионални стилисти, новият бунтарски аксесоар използва ефекта на Коанда, за да прикрие непокорните кичури с по-дълги кичури.

 

Imagine 3 mare

 

Здравата коса отразява светлината

 

Интелигентният контрол на топлината на сешоара Dyson Supersonic предотвратява екстремни температури, като го предпазва от прегряване. По-малко увредената коса отразява повече светлина в една посока, така че външният вид е гладък и блестящ.

 

Imagine 4 mare

 

Технология Air Multiplier: сушене и стилизиране едновременно

 

Малкият, но мощен мотор на Dyson във версията V9 е 6 пъти по-бърз в сравнение с други мотори на сешоар. В комбинация с технологията Air Multiplier™, той произвежда контролирана струя въздух с висока скорост и високо налягане за бързо изсушаване и прецизен стил.

Imagine 5 mare

 

3 прецизни настройки на скоростта

 

Сешоара Dyson Supersonic HD07 има три скорости за сушене на косата, в зависимост от вашите нужди: висока скорост за бързо сушене и оформяне, средна скорост за нормално сушене и ниска скорост за дифузер.

 

3 setari precise de viteza


 

4 температурни настройки

 

Сешоарът Dyson Supersonic има 4 настройки за оптимален контрол на температурата: 100 ° C за бързо сушене и оформяне, 80 ° C за стандартно сушене, 60 ° C за меко сушене и 28 ° C за постоянен поток от студен въздух.

 

4 setari de temperatura


 

Аксесоар за непокорни кичури

 

Идеалният аксесоар за прически с права коса. Покрийте непокорните кичури с по-дълги кичури коса за гладък, блестящ вид, като използвате само въздух. Препоръчва се да се използва върху суха и права коса.
 

Accesoriu fire rebele

 

Фризьорски концентратор

 

По-широкият и по-тънък дизайн на преработения фризьорски концентратор създава високоскоростен въздушен поток, идеален за оформяне на косата. И тъй като въздухът е концентриран, можете да оформите една част от косата – без да нарушавате останалата част от косата.

 

Concentrator de coafare


 

Приставка Gentle Air 

 

Проектиран да бъде нежен с тънка коса и чувствителен скалп, новият аксесоар Gentle Air разпръсква въздуха, създавайки по-слаб и по-хладен въздушен поток - същевременно бързо изсушава косата.

Atasament Gentle Air

 

Дифузер

 

Преработен, за да разпръсне равномерно въздуха около кичурите коса, дифузера симулира естествено изсушаване, намалявайки непокорните кичури и дефинирайки къдрици. По-дългите зъби на дифузера ви позволяват да оформяте повече коса едновременно, с повече контрол - и да прониквате по-дълбоко в косата.
 

Difuzor

 

Аксесоар с гребен с редки зъби

 

Проектиран за къдрава или афро коса, новият аксесоар с редки зъби има по-здрави зъби за изправяне на косата, докато изсушава или добавя обем и форма.
 

Accesoriu pieptene cu dinti rari

 

Термо подложка против хлъзгане

 

Термоподложката против хлъзгане предотвратява плъзгането на сешоара Dyson Supersonic HD07 и предпазва повърхностите от прегряване.

 

Pad termic antiderapant
Част от тялото: Коса
Мощност: 1600 W
Степен скорости: 3
Цвят: Черен
Тип: Класически
Покритие: Пластмаса
Комплект: Да
Включени аксесоари: Дифузер
Концентратор
Функции: Студен въздух
Тип употреба: Домашна
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.