0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смарт часовник XIAOMI Mi Watch S1 Active, Черен

В Наличност
292.50 лв.
369.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI

Очаквана дата за доставка: 22.02.2024

Доставка

Офертата е валидна до 01.03.2024г., или до изчерпване на количествата.

Представяме Ви, новият Смарт часовник XIAOMI Mi Watch S1 Active, в черен и бежов цвят!

Smartwatch Xiaomi Watch S1 Active GL има за цел да подобри стила ви и начина, по който наблюдавате важните дейности в живота си. Насладете се на най-добрите функции на смарт часовник, който може да издържи до 24 дни в режим на пестене. Благодарение на включените микрофон и високоговорител можете да провеждате телефонни разговори по Bluetooth.

1,43-инчовият AMOLED екран с висока разделителна способност ви показва цялата информация, която вашия смарт часовник изчислява. Екранът ви показва подробности за вашите упражнения и известия, след като го свържете към телефона. Всичко това, дори под ярка слънчева светлина, с персонализиран смарт часовник, отговарящ на уникалния ви стил.

Часовникът S1 Active е предназначен за спортни ентусиасти, точно като вас: има специален спорт бутон на циферблата на часовника. Устройството следи и анализира информация за 117 фитнес режима, от които 19 професионални. Можете дори да го използвате за плуване, като можете да потопите часовника до 5 ATM.

Xiaomi Watch S1 Active Smartwatch има следните функции:

  • 1,43 "AMOLED екран;
  • Вграден GPS и компас;
  • SpO2 и 24-часов мониторинг на пулса;
  • Мониторинг на съня;
  • 117 спортни режима;
  • Опция за отговор на гласови повиквания;
  • Водоустойчивост 5 АТМ;
  • 200+ персонализирани теми;
  • Mi Fitness съвместимо приложение;
  • Съвместим с Alexa Voice Assistant.

Избор от стилни цветове

Имате три опции, от които да избирате. В зависимост от това как се чувствате или стила на облекло, който приемате, можете да изберете часовника, който ви подхожда най-добре.

Каишката Moon White е изработена от силикон, докато гривните Space Black и Ocean Blue са изработени от TPU (термопластичен полиуретан).

Искате повече опции? Няма проблем.

Издигнете стила си на следващото ниво с още три страхотни цветови опции: три сменяеми каишки (предлагат се отделно).

200+ персонализирани теми

Станете истински динамист с опциите за персонализиране.

Можете да избирате от над 200 различни теми за часовника, включително технологии, спорт или рисунки.

Изберете това, което харесвате най-много или е най-подходящо за вашия темперамент.

Създаден за спортисти като вас

117 Фитнес режима

Насладете се на всяка тренировка и изследвайте до насита.

Часовникът поддържа 19 професионални фитнес режима като баскетбол, тенис, плуване и HIIT, както и почти 100 други тренировъчни режима. Точно следи и анализира важни данни като сърдечен ритъм, средна скорост или изгорени калории, което прави тренировките възможно най-ефективни.

Водоустойчивост 5 АТМ

Може да се носи по време на плувни сесии.

Достъп до любимия ви спорт с едно движение

Можете да персонализирате настройките за достъп до любимия си режим на движение с едно натискане на бутона SPORT. Освен това, часовникът поддържа автоматично разпознаване на бягащата пътека, бягане на открито или ходене.

Множество двучестотни GPS системи

Вграденият двучестотен GNSS чип е съвместим с петте основни GPS сателитни системи за позициониране, BeiDou, GLONASS, Galileo и QZSS и заедно с усъвършенствани оптимизирани алгоритми осигурява по-бързо и по-точно позициониране, осигурявайки отлична статистика.

Забравете за притесненията за батерията

Xiaomi Watch S1 Active Smartwatch е оборудван с батерия с голям капацитет от 470 mAh, с интелигентен алгоритъм за потребление, така че не е нужно да се притеснявате, че ще останете без захранване, когато имате нужда от още часовник. Удобният магнитен кабел за зареждане ви осигурява пълно зареждане само за 2,5 часа.

12 дни стандартен режим

24 дни пестящ режим

30 часа GPS режим

Свободни ръце с Bluetooth гласови повиквания

Благодарение на вградения микрофон и високоговорител, гласовите повиквания през Bluetooth (R) не са проблем за Watch S1 Active. Когато бягате на открито или по една или друга причина не можете да стигнете до телефона, можете да отговорите или да отхвърлите обаждане с едно щракване върху часовника.

Изникнало е нещо спешно?

Не се притеснявайте.

Натиснете три пъти страничния бутон в десния ъгъл на телефона, за да получите бърз достъп до списъка с контакти при спешни случаи. Устройството трябва да остане свързано с телефона чрез Bluetooth. (Контактите за спешни случаи трябва да бъдат зададени предварително от приложението, за да работи опцията).

Грижете се за здравето си 24/7.

Постоянен мониторинг на сърдечната честота

Многоканалните PPG биосензори осигуряват 24-часов мониторинг на сърдечната честота. Благодарение на актуализираният хардуер и интелигентни алгоритми, биосензорът следи точно сърдечната ви честота дори по време на интензивни тренировки и ще бъдете уведомени, ако е твърде висока. Освен това, автоматично ще запази кривата на сърдечната честота в покой за следващите 30 дни, като непрекъснато подобрява здравето ви в резултат на упражнения.

Мониторинг на кислорода в кръвта през целия ден

Получете мониторинг на SpO2 за вашето спокойствие. Актуализирана поддръжка за мониторинг на кислорода в кръвта през целия ден. Обхватът на измерване може да бъде настроен според вашите нужди.

* Опцията за наблюдение на кислорода в кръвта през целия ден трябва да се активира ръчно. Мониторингът по подразбиране е настроен да се извършва на всеки 30 минути и може да се коригира на всеки 10 минути.

Разширено наблюдение на съня

Спете добре, за да се представяте добре

Функцията за наблюдение на съня е подобрена (точността се е увеличила с до 35%) и поддържа едновременно наблюдение на съня през цялата нощ, но също така записва всяко лишаване от сън през деня. Записвайте моделите на съня на различни етапи, което ви позволява да подобрите навиците си за по-спокоен сън.

* Моделът на съня, средната сърдечна честота и мониторингът на кислорода няма да се показват за периоди на сън, по-кратки от три часа. Продължителността на атипичното откриване трябва да бъде между 20 минути и три часа.

Не се стресирайте, нека дишаме заедно

Откриване на стрес

Винаги бъдете наясно с нивото на стрес в тялото си и тенденциите на стреса за период от 30 дни, за да можете да постигнете по-добър баланс между работата и личния живот.

Дихателни упражнения

Отървете се бързо от физическото и психическото напрежение, като следвате показания ритъм и изпълнявате дихателни упражнения за 1-5 минути.

Други приятни изненади за вас

По принцип, създаден и адаптиран за вас

Здравен индекс

Индексът на здравето е подобрен, за да подкрепи продължителността и поставянето на цели за физически дейности със средна или висока интензивност (калории, стъпки, настройка на дейности със средна/висока интензивност; можете да изберете три от показаните 4 опции) *

* Калориите и броят на стъпките са основни показатели. Продължителността на целите и дейностите със средна и висока интензивност може да се регулира от приложението Mi Fitness.

Женско здраве

Функцията за наблюдение на женското здраве може да се настрои от приложението Mi Fitness и автоматично ще се показва на часовника, а данните също ще се синхронизират с мобилния телефон. Можете да настроите да бъдете уведомени няколко дни преди началото на менструалния цикъл, ще получите напомняне както на телефона, така и на часовника.

* Автоматичният запис на данни и глас не се поддържат.

Моето приложение за фитнес

Вашата здравна информация е на една ръка разстояние

Ежедневните здравни статистически данни (пулс, фитнес, сън) се показват в детайли, така че да имате ясна представа за вашето здраве. Освен това можете да добавите различни здравни планове, които да ви помогнат да развиете определени здравословни навици за самодисциплина.

* Поддържа синхронизиране на данни със Strava и Apple Health.

* Устройствата не могат да бъдат свързани директно към приложението Strava.

Безкасови NFC плащания с Mastercard®

Просто добавете картата Mastercard® към вашето приложение за часовник Xiaomi Watch S1 Active и ще можете да извършвате безкасови плащания.

Гласов асистент Alexa

Проверете времето, настройте алармата, управлявайте дистанционно смарт устройства и др. Всичко, което трябва да направите, е да кажете на гласовия асистент Alexa.

Функциите и функционалността на гласовия асистент се поддържат чрез OTA и изискват надстройването на телефона до най-новата версия.Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.