0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смарт Саксия Click and Grow Smart Garden 3, Сива

Модел: SGS8UNI В Наличност
199.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
  Със стоков кредит он БНП Париба  Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 30.05.2024

Безплатна доставка

Доставка

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.


Smart Garden 3 
е иновативна саморастяща градина за всеки дом и за всяка нужда от отглеждане на растения.Насладете се на предимствата на това да имате собствена градина, независимо къде живеете. Отглеждайте 100% органични билки, плодове, салати и цветя, без ГМО и пестициди, по-свежи от всички растения, които ще намерите в магазините.С Click & Grow ще получите:  • Перфектно настроени автоматични системи за поливане, светлина и хранителни вещества

  • Домашно отгледани, органични, без пестициди пресни храни и цветя

  • Безплатен комплект от 3x капсули босилек

  • Приложение, което ще ви превърне в истински експерт по растенията

  • Повече от 75+ различни растителни сорта, от които да избирате, или просто използвайте собствените си семена!Как да започнем
Само в 3 лесни стъпки!
Нашите растителни капсули са биоразградими и не съдържат вредни химикали.2. Добавете вода


Smart Garden има резервоар за вода с вместимост 1,2 л, който побира достатъчно вода за до 3 седмици.3. Включете го и се наслаждавайте


Благодарение на енергийно ефективната си система за LED осветление Smart Garden консумира само 8 W енергия.

Цвят: Сив
Тип продукт: Саксия с напоителна система
Материал: Пластмаса

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Амко-България ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Амко-България ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Амко-България ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

Може да върнете продукта на адрес: 

гр. София, офис на Спиди (352), ул. Райко Алексиев 13 за Амко-България ЕООД, телефон за контакт -  0887 070 073 с куриерска фирма ''Спиди".

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.