0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смартчасовник Apple Watch SE 40mm 2023 Aluminium with Sport Loop Starlight Beige MR9W3

Модел: MR9W3 В Наличност
559.54 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI

Очаквана дата за доставка: 28.02.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.
Аple Watch SE ви предлага усъвършенствана продуктивност, както и множество полезни и иновативни функционалности. Бъдете винаги във връзка със света, възползвайте се от здравната и фитнес информация, която ви осигурява неговите мощни сензори и се доверете на функциите му за безопасност.

Преработената задна страна на Apple Watch SE е създадена чрез производствен процес, който намалява въглеродните емисии с над 80%. Цветът идеално пасва с останалата част на корпуса, който е изработен от 100% рециклиран алуминий. Чрез непрекъснатите иновации в материалите, чистата енергия и нисковъглеродни доставки, Apple Watch SE може да се похвали с комбинации от корпус и каишка, които са неутрални по отношение на въглеродните емисии.

Тренирайте целенасочено и ефективно с подобреното приложение Workout, включващо усъвършенствани показатели и изгледи, за да подпомогнете максимално тренировките си. Актуализациите на приложенията Maps и Compass ви помагат да сте на правилния път или пътека, а в приложението Activity ще можете да зададете цели за движение и упражнения. Apple Watch се превръща във вашия личен треньор, който ще ви мотивира да постигате всяка поставена цел.

Пръстените за активност показват ежедневната ви дейност, включително активните ви калории, общия брой стъпки и завършените тренировки. Поставете си за цел да затваряте пръстените си всеки ден. За да ви поддържат мотивирани, има награди, персонализирано обучение и състезания по дейности.

Apple Watch SE е водоустойчив до 50 m и ви позволява да следите дължините на плуване и времето си в басейна и дори да отбелязвате маршрута си в открити води. Бихте могли да виждате точните метрики, дори когато използвате кикборд. Без притеснениe можете да скачате във водата, да плувате, да се гмуркате до 40 m и сърфирате на воля.

Измерете всички начини, по които се движите

От силови тренировки и HIIT до пилатес и йога, Apple Watch предлага здравословна гама от начини за проследяване на вашата тренировка. И показва напредъка ви с разширени показатели и изгледи като зони на сърдечния ритъм, мощност и надморска височина. Проектиран за всякакъв вид приключения на открито във и извън водата, Apple Watch е перфектен за туризъм, колоездене, бягане, плуване, сърф.

Проверявайте сърдечния си ритъм по всяко време с Heart Rate приложението и получавайте известия за висока и ниска сърдечна честота или неравномерен сърдечен ритъм. С приложението ECG Apple Watch може да генерира ЕКГ и да ви предостави критични данни за вашето здраве. Apple Watch разполага и с усъвършенстван сензор и приложение за измерване на нивата на кислород в кръвта ви, важен показател за цялостното ви здраве.

Mindfulness приложението ще ви помогне да намалите всекидневния стрес и да се подготвите за нови предизвикателства. То ще ви води през серия успокояващи вдишвания и ще ви напомня да се съсредоточите с кратки, провокиращи размисъл теми.

Приложението Sleep проследява съня, като работи с вашия iPhone, за да ви помогне да създадете график и рутина за лягане, за да постигнете целите си за сън. Проверете колко време сте прекарали в различни фази на съня, като REM, Core или дълбок сън, както и кога може да сте се събудили. Прегледайте тенденциите на съня си, за да видите колко постоянно постигате целите си.

Усъвършенстваните сензори на Apple Watch SE са в състояние да засекат индикатори за падане и тежка автомобилна катастрофа. Когато бъде засечено падане и вие не реагирате, Apple Watch автоматично би могъл да извърши обаждане до службите за спешна помощ. Ако разпознае катастрофа, Crash Detection функцията може автоматично да ви свърже със спешна помощ, да предаде местоположението ви на диспечерите и да уведоми спешните ви контакти. Crash Detection използва комбинираната мощ на подобрен триосов жироскоп и нов акселерометър с G сила, който разполага с възможно най-висок динамичен обхват за смарт часовник. Освен това разчита на барометър, GPS и авангарден алгоритъм за сливане на сензори, трениран с над 1 милион часа реални данни за шофиране и катастрофи, за да разбере, ако претърпите тежка катастрофа.

* Функцията за спешно обаждане е възможна само при Cellular моделите или когато часовникът ви поддържа Wi-Fi Calling с интернет връзка от вашия Apple Watch или iPhone наблизо.

Увеличете способностите на своя часовник с десетки хиляди приложения от App Store. Открийте приложения за почти всичко – трениране на сервис, обработване на данни от велосипедни походи и дори как да се ориентирате в метрото. Ще намерите и Apple Watch приложения за много от любимите си iPhone приложения.
За: Унисекс
Съвместима операционна система: iOS
Тип: Смартчасовник
Функции: Apple Pay
GPS мониторинг
SOS разговор
Микрофон
Нотификации
Цвят каишка/гривна: Бежов
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.