Спирометър Philips Respironics Personal Best, за деца и възрастни

Модел: personalbest В Наличност
59.99 лв.

Добави в любими

Спирометър Philips Respironics Personal Best, за деца и възрастни 

Характеристики:

- Компактен и модерен дизайн;

- Точни стойности, лесни за четене и тълкуване;

- Ефективно наблюдение на експираторния поток;

- Калибрира индивидуално;

- Подходящ за възрастни и деца;

- Обхват на измерване между 60-810 L / min;

- Регулируема скала с цветен код;

- Включва защитен калъф.

Спирометърът Philips Respironics Personal Best е преносимо устройство, което осигурява редовен мониторинг на дишането и контрол на астматичните състояния. Устройството измерва скоростта на въздуха, изхвърлен от белите дробове при принудително издишване, след дълбоко вдишване, т.е. измерва скоростта, с която въздухът може да бъде изтласкан от белите дробове. Спирометърът (наричан още пиков разходомер) открива стесняване на дихателните пътища точно преди появата на първите симптоми, като дава на пациента време да коригира лекарството, преди симптомите да се влошат. Следователно измерването на експираторния поток е важен аспект при лечението на астма и други респираторни състояния, като ХОББ (хронична обструктивна белодробна болест). Мониторингът на дихателния поток ще помогне за предотвратяване на пристъпи на астма.

Как се тълкуват стойностите на спирометъра?След като зададете стойностите по скалата, заедно със специалиста, те позволяват оценка на експираторния поток. По този начин е лесно да се следи в коя област се намирате, за да установите подходящо лечение.

Внимателното наблюдение на експираторния поток помага за подобряване на качеството на живот и оптимизира дозата и ефективността на лекарствата, използвани за лечение на астма.


Използване на спирометъра Philips Respironics Personal Best


 

 

 

 

 


1. Свалете горния капак


 


2. Сгънете долния капак на панти надолу и щракнете половинките заедно, така че да образуват дръжка


 


3. Плъзнете червения индикатор до дъното на скалата


 


4. Станете и вдишайте възможно най -дълбоко. Поставете устата си около мундщука, за да образувате плътно уплътнение. Издухайте толкова силно и възможно най -бързо

 

5. Номерът, където индикаторът спира, е вашето измерване на пиковия поток. Повторете от стъпка 3 и направете 3 измервания


 


6. Запишете най -високото измерване в дневната си графика, като отбележите часа и датата

За да разберете най -добрата стойност на издишване, измерете:

 


 Два пъти на ден в продължение на две до три седмици, когато астмата е добре контролирана.


 

Рано сутрин и вечер, винаги по едно и също време.


 

Според указанията на здравния специалист.

 


Спирометър Philips Respironics Personal Best

 Цвят: Бял
Съдържание пакет: 1 x Спирометър
Тип продукт: Спирометър 
Част от тялото: Тяло
Използване за: Измерване на жизнени показатели
Тип употреба: Домашна
Предимства: Лесен за използване

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0040722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 15 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на BIT ONLINE ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на BIT ONLINE по телефона, номерът за връзка е 0040722100235.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. 

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: BIT ONLINE SRL

Адрес: 121 Mihai Eminescu Street, Disctrict 2, Bucharest Romania

Тел.: 0040722100235

Предпочитан куриер: DPD

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай BIT ONLINE SRL ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от BIT ONLINE SRL стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на BIT ONLINE SRL

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от BIT ONLINE са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Цена на доставката за всички продукти е 5.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта