0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смарт часовник Xiaomi Watch 2 Pro Bluetooth, Черен

Модел: BHR7211GL Последна бройка
399.00 лв.
429.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
  Със стоков кредит он БНП Париба  Купи сега, плати после с Мокка

Безплатна доставка

Доставка

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

AMOLED Display
Кристално чист
Ярък и ясен 1.43" AMOLED Display
Ключова информация с един поглед.
Резолюция на екрана 466×466 | PPI 326

Изискан корпус от неръждаема стомана
Xiaomi Watch 2 Pro е изработен красиво в духа на класически ръчен часовник със своя 46-милиметров циферблат с безел с парижки нокти и висококачествен, фино полиран корпус от неръждаема стомана. Каишката за часовника се предлага в 2 цвята:

Черен корпус с черна каишка от флуоркаучук
Сребърен корпус с кафява кожена каишка

Класическа въртяща се корона
Двойни странични копчета
Продължавайки наследството на механичните ръчни часовници, въртящата се корона осигурява безпроблемен и интуитивен начин за навигиране на Xiaomi Watch 2 Pro. Двата странични бутона също предлагат допълнителна функционалност и удобство.

Твоят портфейл, на китката ти
С Google Wallet можеш да докоснеш, за да платите чрез NFC или да покажеш QR код за плащане за сканиране. Остави стария си портфейл у дома и кажете здравей на новия начин за плащане – никога не е било толкова лесно.

По-интелигентно изживяване с лесна настройка
Получи помощ от Google с Google Assistant
Просто кажи „Ok, Google“. Google Assistant ще освободи ръцете ти и ще слуша твоите гласови инструкции, за да ти помогне да управляваш твоето смарт устройство или Smart Home продукт.

Snapdragon®
W5+ Gen 1
4nm флагмански процесор
Xiaomi Watch 2 Pro's Snapdragon® W5+ Gen 1 Wearable Platform осигурява мощна производителност и отлична енергийна ефективност, осигурявайки гладко и безпроблемно изживяване.

Дълъг живот на батерията
Със своята батерия с голям капацитет и ефективен процесор, Xiaomi Watch 2 Pro дава непрекъсната енергия.
LTE версия до 55 часа
BT версия до 65 часа

Независимо GNSS пет сателитно позициониране
Използвайки L1 + L5 двулентова глобална сателитна навигационна система, Xiaomi Watch 2 Pro лесно се справя със сложни среди благодарение на по-бързото позициониране и точното проследяване.

5ATM водоустойчивост
Наслади се на водата
С 5ATM водоустойчивост, Xiaomi Watch 2 Pro не се страхува да се намокри, като лесно проследява вашите подводни упражнения.

Измерване телесния състав
Следи напредъка си
Използвайки сензори за биоелектрически импеданс и научни алгоритми, Xiaomi Watch 2 Pro може да измерва всякакви здравни данни, като нива на телесни мазнини, основна скорост на метаболизма и соленост на костите. Разбери по-добре собственото си тяло и проследи напредъка си.

Мониторинг на съня
Техники за по-добър сън
Xiaomi Watch 2 Pro не само ти помага да проследяваш часовете си за сън, но също така може да диференцира етапите на съня и да наблюдава други многоизмерни данни като сърдечен ритъм, нива на кислород в кръвта и качество на дишане.

Покажи своя стил
Безброен избор от циферблати
Xiaomi Watch 2 Pro идва с повече от 20 вградени циферблата, включително множество динамични циферблати. От изискана елегантност до тактическа полезност, със сигурност ще намериш перфектната комбинация.

Опционални каишки за часовник
Кожена каишка
Кожената каишка показва изискан, класически дизайн, който балансира елегантния стил с комфорт и издръжливост.

Каишка от флуоркаучук
Изпитай максимален комфорт с флуорокаучук: материал, който е не само нежен за твоята кожа, но и супер дишащ за максимален комфорт. Материалът от флуорокаучук също е устойчив на износване и лесен за почистване.

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Амко-България ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Амко-България ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Амко-България ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

Може да върнете продукта на адрес: 

гр. София, офис на Спиди (352), ул. Райко Алексиев 13 за Амко-България ЕООД, телефон за контакт -  0887 070 073 с куриерска фирма ''Спиди".

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.