Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смартфон Apple iPhone 14 Pro Max, 256GB, 5G, Gold

Модел: MQ9W3RX/A Наличност 2 бройки
3150.00 лв.
3300.00 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от
куриер на Еконт.

Таксата
на доставка е 5.99лв

Новото поколение телефони притежават Always-On дисплей, първата 48MP основна камера в iPhone, Crash Detection, Emergency SOS чрез сателит и иновативен нов начин за получаване на известия и дейности с Dynamic Island дизайна.

Apple представи новите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max, които носят редица нововъведения. Те притежават Dynamic Island – нов дизайн, който позволява достъп до често използвани функции, което носи iPhone и Always-On дисплей, който да показва часа и датата по всяко време. Задвижван от A16 Bionic – най-бързият чип при смартфоните досега, iPhone 14 Pro предоставя нов клас професионална система за заснемане на кадри с първата в историята 48-мегапикселова основна камера на iPhone с четириядрен сензор и Photonic Engine – усъвършенствана обработка на изображения, която значително подобрява качеството на снимките при слаба светлина или треперене при заснемане.
Тези революционни постижения правят iPhone още по-незаменим за ежедневните задачи, творческите проекти, а сега дори и за спешни ситуации с функцията Emergency SOS чрез сателит и Crash Detection. iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще се предлагат в четири цвята: тъмно лилаво, сребристо, златно и космическо чернo.

„Клиентите ни разчитат на своя iPhone всеки ден, а с iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ние предлагаме повече подобрения от всеки друг телефон. iPhone 14 Pro представя система от камери, която дава възможност на всеки потребител – от обикновения човек до професионалиста – да прави най-добрите си снимки и видеа. Технологии като Always-On дисплея и Dynamic Island, които предлагат нови взаимодействия за известия и дейности, също помагат за по-доброто преживяване на потребителя”,

съобщи Грег Джосуак, старши вицепрезидент по глобален маркетинг на Apple.

„Новаторските възможности за безопасност осигуряват на потребителите още по-голяма сигурност, като им предлагат помощ, когато имат най-голяма нужда от нея. С невероятно мощния и ефективен чип A16 Bionic и целодневния живот на батерията това е най-добрият iPhone досега“,

допълни той.

Зашеметяващ дизайн и усъвършенстван дисплей

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max са с красив дизайн от хирургическа неръждаема стомана и матово стъкло в четири зашеметяващи цвята. Налични в 6,1- и 6,7-инчови размери, двата модела включват нов Super Retina XDR дисплей с ProMotion, който за първи път в историята на iPhone включва Always-On дисплей, активиран от нова честота на опресняване от 1 Hz и множество енергоефективни технологии. Това прави новия екран при заключване още по-полезен, като поддържа времето и уиджетите в реално време на разположение с един поглед. Усъвършенстваният дисплей носи и същото ниво на пикова HDR яркост като Pro Display XDR, както и най-високата яркост на открито за смартфон: до 2000 нита, което е два пъти по-ярко от iPhone 13 Pro. iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max също така продължават да предлагат водещи в индустрията характеристики за издръжливост на дисплея с Ceramic Shield – по-здрав от което и да е стъкло на смартфон – и са защитени от обичайни инциденти с водо- и прахоустойчивост.

Dynamic Island: Интерактивно потребителско изживяване

Характеристиката Dynamic Island дава възможност за нови начини за взаимодействие с iPhone, като се отличава с дизайн, който слива границата между хардуер и софтуер, адаптирайки се в реално време, за да показва важни сигнали, известия и дейности. С въвеждането на Dynamic Island камерата TrueDepth е с променен дизайн, за да заема по-малка част от площта на дисплея. Без да пречи на съдържанието на екрана, Dynamic Island поддържа активно състояние, за да позволи на потребителите по-лесен достъп до настройките с просто докосване и задържане. Текущи фонови дейности като Maps, Music или таймер остават видими и интерактивни, а приложенията на трети страни в iOS 16, които предоставят информация като спортни резултати и споделено пътуване с Live Activities, могат да се възползват от предимствата на Dynamic Island.Професионалната система на камерите в iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max разширяват границите на възможното за един смартфон, като дава възможност на всеки потребител – обикновен човек или професионалист – да заснема най-добрите снимки и видео.

iPhone 14 Pro извежда компонентната фотография още по-далеч с Photonic Engine, който предлага гигантски скок за ефективността на снимките при средна и слаба светлина във всички камери чрез дълбока интеграция на хардуер и софтуер: до 2 пъти при основната камера, до 3 пъти при ултрашироката камера, до 2 пъти при телефото камерата и до 2 пъти при TrueDepth камерата. Photonic Engine дава възможност за това драстично повишаване на качеството чрез прилагане на Deep Fusion на по-ранен етап от процеса на създаване на изображения, за да се постигне изключителна детайлност и да се запазят фините текстури, да се осигури по-добър цвят и да се запази повече информация в снимката.
За първи път в линията Pro има нова 48-мегапикселова основна камера

За първи път в линията Pro има нова 48-мегапикселова основна камера с четирипикселов сензор, който се адаптира към заснетата снимка и разполага с второ поколение оптична стабилизация на изображението с изместване на сензора. За повечето снимки четириядреният пикселен сензор комбинира всеки четири пиксела в един голям четириядрен пиксел, еквивалентен на 2,44 µm, което води до невероятно заснемане при слаба светлина и запазване на практичния размер на снимката от 12MP. Четирипикселовият сензор позволява и опцията 2x Telephoto, която използва средните 12 мегапиксела на сензора за снимки с пълна резолюция и 4K видеоклипове без цифрово увеличение. Това осигурява оптично качество при познатото фокусно разстояние, което е чудесно за функции като режим „Портрет“. Сензорът носи ползи и за професионалните работни процеси, като оптимизира детайлите в ProRAW. А с новия модел за машинно обучение, разработен специално за четириядрения пикселен сензор, iPhone вече снима ProRAW с 48 MP с безпрецедентно ниво на детайлност, което позволява нови творчески работни процеси за професионалните потребители.

Допълнителните подобрения и функции на системата за професионални фотографии включват:

Нова 12MP Ultra Wide камера с 1,4 µm пиксели, която осигурява по-остри изображения с повече детайли, подобрявайки и без това мощните възможности за макрофотографията.
Подобрена телефото камера, която предлага 3-кратно оптично увеличение.
Нова предна TrueDepth камера с бленда ƒ/1,9, която позволява по-добра работа при слаба осветеност за снимки и видеа.
Използвайки за първи път автофокус, тя може да фокусира още по-бързо при слаба светлина и да заснема групови снимки от по-далечно разстояние.
Нова адаптивна True Tone светкавица, която е с изцяло променен дизайн с масив от девет светодиода, които променят модела си в зависимост от избраното фокусно разстояние.
Мощни изчислителни фотографски предимства като Нощен режим, Smart HDR 4, Портретен режим с портретно осветление, Портретни снимки в нощен режим, Фотографски стилове за персонализиране на външния вид на всяка снимка и Apple ProRAW.
Нов екшън режим за невероятно гладко изглеждащо видео, което се адаптира към значителни трусове, движения и вибрации, дори когато видеото се заснема в разгара на действието.
Кинематографичен режим, който вече се предлага в 4K при 30 кадъра в секунда и 4K при 24 кадъра в секунда.
Работни процеси на професионално ниво за видео, включително ProRes3 и цялостен Dolby Vision HDR.
Установяване на катастрофи и инциденти, и спешен SOS чрез сателит

Цялата линия iPhone 14 въвежда новаторски възможности за безопасност, които могат да осигурят спешна помощ, когато това е най-важно. С нов двуядрен акселерометър, способен да открива измервания на G-силие до 256Gs, и нов жироскоп с висок динамичен обхват, Crash Detection на iPhone вече може да открие тежка автомобилна катастрофа и автоматично да набере службите за спешна помощ, когато потребителят е в безсъзнание или не може да достигне своя iPhone. Засега не е ясно дали тази функция ще е достъпна за нашия регион.

A16 Bionic: Най-бързият чип в смартфоните

Чипът A16 Bionic в iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max изпреварва конкуренцията с поколения и отключва неповторими изживявания като Dynamic Island, осигурява целодневен живот на батерията и впечатляващи фотографски възможности. С две високопроизводителни ядра и четири високоефективни ядра, новият 6-ядрен процесор е до 40% по-бърз от конкуренцията и лесно се справя с взискателни натоварвания. A16 Bionic разполага с ускорен 5-ядрен графичен процесор, с 50 процента по-голяма пропускателна способност на паметта – идеален за игри и приложения с интензивна графика – и нов 16-ядрен Neural Engine, способен да извършва почти 17 трилиона операции в секунда. Използвайки най-добрата в класа си технология на Apple за комбиниране на производителност и икономия на енергия, чипът осигурява по-голяма производителност с част от мощността в сравнение с конкуренцията.Чипът A16 Bionic в iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max изпреварва конкуренцията с поколения

Основополагащ за системата на професионалната камера, A16 Bionic захранва невероятни функции за фотография. CPU, GPU, Neural Engine и процесорът за обработка на сигнали за изображения работят безпроблемно заедно, за да поддържат новия хардуер на камерата и да извършват до 4 трилиона операции на снимка

Мощни клетъчни възможности и 5G

iPhone предлага на потребителите свръхбързи изтегляния и качвания, по-добър стрийминг и свързаност в реално време с 5G, за да им помогне да поддържат връзка, да споделят и да се наслаждават на съдържание. Поддръжката на 5G в iPhone вече се разпростира до над 250 оператори в повече от 70 държави по света, с разширена поддръжка за самостоятелни мрежи. eSIM позволява на потребителите лесно да се свържат или да прехвърлят съществуващите си планове в цифров вид, представлявайки по-сигурна алтернатива на физическата SIM карта и давайки възможност за множество клетъчни планове на едно устройство. iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max премахват слота за SIM за американските модели, което позволява на потребителите по-бързо и лесно да настроят устройството си.

Apple Fitness+ за всички потребители на iPhone

По-късно тази есен за първи път в историята Apple Fitness+ ще бъде достъпна за всички потребители на iPhone. Хората, използващи платформата ще имат достъп до цялата услуга, включваща над 3000 тренировки и медитации в студиен стил, водени от разнообразен и всеобхватен екип от треньори.

iOS 16

iOS 16 предлага Always-on екран за заключване, както и нови функции за комуникация, споделяне и интелигентност, които заедно променят начина, по който потребителите използват iPhone. Екранът за заключване е по-личен, красив и полезен от всякога с многопластов ефект, който артистично поставя предмети от снимки пред времето, и новоразработени уиджети, които предлагат информация с един поглед. За вдъхновение на Lock Screen галерията с тапети предлага редица опции, включително колекции на Apple, тапет Weather, за да видите в реално време метеорологичните условия, които се променят през деня, тапет Astronomy за изгледи на Земята, Луната и Слънчевата система и много други. В Messages потребителите вече могат да редактират или да си припомнят наскоро изпратени съобщения и да маркират разговорите като непрочетени, за да ги прегледат по-късно. iCloud Shared Photo Library прави още по-лесно споделянето на колекция от снимки със семейството. Live Text става по-мощен с възможността за разпознаване на текст във видео и бързо конвертиране на валута, превод на текст и други, а Visual Look Up добавя нова функция, която позволява на потребителите да докоснат и задържат обекта на изображение, за да го извадят от фона и да го поставят в приложения като Messages.

iPhone и околната среда

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max са проектирани така, че да сведат до минимум въздействието си върху околната среда, като във всички магнити, включително тези, използвани в MagSafe, се използват от 100% рециклирани елементи, а в Taptic Engine – 100% рециклиран волфрам.

Цени и наличност

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще се предлагат в наситено лилаво, сребристо, златно и космическо черно с капацитет на паметта 128GB, 256GB, 512GB и 1TB. Няма точна обявена дата за България, но се очаква новото поколение телефони да влязат на пазара заедно с влизането на турския пазар – 23 септември.
Тип телефон: Смартфон
Свързаност: Bluetooth
NFC
WiFi
Безжично зареждане
Oперационна система: iOS
Цвят: Златист
Размери: 77.6 x 7.85 x 160.7 мм
Резолюция (пиксели): 1290 x 2796
SIM слотове: Dual SIM
Вид SIM карта: Nano SIM
eSIM
Съдържание пакет: Кабел USB-C - Lightning
Телефон
Технологии: 5G
Защита: Водоустойчив
Прахоустойчив
RAM памет: 6 GB
Резолюция на основна камера: 12 MP Telephoto
12 MP Ultrawide
48 MP Wide
Видео резолюция: 4K
Full HD
Размери екран: 6.7 inch
Вътрешна памет: 256 GB
Брой ядра: 6
Портове: Lightning
Резолюция на вторична камера: 12 Mpx
Тип дисплей: OLED
Тегло: 240 g
Година на лансиране: 2022
Standard Wi-Fi: 802.11ax 2x2
Модел процесор: Apple A16 Bionic

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359895955551.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Мобифон БГ ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Мобифон БГ по телефона, номерът за връзка е +359895955551.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: Еконт централен офис , Ул.Кукленско шосе 11, Пловдив 

Тел.: +359895955551

Предпочитан куриер: ЕКОНТ

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от
куриер на Еконт.

Таксата
на доставка е 5.99лв

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.