0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смартфон Apple iPhone 12 64GB 4GB Black

Модел: apple1264black В Наличност
1064.50 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 23.07.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

[emag-video width="" height="" video-id="41988"][/emag-video]

Скоростта набира скорост

A14 Bionic, най-бързият чип, виждан някога на смартфон. OLED екран, който се простира от единия край до другия. Ceramic Shield, четири пъти по-устойчив на падане. И Нощен режим във всяка камера. iPhone 12 има всичко.

Страхотна новина

  • 11% по-тънък;
  • 15% по-нисък;
  • 16% по-лек.

Ceramic Shield. По-силна от всяка друга рамка за смартфон

Четири пъти по-устойчиви на падане.

Ceramic Shield. Значително по-устойчиви

IPhone вече имаше най-твърдата рамка за смартфон. Така че, за да увеличи драстично силата на iPhone 12, трябваше да се ползва изцяло нов материал.

Наномащабни керамични кристали

Ceramic Shield, произвежда се чрез вмъкване в стъкло нанокерамични кристали, които са по-твърди от повечето метали. Изглежда просто, но е невероятно трудно, тъй като повечето керамични материали не са прозрачни. Чрез контролиране на вида кристали и степента на кристалност, се разработива изключителна формула, която максимизира якостта на керамиката, като същевременно поддържа оптична прозрачност. Това е откритието, което направи Ceramic Shield идеален за екрана. Премиера за всеки смартфон и е по-устойчив от стъклото на всеки друг смартфон.

Процес на двоен йонообмен

Твърдостта е страхотна, но също така се иска да се увеличи устойчивостта на драскотини. Затова е приложин процес на двоен йонообмен, използван досега за задното стъкло. По този начин се получава защита срещу удари, драскотини и ежедневно износване.

Четири пъти по-устойчиви на падане

В допълнение към Ceramic Shield има и друг фактор, който допринася за здравината на предната повърхност. Той се подравнява идеално с ръба на телефона, който го защитава още повече. Като цяло се утроява съпротивлението срещу падане, най-голямото подобрение, правено някога до ново поколение iPhone.

H2OK

Повишена водоустойчивост.

11 трилиона операции в секунда

A14 Bionic е най-бързият чип за смартфон

Революционизира възможното. Като обработка на трилиони операции в секунда с Neural Engine. Или запис в Dolby Vision. Дори професионалните видеокамери не могат да направят това. Той е изключително ефективен за отличен живот на батерията. И тъй като има огромен технологичен напредък, той е проектиран да гледа към бъдещето.

Екранът Super Retina XDR OLED привлича вниманието на всички

Безкрайно превъзходен контраст. Невероятна точност на цветовете. Огромен скок в плътността на пикселите. Технологията OLED предлага по-ярко бяло, по-дълбоко черно и впечатляваща разделителна способност, за да максимизира всеки детайл. Това е най-добрият екран, който някога е създаван за iPhone, от единия до другия край.

Блестящ скок от LCD към OLED

iPhone 12 има всякакви нови, мощни функции. Като 4K видеозапис в Dolby Vision и много подробни HDR снимки. Всичко това изисква усъвършенстван екран за пълно изживяване. Затова се предлага най-доброто: екранът Super Retina XDR.

1200 нита HDR яркост. Контраст 2 000 000:1

За разлика от LCD, който използва подсветка, за да осветява всички пиксели едновременно, всеки OLED пиксел излъчва своя собствена светлина. Те могат да бъдат напълно изключени, за да се получи истински черен цвят, или могат да бъдат включени до 1200 нита за HDR изображения. По този начин получавате контрастно съотношение 2 000 000:1. Различни и необятни.

По-ярко бяло, по-дълбоко черно

Текстовете и имейлите са видимо по-ясни. Всички снимки и видеоклипове, дори стари любими, ще изглеждат по-реалистични от всякога. А визуалните преживявания като експлозии и междугалактически битки във филмите са изключително детайлни, супер ярки и дълбоко тъмни точно там, където е необходимо.

Система с двойна камера. Добре, че се стъмни

Камерите с широки и свръхшироки обективи вече имат Нощен режим, който е по-добър от всякога за правене на невероятни снимки при условия на слаба осветеност. Новата широкоъгълна камера улавя 27% повече светлина. Така че независимо дали правите снимки ден или нощ, получавате безпрецедентно ниво на детайлност и цвят. Вечерите да бъдат рамкирани Нощният режим разпознава, когато светлината е слаба, и се активира автоматично, поддържайки яснота, като същевременно улавя живи и красиви цветове. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона. Снимките, които преди беше трудно да се правят, като драматична сцена под лунната светлина, сега са по-ясни от всякога. Deep Fusion, в условия на средна или слаба светлина, анализира множество експозиции, за да максимизира детайлите. Погледнете текстурата на дърво, плат и кристал. Освен това свръхширокият обектив ви дава героична перспектива. Автоматична магия Smart HDR 3 балансира елементите в картината. Подчертава обекта и дърветата, но запазва интензивния цвят на небето, дори и следобед. Освен разпознаване на лица, Smart HDR 3 използва и изкуствен интелект за разпознаване на сцени. След това регулирайте яснотата, цвета и баланса на бялото, където е необходимо. Дори и при условия на ярка светлина, Smart HDR 3 е невероятен, улавяне на текстурата, цвета на кожата, наситеността на цветовете и индивидуалните детайли, които правят снимките да изглеждат по-реалистични. Излезте напред с портретен режим Портретният режим е още по-добър при художествено размазване на фона, за да подчертае обекта. Превъзходно, нали? Правете страхотни, дори по-големи снимки с шест креативни светлинни ефекта, като висока монохромна светлина, естествена светлина и студийна светлина.

Видео. Слаба светлина. Камера

Как можете да подобрите най-добрия видеозапис, на който е способен смартфонът? За да бъде още по-добре при условия на слаба осветеност. 27% по-добре. Което означава, че всяко време на деня или нощта е идеално за заснемане на красиви видеоклипове, богати на детайли. След това имате Time-lapse в Нощен режим. Подкрепете вашия iPhone и оставете следите от светлина да се появят.

Бум. Притежавате филмово студио

Сега можете да записвате 4K HDR видео с Dolby Vision. Редактирайте в приложения за снимки или iMovie. След това играйте по телевизията с помощта на AirPlay, за да видите цветовете и детайлите в целия им блясък. Това е кино изживяване от началото до края. Само за iPhone. И е много полезно, когато кучето ви е очарователно.

Вие автоматично ставате режисьор.

Досега Dolby Vision беше за филми и телевизионни предавания, продуцирани в холивудски студия. Сега можете да записвате, редактирате и възпроизвеждате Dolby Vision на вашия iPhone. Никой друг смартфон не може да направи това. (Всъщност камерите във филмовата индустрия също не могат да направят това.)

60 пъти повече цветове с 10-битов видеозапис

Dolby Vision на iPhone включва процес от две стъпки. Първо, се преминава от 8-битово към 10-битово HDR видео, така че iPhone вече улавя невероятните 700 милиона цвята. След това се добавя възможността за запис в Dolby Vision, което прави всеки кадър по-реалистичен.

Уловете Dolby Vision в реално време

В момента професионалните режисьори добавят Dolby Vision към филма, след като е записан, използвайки професионални компютри в студията за монтаж. Предизвикателството е да се сложи целия този труден процес в джоба ви. Така че, в сътрудничество с Dolby, се създава изцяло нов начин за запис на Dolby Vision кадър по кадър, докато снимате.

Редактирайте Dolby Vision на смартфон

Лесно редактирайте видеоклипове в Dolby Vision Pictures, iMovie или Clips направо на iPhone, веднага след записването. Така незабавно се получава произведение на изкуството.

От начало до край в Dolby Vision

iPhone 12, с невероятно бързия си чип, ви позволява да записвате 4K Dolby Vision видео с до 30 fps. Редактирайте лесно по всички начини, по които сте свикнали. И играйте на телевизора с едно докосване, като използвате AirPlay. Това е невероятно изживяване, което не може да бъде намерено на никой друг телефон.

Нощни селфита. А в тъмното изглеждаш разкошно

Нощта вече е идеална за селфи. Защото Нощен режим и редица други страхотни функции вече са налични на предната камера. Като Deep Fusion, Smart HDR 3, запис в Dolby Vision и др. Влезте, погледнете.

Нощни селфита. А в тъмното изглеждаш разкошно.

Нощта вече е идеална за селфи. Защото Нощен режим и редица други страхотни функции вече са налични на предната камера. Като Deep Fusion, Smart HDR 3, запис в Dolby Vision и др.

Ултра бързи безжични връзки. За да уловите скоростта

iPhone 12 предлага LTE до 2 Gbps. Така че можете да изтегляте поредици, да качвате снимки и да предавате висококачествено видео по-бързо. Всичко на още повече места, защото iPhone 12 има до 32 LTE ленти. Повече от всеки друг смартфон.

Директно към това, което ви интересува.

iOS 14 има много преки пътища, които ви дават точно това, което искате, когато искате.

Разговорите, фиксирани в съобщенията, поставят хората, с които разговаряте най-много в горната част на списъка. Приспособленията са преработени, за да предоставят информацията, която искате с един поглед, директно на главния екран. App Clip ви позволява бързо да използвате приложение. Например плащане на паркинг или поръчка на храна.

Поверителността е включена.

iPhone е предназначен да защитава вашата информация. Данните за Face ID се съхраняват само на вашия iPhone и никога не се записват като резервно копие в iCloud или другаде. iOS ви показва практиките за поверителност на дадено приложение, преди да го изтеглите. Когато използвате Apple Pay, номерът на вашата карта не се споделя с търговци. И списъкът продължава.

Малките детайли правят голямата разлика

Разширена реалност

Мощността на чипа Bionic A14 оживява най-новите AR изживявания. Открийте древни реликви, направете дисекция на жаба или вижте как се вписва нов диван с AR Quick View.

Повече снимки, по-малко закъснение

Снимате ли бързо? iPhone се адаптира интелигентно, ускорявайки обработката, за да можете да уловите всички действия.

Два номера за вас

Dual SIM с eSIM ви позволява да имате както личен номер, така и офис номер на един и същ iPhone.

Космическо аудио с Dolby Atmos

Звукът циркулира около вас в 3D пространство, така че ще се почувствате в средата на действието.

Тип телефон: Смартфон
Свързаност: Bluetooth
Цвят: Черен
Oперационна система: iOS
Тегло: 164 g
Размери екран: 6.1 inch
Тип дисплей: Super Retina XDR
Портове: Lightning
Брой камери: 2
Резолюция на вторична камера: 12 Mpx
Резолюция (пиксели): 2532 x 1170
Версия Bluetooth: 5
SIM слотове: Dual SIM
Вид SIM карта: Nano SIM
Съдържание пакет: Телефон
Вътрешна памет: 64 GB
Светкавица: Да
Технологии: 3G
Сензори: Акселерометър
Защита: Водоустойчив
Standard Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Резолюция на основна камера: 12 MP Ultrawide
Видео резолюция: 4K
Фото/видео характеристики: Auto focus
Година на лансиране: 2020
Версия на операционната система: iOS 14
Брой ядра: 6
Модел процесор: Apple A14 Bionic
Размери: 71.5 x 146.7 x 7.4 мм
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.