0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Слушалки Apple Airpods Max - Grey

Модел: MGYH3ZM/A В Наличност
1122.32 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 21.06.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.
AirPods Max преобразява аудио слушалките. Динамичен преобразувател, проектиран от Apple, осигурява завладяващ звук с висока прецизност. Всеки детайл, от възглавничките за уши до покритието, е проектиран за изключителен комфорт. Разширената технология за активно шумопотискане блокира външния звук, докато режимът на прозрачност(Transperancy Mode) го позволява. И накрая, пространствената аудио технология с динамично проследяване на движенията на главата предлага изживяване като слушане на ниво кино.

Оригинален дизайн

Слушалките AirPods Max са проектирани за плътно прилягане, което създава оптимално акустично уплътнение за много различни форми на главата - за всепоглъщащ звук.Покритието по лентата на главата е от дишаща текстилна мрежа, която разпределя тежестта, за да намали натиска върху главата;
Рамката от неръждаема стомана е обвита с мек на допир материал за забележителна комбинация от издръжливост, гъвкавост и комфорт;
Телескопичните рамене се издължават плавно и остават където ги фиксирате, за постоянно прилягане и уплътнение.
Анодизираните алуминиеви наушници са с револю­ционен механизъм, с който всеки наушник се върти отделно и балансира налягането.
Digital Crown ви позволява прецизно да контролирате силата на звука, да прескачате между песни, да отговаряте на телефонни обаждания и да активирате Siri.
Специално разработената текстилна мрежа обвива възглавничките и осигурява нежна мекота при слушане.Image shows detail of mesh textile in pink

Изработени с акустично проектирана мемори пяна, възглавничките оформят уплътнение, което е в основата на невероятния звук.Image shows Digital Crown and Noise Control buttons on right earcup in pink.
Аудио качество

AirPods Max комбинират Hi-Fi аудио с водещ в бранша Active Noise Cancellation, за да предоставят несравнимо изживяване. Всяка част от специално разработения драйвер работи, за да възпроизведе звук с ултраниско изкривяване в чуваемия диапазон. От дълбоки, богати баси до точни средни и отчетливи, ясни високи тонове — ще чуете всяка нота с ново усещане за чистота.Завладяващ звук

За да нулира нежелания външен шум, AirPods Max използват общо шест, обърнати навън микрофона за околната среда, както и два насочени навътре — за измерване на това, което чувате. Beamforming микрофоните помагат за изолиране на глас при телефонни разговори, така че да се чува ясно — дори при силен вятър.

Чуйте всеки детайл

Проектираният от Apple динамичен драйвер произвежда широк честотен диапазон, за да разкрие богатите детайли на всеки звук— любимите ви песни с нечувана досега текстура и точност.

Възпроизвеждане без изкривяване на звука

Моделиран по подобие на високо­гово­рителите от висок клас, магнитният мотор с двойни пръстени от неодимий намалява общото хармонично изкривяване в целия чуваем диапазон. Резултатът е постоянно чисто възпроизвеждане, дори при максимална сила на звука.
Изчислително аудио. Ключът към производителността.

С мощния Apple H1 чип във всяка слушалка, специално проектиран акустичен дизайн и авангарден софтуеър, AirPods Max се възползват от изчислителен аудио, за да създадат революционното си изживяване. Захранвани от 10-те аудио ядра на всеки чип, изчислителният звук помага за блокиране на външния шум, адаптира звука, за да пасне и уплътни възглавниците за уши, и прави филмови сцени да звучат така, сякаш се случват около вас.

Активно премахване на шума

Водещ в бранша Active Noise Cancellation противодейства на външния звук с равностоен антишум, което позволява да се потопите в това, което слушате.

Натиснете бутона за контрол на шума, за да превключите в режим на прозрачност (Transparency mode), който пропуска външен звук, за да можете да взаимодействате естествено с околната среда.
Тип: Over the ear
Цвят: Сив
Тип свързване: Bluetooth
Функции: Микрофон
Ограничаване на шума
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.