0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смарт Часовник, Pimpom E80, Мъжки, Водоусточив, Кръвно налягане, Наблюдение на съня, Осветление, Календар, Будилник, Дистанционно управление, Напомняне за обаждане, Съобщения, Черен

Модел: PimpomE80 Изчерпан
107.94 лв.
E80 е друг нов смарт часовник, който поддържа мониторинг на телесната температура. Това е фитнес тракер, който има стилна кръгла форма и е оборудван с няколко функции като монитор за сърдечен ритъм, монитор за кръвен кислород, монитор за кръвно налягане, режими за много спортове, водоустойчив IP68 и други. Така че нека преминем към пълните подробности!
Дизайн на смарт часовник E80?
Дизайн на SmartWatch E80
Както виждате на снимката по-горе! Този нов смарт часовник E80 се предлага с кръгла форма, която изглежда елегантна, стилна и подходяща за мъже и жени. С размери 43,5*43,5*11 мм и тегло около 50 грама. От дясната страна на кутията има два бутона. единият е отговорен за функцията за включване на бягане назад, докато другият е страничен електрод, който ви позволява да измервате телесната температура. Обратната страна на устройството получи типична конфигурация - това са магнитни контакти за зареждане и сензор за сърдечен ритъм.
Корпусът на смарт часовника е изработен от цинкова сплав, докато каишката се предлага в TPU и кожа. Относно екрана на дисплея! Този часовник E80 има 1,3 инчов TFT сензорен екран и създаден с резолюция 240 x 240 пиксела.
Характеристики на смарт часовник E80?
Функции на E80 SmartWatch
E80 е водоустойчив смарт часовник IP68, можете да го носите, докато си миете ръцете, в дъждовни дни. Устройството има ЕКГ сензор за сърдечен ритъм, който събира данни за сърдечния ни ритъм за 24 часа. Този модел също така ви помага да контролирате съня си, благодарение на пълния си монитор за сън. носимото устройство, оборудвано с термометър, който позволява да следите телесната ви температура в реално време.
В допълнение към функциите, споменати по-горе! Устройството за носене може също да проследява 7 спортни дейности, включително бягане, колоездене, бадминтон, фитнес, пинг-понг, баскетбол, прескачане на въже. Допълнителни функции са монитор за кръвно налягане, монитор за кислород в кръвта SPO2, крачкомер, напомняне за обаждания и съобщения, анти-загуба, предварително настроен циферблат, таймер, хронометър, Bluetooth 4.2 и т.н. Устройството за носене има 200 mAh батерия с 6 дни нормална употреба и 20 дни в режим на готовност.

Пълни спецификации на смарт часовник E80:
Устройство E80
Форма Кръгла
Размери 43,5*43,5*11мм
Тегло 50гр
Цветове Черен, Син, Кафяв, Червен
Дисплей TFT
Размер на екрана 1,3 инча
Резолюция на екрана 240 x 240 пиксела
Съвместим с OS Android и IOS
Сензори
Сензор за сърдечен ритъм
G сензор
Bluetooth V4.2
GPS НЕ
Говорител NO
ЕКГ Да
Мулти-спортен режим Да (7 спортни режима)
Монитор на пулса Да
Монитор за кислород в кръвта Да
Термометър Да
Водоустойчив IP68
Допълнителни функции
Заседнало напомняне
Монитор на съня
Аларма
Барометър
Регулиране на яркостта ... и т.н
Капацитет на батерията 200 mAh
Нормална употреба 6-10 дни
Име на приложението *
Каишка TPU + кожа
Функции: Bluetooth
Facebook нотификации
Будилник
Изминато разстояние
Съвместима операционна система: Android
iOS
Цвят каишка/гривна: Черен
Тип: Смартчасовник
За: Мъже
Тип дисплей: Дигитален
Стил: Ежедневен
Съвместим модел: Универсален
Дисплей: Дигитален
Технология: Смарт
Показани дейности: Изминато разстояние

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от mystock.bg този срок се удължава на 15 (петнадесет) дниВ този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера.

Продукти предлагани от PIMPOM са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
* Таксата за доставка на поръчки е 7 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.