0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смартфон Apple iPhone 14 Pro, 128GB, 5G, Deep Purple

Модел: MQ0G3RX/A Изчерпан
2141.37 лв.
Pro. На топ ниво.
iPhone 14 Pro. Снимаш невероятни детайли с 48MP основна камера. Съвсем ново изживяване за iPhone с Dynamic Island и Always-On дисплей.


Ceramic Shield.
Водеща в бранша надежност със Ceramic Shield и водоустойчивост 4.


Super Retina XDR display и камери
6,1-инчов Super Retina XDR дисплей1 с Always-On и ProMotion. 48MP основна камера за до 4x по-висока резолюция.
Cinematic режим вече в 4K Dolby Vision до 30 fps. Action режим за гладко, стабилно видео от ръка.


В четири страхотни цвята.

Dynamic Island, a magical way to interact with your phone

iPhone 14 Pro в един нов поглед.
A16 Bionic - ултимативният смартфон чип. Супербърза 5G клетъчна връзка3. Целодневна батерия и до 23 часа видео плейбек2. iOS 16 предлага повече начини за персонализация, комуникация и споделяне5.


Какво има в кутията?
В кутията е новият iPhone 14 Pro, разбира се, както и USB-C към Lightning кабел за бързо зареждане.


MagSafe акесоари.

Аксесоарите се предлагат отделно.

1.Дисплеят е със заоблени ъгли. Измерен като правоъгълник, екранът е 6,12 инча в диагонал. Действителната видима област е по-малка.

2.Животът на батерията зависи от употребата и конфигурацията; виж apple.com/batteries за повече информация.

3.Изисква план за мобилен интернет. 5G е наличен на определени пазари и при избрани мобилни оператори. Скоростта варира според условията на мястото и мобилния оператор. За подробности относно поддръжката на 5G се свържи със своя доставчик и виж apple.com/iphone/cellular.

4.iPhone 14 Pro е устойчив на пръски, вода и прах и е тестван в контролирани лабораторни условия с рейтинг IP68, съгласно IEC стандарта 60529 (максимална дълбочина 6 метра — до 30 минути). Устойчивостта на пръски, вода и прах не е постоянна характеристика. Устойчивостта може да се понижи в резултат на обичайното износване. Не се опитвай да зареждаш намокрен iPhone. Виж ръководството на потребителя за инструкции за почистване и изсушаване. Гаранцията не покрива повреди в резултат на намокряне.

5.Някои функции може да не са налични във всички страни или региони.
Тип телефон: Смартфон
Свързаност: Bluetooth
GPS
NFC
WiFi
Безжично зареждане
Цвят: Лилав
Oперационна система: iOS
Размери: 71.5 x 7.8 x 147.5 мм
Резолюция (пиксели): 1179 x 2556
Съдържание пакет: Кабел USB-C - Lightning
Телефон
Модел процесор: Apple A16 Bionic
SIM слотове: Dual SIM
Вид SIM карта: Nano SIM
eSIM
Вътрешна памет: 128 GB
Защита: Водоустойчив
Прахоустойчив
RAM памет: 6 GB
Резолюция на основна камера: 12 MP Telephoto
12 MP Ultrawide
48 MP Wide
Видео резолюция: 4K
Full HD
Брой ядра: 6
Размери екран: 6.1 inch
Портове: Lightning
Резолюция на вторична камера: 12 Mpx
Тип дисплей: OLED
Година на лансиране: 2022
Standard Wi-Fi: 802.11ax 2x2
Тегло: 206 g

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359895955551.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Мобифон БГ ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Мобифон БГ по телефона, номерът за връзка е +359895955551.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: Еконт централен офис , Ул.Кукленско шосе 11, Пловдив 

Тел.: +359895955551

Предпочитан куриер: ЕКОНТ

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от
куриер на Еконт.

Таксата
на доставка е 5.99лв

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.