0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Безплатна доставка
24 месеца гаранция

Смарт часовник Xiaomi Redmi Watch 3 Active, Черен

Модел: BHR7266GL В Наличност
74.00 лв.
79.00 лв.

Добави в любими


  Със стоков кредит он БНП Париба  Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 19.06.2024

Безплатна доставка

Доставка

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Изключително голям 1,83-инчов дисплей
По-лесен за гледане
Чисто новият ултраголям и преливащ се 1,83" дисплей се отличава с богати цветове, ясен дисплей и зашеметяваща визия, което ви позволява да видите всичко с един поглед - от известието за съобщение до данните за тренировката. Извитото 2,5D стъкло с висока якост позволява по-елегантен външен вид и по-добра устойчивост на износване.

200+ различни дисплея
Променяйте по ваше желание
Повече от 200 циферблата ви позволяват да сменяте темите по желание. Лесно е да покажете уникалната си индивидуалност само с едно вдигане на ръката.

*Настоящият албум на часовника е наличен само за клиенти с Android.

Класически корпус с правоъгълна форма
Средна рамка с метално покритие
Класическият и семпъл правоъгълен корпус на часовника е с NCVM-обработен корпус, с метално покритие, което подчертава изящния му външен вид. Двуцветният му вид (катранен и сребрист) също показва добрия ви вкус.

Елегантен двуцветен корпус
Цветни каишки за лесно съчетаване
Четирите цвята на каишките, съчетани с двуцветното тяло, осигуряват различно визуално изживяване и ви помагат да определяте свободно стилните си съчетания.

Гласови повиквания чрез Bluetooth*
Лесно и удобно
Свържете часовника със смартфона си чрез Bluetooth. На телефонните обаждания можете да отговаряте на часовника само с едно докосване. Независимо дали работите или правите упражнения, можете да вдигнете ръката си, за да отговаряте на телефонни обаждания по по-хладнокръвен и удобен начин.

100+ фитнес режима
По-професионално и безплатно практикуване
Redmi Watch 3 Active ви предлага повече от 100 спортни режима, включително 10 професионални спортни режима. Вградените сензори и професионалните спортни алгоритми могат да наблюдават и анализират тялото ви, когато практикувате любимите си спортове, като показват усилията ви с един поглед.

Водоустойчивост 5 ATM
Насладете се на пръските
Независимо дали се наслаждавате на хладни пръски в плитка вода или на гмуркане с шнорхел, можете да носите часовника си през цялото време. Клас на водоустойчивост 5 ATM, което прави ежедневното носене по-безгрижно.

Разпознаване на кислородното насищане в кръвта
Научете повече за физическото си състояние
Професионалният оптичен сензор за оксиметрия открива наситеността на кръвта ви с кислород и ви предупреждава при ниско ниво на кислород в кръвта, като обръща постоянно внимание на здравето ви.

Целодневен монитор на сърдечния ритъм
Бъдете нащрек за промените в сърдечния си ритъм
Той може да следи сърдечния ви ритъм 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, така че можете да видите промените с един поглед. При висок сърдечен ритъм ще бъдат изпращани предупреждения, които ще пазят здравето ви денонощно.

Научно наблюдение на съня
Бъдете владетел на съня си
Redmi Watch 3 Active може точно да записва продължителността и състоянието на съня ви, като непрекъснато следи кислорода в кръвта и сърдечната честота на различни етапи, като дълбок и лек сън, и да ви предоставя предложения за подобряване на съня според данните от наблюдението, за да оптимизирате качеството на съня си.

Магнитно зареждане
12-дневен изключително дълъг живот на батерията
Внимателно поставете часовника в близост до зарядното устройство и той автоматично ще се адсорбира за зареждане. Комбинацията от хардуер и софтуер с ниска консумация на енергия осигурява до 12 дни живот на батерията, така че не е необходимо да се притеснявате за живота на батерията.

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Амко-България ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Амко-България ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Амко-България ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

Може да върнете продукта на адрес: 

гр. София, офис на Спиди (352), ул. Райко Алексиев 13 за Амко-България ЕООД, телефон за контакт -  0887 070 073 с куриерска фирма ''Спиди".

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.