0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Сешоар REVLON SmoothStay RVDR5317E, Напоен с кокосово масло, Дифузер за обем, 2 скорости, 3 температурни нива

Модел: RVDR5317E В Наличност
108.89 лв.
131.59 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Очаквана дата за доставка: 23.04.2024

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Сешоар REVLON SmoothStay RVDR5317E, Напоен с кокосово масло, Дифузер за обем, 2 скорости, 3 температурни нива

Сешоарът Revlon SmoothStay е уред за оформяне на коса, който ви позволява да получите гладка, блестяща коса и повече обем. Освен това се грижи за кутикулата на косъма благодарение на инфузията на кокосово масло.

Характеристики:
- 3 температурни нива;
- 2 степени на скоростта;
- Бутон за студен въздух;
- Въздушен грил, залят с кокосово масло;
- Подвижен капак;
- Концентратор с гребен за изглаждане;
- Говорител за сила на звука;
- Халка за окачване;
- Автоматично изключване при прегряване;
- Мощност 2000 W.
Керамична технология с турмалинови йони
Помага за намаляване на наелектризирането на косата и подчертава блясъка с гладък и копринен ефект.

Скара, напоена с кокосово масло
Инфузията на кокосово масло придава по-копринен вид.

Тройно керамично покритие
Тройното керамично покритие помага за намаляване на щетите в случай на прекомерно оформяне с равномерно разпределение на топлината, а оформянето ще бъде направено по-бързо и лесно.
Контрол на температурата и скоростта
Високите нива на температура и скорост са идеални за бързо или частично изсушаване преди стилизиране; стъпалата с ниска температура и скорост са идеални за оформяне и удължаване.

Автоматично изключване при прегряване
Това устройство е оборудвано с термостат, който автоматично ще спре сешоара, ако температурата му надвиши оптималното ниво на сушене, поради частичното блокиране на входа или изхода на въздуха.
Ако уредът се изключи, преместете превключвателя му в положение Изключено и го оставете да изстине. След охлаждане термостатът автоматично се нулира и устройството може да се използва отново.

Бутон за студен въздух
След получаване на желаната прическа, натиснете бутона за студен въздух, за да фиксирате прическата със струя студен въздух.
Концентратор с гребен
Проектиран за равномерно насочване на въздушния поток с фино покритие. Не фокусирайте въздушната струя върху една област за дълго време.
Ако искате да изсушите косата си бързо, махнете аксесоара и използвайте настройката за висока температура и скорост на сешоара. Преди да изсушите грубата коса с този аксесоар, пуснете сушилнята на най-високата степен, за да премахнете излишната влага.

Говорител за сила на звука
Дифузерът за обем ще намали въздушния поток, идващ от сушилнята, за да постигнете обемни и изразени къдрици.
За да използвате, прикрепете дифузера към края на сушилнята. Поставете няколко бримки в пръстите на високоговорителя. Преместете плавно дифузера върху скалпа и изсушете.
Внимание: Ще се използва само при стъпала с ниска температура и скорост.

стайлинг
Преди да използвате сушилнята, косата винаги се избърсва с кърпа. Използвайте настройката за температура/висока скорост и движете въздушната струя през косата. Не фокусирайте въздушната струя върху една област за дълго време.
Веднага след като косата е почти напълно суха, намалете настройката на температурата и скоростта и оформете прическата с помощта на четка.

Инструкции за почистване на подвижния капак
Тази сушилня е професионално прецизно устройство, което се нуждае от вентилация, за да работи с максимален капацитет.
Винаги проверявайте дали входът за въздух не е запушен с мъх, косми и други замърсявания. Не извършвайте тази операция, когато сешоарът работи или е включен в контакта.
Изключете устройството, преди да почистите капака. Хванете капака от двете страни и го завъртете обратно на часовниковата стрелка, за да го извадите от сушилнята. Почистете го с прахосмукачка или избършете добре праха от капака с кърпа, след което го поставете обратно върху сушилнята.
Операцията ще се извършва периодично.
Висяща халка
Тази сушилня е снабдена с халка, която позволява да бъде окачена на кука за лесно съхранение и достъп.
Част от тялото: Коса
Мощност: 2000 W
Степен скорости: 2
Цвят: Черен
Тип: Класически
Покритие: Керамика
Включени аксесоари: Дифузер
Концентратор
Функции: Дифузер
Концентратор на въздух
Тип употреба: Домашна

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.