0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Sony Playstation 5 Slim 1TB Blue-Ray Edition White

Модел: 4G001997 Наличност 2 бройки
1318.80 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 17.06.2024

Безплатна доставка

Доставка
Поръчки направени след 18:00 часа в текущия ден се обработват на следващия  работен ден. Поръчки направени в събота, неделя и на официални празници се обработват в първия възможен работен ден. Работи се с куриерска фирма Ekont .


1 Друга Оферта

С PS5® Slim, играчите получават мощна гейминг технология, събрана в елегантен и компактен дизайн на конзолата.

1TB място за съхранение

Дръж любимите си заглавия под ръка, готови да скочиш обратно в играта, благодарение на вградената 1TB SSD памет. 3

Ултрабърз SSD

Максимално изживяване на игра с почти незабавното време за зареждане на инсталирани игри за PS5.

Вграден I/O

Персонализираното интегриране на системите на конзола PS5 позволява на създателите на игри да извличат данни от SSD паметта толкова бързо, че да могат да проектират игри по невъзможни до сега начини.

Лъчево проследяване

Потопи се в светове с ново ниво на реализъм, като светлинните лъчи се симулират индивидуално, създавайки истински сенки и отражения в поддържаните игри за PS5.

4K-TV gaming

Игра й любимите си игри за PS5 на твоя зашеметяващ 4K телевизор.

До 120fps с 120Hz честота

Наслади се на безпроблемен и плавен геймплей с висока скорост на кадрите до 120fps за съвместими игри с поддръжка за 120Hz честота на 4K дисплеи.

HDR технология

С HDR телевизор поддържаните игри за PS5 показват невероятно оживена и реалистична гама от цветове.

Tempest 3D AudioTech

Потопи се в аудио среда, която създава усещане, че звукът идва от всички посоки. Oбкръжението ти наистина оживява с Tempest 3D AudioTech 2 в поддържаните игри.Наслади и се на хаптична обратна връзка с безжичен контролер DualSense в избрани заглавия за PS5 и почувствай ефектите и въздействието на действията ти в играта с помощта на динамичната сензорна обратна връзка.

Адаптивни спусъци

Овладей потапящите адаптивни спусъци, включващи динамични нива на съпротивление, които симулират физическото въздействие на дейностите в избрани игри за PS5.

Включва ASTRO’S PLAYROOM®

Изследвай четири свята, всеки от които демонстрира иновативен геймплей, като използва разнообразните функции на безжичния контролер DualSense® в тази игра, включена за всички потребители на конзола PS5®.

Обратна съвместимост и Game Boost

На конзола PS5® могат да се играят над 4000 PS4® игри. С функцията Game Boost можеш дори да се наслаждаваш на по-бърза и по-плавна честота на кадрите в някои от най-великите игри на PS4 конзолата.
Цвят: Бял
Модел: PlayStation 5
В срок от 14 дни, клиентът има право да върне стоката съгласно разпоредбите на чл.52, ал.1, т.7 от Закона за Защита на Потребителя, ако е неувредена, неползвана, с ненарушена опаковка и стикери (фолиа, лепенки). Цената е валидна за деня на поръчката, съгласно разпоредбите на чл.52, ал.1, т.8 от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.
Поръчки направени след 18:00 часа в текущия ден се обработват на следващия  работен ден. Поръчки направени в събота, неделя и на официални празници се обработват в първия възможен работен ден. Работи се с куриерска фирма Ekont .


Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.