0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смарт Часовник , Pimpom DT86a, 1.09'', Водоустойчив IP67, Кръвно, Пулс, Крачкомер, Фитнес Тракер, Метал, Розов

Модел: DT86a Изчерпан
79.14 лв.
Смарт Часовник Pimpom DT86a
Waterproof 
iOS/ Android
Bluetooth
Водоустойчив
Кръвно
Пулс
Tracker
Крачкомер
Фитнес Тракер
Smart Watch
За: Унисекс
Съвместима операционна система: Android
iOS
Цвят каишка/гривна: Розов
Функции: Bluetooth
Facebook нотификации
Будилник
Изминато разстояние
Тип: Смартчасовник
Тип дисплей: Дигитален
Размери на дисплея: 1.09
Стил: Ежедневен
Съвместим модел: Универсален
Дисплей: Дигитален
Технология: Смарт
Материал каишка/гривна: Неръждаема стомана
Показани дейности: Изминато разстояние

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от mystock.bg този срок се удължава на 15 (петнадесет) дниВ този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера.

Продукти предлагани от PIMPOM са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
* Таксата за доставка на поръчки е 7 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.