0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Шатра с комарник HERLY 3*3/2.4*2.4*2.4м, PE 90GR С, Зелен

Модел: 45819 В Наличност
115.00 лв.
132.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 22.07.2024

Доставка

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Шатра с мрежа против насекоми - 3x3 метра

Тази шатра е идеалното решение за вашия двор, градина или къмпинг, предлагайки защита от насекоми и комфортна сянка през горещите летни дни.

Основни характеристики:

  • Размери: Основата на шатрата е 3x3 метра, а горната част е 2.4x2.4 метра, предоставяйки достатъчно пространство за вас и вашите гости.
  • Височина: Най-високата точка на шатрата достига 2.4 метра, осигурявайки простор и удобство.
  • Материали: Изработена е от стоманени тръби с прахово боядисано покритие в бяло, с диаметър 18/18/18x0.4mm. Покривът е от PE материал с плътност 90гр/м2, устойчив на атмосферни влияния и слънце.
  • Цвят: Шатрата е в зелено/бяло райе, което добавя свежест и стил на вашето открито пространство.
  • Мрежа против насекоми: Има четири страници с мрежа тип комарници, които предпазват от досадни насекоми, докато се наслаждавате на открито.
  • Закрепване: Включени са PE крепежни елементи и въжета за стабилно укрепване на конструкцията.

Тази шатра е перфектното допълнение за всяко събитие на открито, осигурявайки уют и защита от външни фактори. Лесна за монтаж и демонтаж, тя е практично решение за всеки дом или къмпинг.

Тип продукт: Шатра
Механизъм: Ръчно повдигане
Цвят: Зелен
Форма: Квадратна
Височина (м): 2.35
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.