0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Смартфон Samsung Galaxy Z Flip5, 8GB RAM, 256GB, 5G, Graphite

Модел: SM-F731BZAGEUE В Наличност
1495.49 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Очаквана дата за доставка: 22.04.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.
Galaxy Z Flip5
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен.
Galaxy Z Flip5
Най-големият външен екран на Galaxy Z Flip досега
Представяме ти 3,4-инчовия Flex Window, създаден специално, за да изразиш по-добре себе си. С новата си панта, Galaxy Z Flip5 сега се сгъва плътно, за да се побере толкова лесно в джоба ти, колкото и в ръцете ти.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Измерен по диагонал, размерът на външния дисплей на Galaxy Z Flip5 е 3,4 инча за целия правоъгълник. Реалната видима площ на дисплея е приблизително 95% от площта на пълния правоъгълник поради заоблените ъгли и долния прорез.
Най-големият външен екран на Galaxy Z Flip досега
Камера. Най-доброто селфи изживяване от смартфон Galaxy досега
Направи зашеметяващи снимки от всеки ъгъл с FlexCam. Снимай, променяй настройките и снимай пак директно от външния дисплей Flex Window, без да отваряш телефона си. Или използвай приложението Camera Contoller на твоя Galaxy Watch6, за да си правиш селфита в много близък план. Възможностите са много и разнообразни.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Приложението Camera Controller се поддържа от Galaxy Watch4 и по-новите модели Galaxy Watch, когато са сдвоени със смартфон Galaxy S9 и по-нови модели. Функцията за увеличение на контролера на камерата е налична в серията Samsung Galaxy Watch4 и по-новите модели Galaxy Watch, когато са сдвоени със смартфон Galaxy S, серия Galaxy Note и серия Galaxy Z с One UI 5.1 или по-нова версия с поддръжка на Camera Controller.
Камера. Най-доброто селфи изживяване от смартфон Galaxy досега
Персонализирай Flex Window по свой вкус
Поеми пълен контрол над Flex Window. Персонализирай устройството си с много уиджети, видео тапети, циферблати на часовници, стилове и други, за да направиш своя Galaxy Z Flip5 наистина уникален и неповторим.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Някои приложения може да не поддържат уиджети на Flex Window. * Наличието на функции може да варира в зависимост от държавата или региона.
Персонализирай Flex Window по свой вкус
Батерия, която издържа цял ден
В комбинация с мощния процесор, 3700 mAh (типична) батерия е още по-ефективна, като разпределя заряда си така, че да можеш да гледаш филми или да играеш до късно през нощта. Слушай до 57 часа музика и гледай до 20 часа видео съдържание.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Реалният живот на батерията варира в зависимост от мрежовата среда, използваните функции и приложения, честотата на обажданията и съобщенията, броя зареждания и много други фактори. Оценка спрямо профила на използване на среден/типичен потребител, съставена от UX Connect Research. Независима оценка от изследване на UX Connect между 19.06.2023 – 29.06.2023 г в САЩ с предварителни версии на SM-F946 и SM-F731 при настройка по подразбиране, използвайки LTE и 5G Sub6 мрежи. * Типична стойност, тествана при лабораторни условия на трета страна. Типичната стойност е прогнозната средна стойност, като се има предвид отклонението в капацитета сред тестовите батерии, тествани съгласно стандарта IEC 61960. Номиналният капацитет е 4270mAh за Galaxy Z Fold5 и 3591mAh за Galaxy Z Flip5. Реалният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, начина на използване и други фактори. Реалният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, начина на използване и други фактори. * Въз основа на вътрешни лабораторни тестове на Samsung с предварителна версия на даден модел, свързан към слушалка чрез Bluetooth при настройки по подразбиране през LTE. Изчислен спрямо капацитета на батерията и измерения протичащ през батерията ток по време на възпроизвеждане на видео (видео файл с резолюция 720p, записан на устройството) и аудио (записан на устройството mp3 файл, 192 kbps, при изключен LCD дисплей), съответно. Реалното време за възпроизвеждане на видео и аудио варира в зависимост от мрежовата връзка, настройките, файловия формат, яркостта на екрана, състоянието на батерията и много други фактори.
Батерия, която издържа цял ден
Най-мощният процесор на сгъваем смартфон Galaxy досега
Новата платформа Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform за Galaxy ти гарантира още повече мощ. Производителността на графичната карта е подобрена с 25%, на невралните процесорни блокове с 20% а на процесора със 17%.Наслади се на по-плавна графика, по-бърз AI и подобрена производителност на батерията.
* Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нейните дъщерни дружества. Snapdragon е търговска марка или регистрирана търговска марка на Qualcomm Incorporated. * Демонстрирани подобрения в AP производителността в сравнение с Galaxy Z Flip4. Реалната производителност ще зависи от потребителската среда, условията на използване и предварително инсталирания софтуер и приложения.
Най-мощният процесор на сгъваем смартфон Galaxy досега
Още по-гъвкав с обновения панел за Flex режим
Използвай още по-пълноценно Flex режима с панела, който ти осигурява достъп до още повече настройки и функции. Скрий го или го разшири с едно натискане на бутон. Можеш също да изкараш на дисплея тъчпад и курсор. А подобреният контролен панел прави възпроизвеждането на аудио и видео съдържание по-лесно и по-прецизно от всякога.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Действителният потребителски интерфейс може да е различен. * Бутонът на панела за режим Flex трябва да бъде активиран в настройките на устройството, за да може да се използва с инсталираните приложения, включително такива на трети страни. Списъкът с поддържаните приложения може да бъде открит в настройките на панела за режим Flex под менюто с настройки на твоето устройство. * Режимът Flex се поддържа при ъгли между 75° и 115°. Някои приложения може да не се поддържат в режим Flex. * В сравнение с по-стари модели.
Още по-гъвкав с обновения панел за Flex режим
Здрав и издръжлив, за да го ползваш постоянно
Представяме ти нашата нова и по-здрава Flex панта с двойна релса за повече издръжливост. Galaxy Z Flip5 има здрава конструкция с алуминиева рамка Armor Aluminium и е водоустойчив, така че малко влага да не може да развали деня ти.
* Рамката не включва бутоните за сила на звука и страничните клавиши или поставката за SIM. * Въз основа на тестови условия за потапяне в сладка вода до 1,5 метра за до 30 минути. Не се препоръчва употреба на плаж или басейн. Водоустойчивостта на устройството не е постоянна и може да намалее с времето поради нормално износване. Рейтингът IPX8 не предполага прахоустойчивост.
Здрав и издръжлив, за да го ползваш постоянно
Watch6. Впусни се в твоето фитнес приключение
Свържи Galaxy Z Flip5 с часовник от серията Galaxy Watch6, за да бъдеш по-добре информиран за ефективността на твоите тренировки. Следи напредъка си всеки ден и се подсигури със селфита във фитнеса, за да го докажеш. Не ти трябват огледала - просто използвай приложението Camera Controller. А с часовник Galaxy Watch6, който следи къде си оставил телефона си, вече можеш да отидеш, където си пожелаеш.
Watch6. Впусни се в твоето фитнес приключение
Smart Switch
Представяме ти безопасния и сигурен начин да преместиш нещата, които обичаш, от твоето старо устройство на своя нов Galaxy Z Flip5.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Кабелните трансфери изискват поне Android™ 4.3. Ако нямаш необходимия USB кабел/конектор за прехвърляне на данни с кабел към Galaxy, можеш да използваш опции за безжично прехвърляне. На устройства с iOS 5 или по-стара ОС Android трябва да се използват опциите за безжичен трансфер. Отвори Smart Switch Mobile в Настройки на новия си телефон Galaxy или изтегли приложението Smart Switch Mobile от Galaxy Store. Данните и съдържанието, които може да бъдат прехвърлени, е възможно да варират според операционната система. Данните на устройството Galaxy се архивират и възстановяват на устройството за съхранение. Използвай архивиране на PC чрез Smart Switch PC или функцията за архивиране на SD карта на Smart Switch Mobile.
Smart Switch
Какво има в кутията
* Galaxy Z Flip5 не включва адаптер за пътуване.
Какво има в кутията
Сравнете Galaxy Z Flip
* Измерено по диагонал за целия правоъгълник. Реалната видима площ е по-малка заради заоблени ъгли и/или отвора за камерата. * Типична стойност, тествана при лабораторни условия на трета страна. Типичната стойност е прогнозната средна стойност, като се има предвид отклонението в капацитета сред тестовите батерии, тествани съгласно стандарта IEC 61960. Номиналният капацитет е 3591mAh за Galaxy Z Flip5, 3595mAh за Galaxy Z Flip4 и 3203mAh за Galaxy Z Flip3 5G. Реалният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, начина на използване и други фактори.
Тип телефон: Смартфон
Oперационна система: Android
Свързаност: Bluetooth
Цвят: Сив
RAM памет: 8 GB
Резолюция на основна камера: 12 MP Ultrawide
Размери екран: 6.7 inch
Резолюция (пиксели): 2640 x 1080
Вътрешна памет: 256 GB
Тегло: 187 g
Модел процесор: Snapdragon 8 Gen 2
Размери: 71.9 x 6.9 x 165.1 мм
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.