0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смартфон Apple iPhone 15 Pro, 128GB, 5G, White Titanium

Модел: MTUW3RX/A В Наличност
2002.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 23.07.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Вижте акцентите.

Въведете A17 Pro. Чип, променящ играта.

Титан. Толкова силен. Толкова лек.

Изцяло нов бутон за действие.

Погледни отблизо.

Разгледайте цялата история.

iPhone. Изкован в титан.

iPhone 15 Pro е първият iPhone с титаниев дизайн от аерокосмически клас, използващ същата сплав, която използват космическите кораби за мисии до Марс.

Титанът има едно от най-добрите съотношения между здравина и тегло от всички метали, което прави тези наши най-леки професионални модели досега. Ще забележите разликата в момента, в който вземете един.

A17 Pro чип. Чудовищна победа за игри.

Тук е. Най-големият редизайн в историята на графичните процесори на Apple

A17 Pro е изцяло нов клас iPhone чипове, които осигуряват най-добрато ни графично представяне досега. Мобилните игри ще изглеждат и ще се чувстват толкова завладяващи, с невероятно детайлни среди и по-реалистични герои. Със скорост и ефективност, A17 Pro работи бързо.

Камера, която улавя и най-смелото въображение.

От драматична гъвкавост на рамкиране до портрети от следващо поколение, вижте какво можете да направите с нашата най-мощна система за камера на iPhone.

Зелена игуана, заснета от основната 48MP камера

С iPhone 15 Pro имате множество фокусни разстояния, с които да работите. Все едно да имате седем професионални обектива в джоба си, където и да отидете.

Основната камера с 48 MP е по-усъвършенствана от всякога, заснемайки снимки със супер висока разделителна способност с ново ниво на детайлност и цвят. Ще видите подобренията във вашите портрети. И сега вече не е необходимо да превключвате на портретен режим. Ако вашият обект е човек, куче или котка, iPhone автоматично улавя информация за дълбочината. Така че можете да изберете незабавно да видите снимката си като портрет с изкусен ефект на замъгляване. Или по-късно в приложението Снимки.

Влезте с бутона за действие.

Изцяло новият Action buttton е бърз път към любимата ви функция. След като зададете това, което искате, просто натиснете и задръжте, за да стартирате действието.

По подразбиране Action buttton е настроен да превключва между режимите на звънене и без звук. Ако изберете друго действие, можете да използвате Центъра за управление, за да заглушите звука или да използвате филтри за фокусиране, за да настроите автоматично вашия iPhone на безшумен режим. Каквото и да правите, Action buttton е готов. Стартирайте Камера, за да заснемете спонтанно селфи. Запишете незабавна гласова бележка. Можете дори да изберете Пряк път, за да отворите приложение или да изпълните поредица от задачи като включване на светлините във вашата всекидневна и пускане на музика.

iPhone 15 Pro е първият iPhone, който поддържа USB 3, за огромен скок в скоростите на трансфер на данни и по-бързи професионални работни процеси от всякога.

Новият USB C конектор ви позволява да зареждате вашия Mac или iPad със същия кабел, който използвате за зареждане на iPhone 15 Pro. Чао, бъркотия от кабели.

Изцяло новият Wi Fi 6E осигурява до два пъти по-високи безжични скорости.

Така че можете да качвате и изтегляте файлове светкавично. Искате ли да намерите приятел в претъпкана гара или оживен парк? Не търсете повече от Precision Finding за Find My friends. Захранван от новото второ поколение Ultra Wideband чип, Precision Finding вече има три пъти по-голям обхват, така че може да ви отведе право до тях. За да активират Precision Finding, приятелите с iPhone 15 или iPhone 15 Pro могат да споделят местоположението си само с вас, като използват Find My. Това е просто - и лично.

Живот на батерията, който определено е Pro.

Дори с толкова много усъвършенствани нови функции, iPhone 15 Pro все още ви осигурява невероятен живот на батерията през целия ден.

При спешен случай, iPhone ти пази гърба.

Новата пътна помощ чрез сателит може да ви помогне за неща като спукана гума или изтощена батерия, дори когато сте извън мрежата. iPhone също има Emergency SOS чрез сателит15 и Crash Detection16, две жизненоважни функции за безопасност, които са помогнали за спасяването на животи.

iOS 17. Стилизирайте го. Разменете го. Залепете го.

Contact Poster. Създайте свой собствен плакат, който контактите ще виждат, когато се обадите. Изберете любима снимка или Memoji, съчетайте ги с любим шрифт и ето го – вашата собствена телефонна картичка.

NameDrop. Искате ли да размените информация за контакт с някого? Просто доближете вашия iPhone до техния. И двамата можете да изберете какво искате да споделите и информацията се прехвърля незабавно.

Живи стикери. Докоснете и задръжте обект в снимка, за да го повдигнете от фона и да създадете стикер. Добавете ефекти като Puffy и Shiny. Или създайте анимирани стикери от Live Photos.Тип телефон: Смартфон
Свързаност: Bluetooth
Цвят: Бял
Oперационна система: iOS
Вътрешна памет: 128 GB
RAM памет: 8 GB
Резолюция на основна камера: 12 MP Ultrawide
Видео резолюция: 4K
Фото/видео характеристики: Auto focus
Размери екран: 6.1 inch
Резолюция на вторична камера: 12 Mpx
Тип дисплей: OLED
Резолюция (пиксели): 1179 x 2556
Версия Bluetooth: 5.3
Тегло: 187 g
Модел процесор: Apple A17 Pro Bionic
Версия на операционната система: iOS 17
Размери: 70.6 x 8.25 x 146.6 мм
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.