0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смартчасовник Watch Apple Watch Series 9 GPS 41mm Silver Aluminium Case with Sport Band S/M - Storm Blue

Модел: MR903QP/A В Наличност
801.08 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI

Очаквана дата за доставка: 27.02.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.
Apple Watch Series 9, подхранван от мощен S9 SiP чип, е невероятно ярък, силен и умен смарт часовник, който ви предлага магически начин за работа и комбинация от корпус и каишка, които са неутрални по отношение на въглеродните емисии.

Чрез непрекъснатите иновации в материалите, чистата енергия и нисковъглеродни доставки, Apple Watch може да се похвали с комбинации от корпус и каишка, които са неутрални по отношение на въглеродните емисии.

Apple Watch S9 е по-способен, интуитивен и по-лесен за използване благодарение на новия двуядрен процесор S9 SiP със 60% процента повече транзистора от предишното поколение. Neural Engine обработва задачите за машинно обучение до два пъти по-бързо, което позволява разширени нови функции като Siri, намиране на телефона и управление на Apple Watch с помощта на обикновен жест с двойно докосване.

Магия. На една ръка разстояние

Жестовете правят Apple Watch S9 още по-лесен за използване по всяко време, особено когато ръцете ви заети. Просто докоснете двукратно показалеца и палеца си заедно, за да отговорите на повикване, да отворите известие, да пуснете и поставите на пауза музика и други

Усъвършенстваната дисплейна система в Series 9 повишава максималната яркост до 2000 nits — двойно спрямо Series 8 — така че е по-лесно да се чете на пълно слънце. Също така е много добре в ситуации на слаба светлина, като киносалон, защото затъмнява до само 1 nit.

Apple Watch Series 9 ще ви предложи разнообразни анализи за здраве и тренировка. С приложението ECG Apple Watch Series 9 е в състояние да генерира ЕКГ, подобно на електрокардиограма с едно отвеждане. А с приложението Heart Rate получавате известия за висок и нисък пулс, както и за неравномерен ритъм.

Забележителният сензор и приложение в Apple Watch Series 9 ви позволяват да получавате информация за наситеността с кислорода в кръвта ви, както и фонови показания, денем и нощем.

Каквато и тренировка да имате предвид, тя със сигурност ще бъде на китката ви и готова само с едно докосване. Вижте всички показатели, от които се нуждаете, за да поддържате мотивация в персонализирани изгледи.

Със Series 9 заявките за Siri, обработвани на вашето устройство, са по-бързи и по-сигурни. Плюс това, диктовката на Siri е до 25 процента по-точна. Ще можете да попитате Siri за вашите здравни данни, включително неща като колко дълъг е бил сънят ви. От силови тренировки и HIIT до пилатес и медитация, Apple Watch предлага здравословен брой начини за тренировка — с показателите, които най-много искате да видите.

Този страхотен часовник поддържа SOS бърза връзка за спешна помощ и функции за безопасност, когато засече индикатори за катастрофа или падане. Усъвършенстваните сензори са в състояние да откриват тежки автомобилни катастрофи и да се осъществи свързване със службите за спешна помощ, предоставяйки местоположението ви на диспечерите, както и да се уведомят вашите контакти при спешни случаи. Когато бъде засечено падане и вие не реагирате, Apple Watch S9 автоматично извършва обаждане до службите за спешна помощ.

Второ поколение Ultra Wideband чип позволява нова интеграция с HomePod. Когато се възпроизвежда музика, Apple Watch Series 9 отваря екрана Now Playing, за да ви позволи да го контролирате. Ако нищо не се възпроизвежда, Smart Stack ще предложи медийни предложения за възпроизвеждане на HomePod.

Актуализацията на watchOS 10 носи повече на вашия екран от всякога. Всяко приложение е напълно преработено, за да ви даде повече информация с един поглед. От всеки циферблат просто завъртете Digital Crown, за да разкриете Smart Stack с уиджети за подходяща и навременна информация. А сега с индикаторите за здраве можете да следите тялото и ума си – направо от китката.
Цвят каишка/гривна: Син
Съвместима операционна система: iOS
Тип: Смартчасовник
Функции: GPS мониторинг
SOS разговор
Водоустойчивост
Засичане на инцидент
Засичане на падане
Микрофон
За: Мъже
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.