0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
Безплатна доставка
24 месеца гаранция

Смартфон Apple iPhone 15 Plus 6 GB 128 GB, Черен

Модел: MU0Y3RX/A В Наличност
1949.00 лв.
1999.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
  Със стоков кредит он БНП Париба

Може да е при Вас до: 18.06.2024

Безплатна доставка

Доставка

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Запознайте се с цялата история - Dynamic Island.
За случаите, когато нещата просто се появяват.

Dynamic Island извежда сигнали и дейности на живо, за да не ги пропуснете, докато правите нещо друго. Можете да проследите следващото си пътуване, да видите кой ви се обажда, да проверите състоянието на полета си и много други неща.

Цвят през цялото време.
Издръжливост отвсякъде.
Иновативният нов дизайн се отличава със задно стъкло, в което е вложен цвят. Персонализираният процес на двоен йонен обмен на стъклото и алуминиевият корпус от аерокосмически клас спомагат за невероятната издръжливост на iPhone 15.

Изцяло нова 48-мегапикселова основна камера.
За спиращи дъха и предизвикващи усмивки снимки.

Сега основната камера снима със свръхвисока разделителна способност. Така че е по-лесно от всякога да правите забележителни снимки с невероятни детайли - от моментни снимки до зашеметяващи пейзажи.

Фокус-фокус, вълшебни нови портрети.
Повече детайли и по-богати цветове правят разликата драматична
в портретите ви. А сега можете да докоснете, за да изместите
фокуса между обектите - дори след като сте направили снимката.
Presto chango.

Повече възможност за зумиране.
Три нива на увеличение с оптично качество ви позволяват без усилие да заснемете перфектния кадър от мястото, където се намирате.

Smart HDR
Когато осветлението е ярко или неравномерно, най-новата технология Smart HDR интелигентно оптимизира както обекта, така и фона. Така получавате великолепни цветове и още по-реалистични тонове на кожата.

Предната камера се фокусира автоматично върху вас.
Камерата TrueDepth автоматично се фокусира върху вас и вашите приятели за впечатляващи селфита и изключително ясни FaceTime разговори.

Целодневен живот на батерията. За всички неща, които искате да правите.

До 3 допълнителни часа възпроизвеждане на видео в сравнение с iPhone 12.

Чип A16 Bionic. Доказана мощност.

A16 Bionic разполага с всички видове усъвършенствани функции. Като например изчислителната фотография, използвана за 24MP снимки и портрети от следващо поколение. Изолиране на гласа при телефонни разговори. И гладка производителност за интензивни графични игри. Всичко това с невероятна ефективност за голям живот на батерията. Не е чудно, че започна като чип в телефоните Pro.

 USB-Съвместимост.
Новият USB-C конектор ви позволява да зареждате Mac или iPad със същия кабел, който използвате за зареждане на iPhone 15. Можете дори да използвате iPhone 15, за да зареждате Apple Watch или AirPods.6 Сбогом на кабелната бъркотия.

iOS 17.
Изберете стил. Сменете го. Сложете стикери.

Всеки ден.
По-необикновен.
iOS 17 предлага нови функции за подобряване на нещата, които правите всеки ден. Изразявайте себе си както никога досега, когато се обаждате или изпращате съобщение на някого. Споделяйте съдържание по нови удобни начини. И правете още повече с новите изживявания за вашия iPhone.

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Амко-България ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Амко-България ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Амко-България ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

Може да върнете продукта на адрес: 

гр. София, офис на Спиди (352), ул. Райко Алексиев 13 за Амко-България ЕООД, телефон за контакт -  0887 070 073 с куриерска фирма ''Спиди".

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.