0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Стойка за кола с безжично зареждане XIAOMI Mi 20W Wireless Car Charger GDS4127GL

Модел: 74 Наличност 5 бройки
75.00 лв.
85.23 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.06.2024

Доставка
Доставката се осъществява в рамките на 1 работен ден с куриерска фирма Speedy.

Представяме Ви, оригинална Стойка за кола с безжично зареждане XIAOMI Mi 20W Wireless Car Charger GDS4127GL !
Политика за връщане

Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359888333366

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 28 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

  1. Попълнете формата за връщане приложена в сайта и я изпратете на имейл:  [email protected]
  2. След изпращането на данните, представител на  Партньора ще се свърже с Вас.
  3. Ако желаете да се свържете с представител на  Партньора по телефона, номерът за връзка е 

     +359888333366

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. 

  1. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Пратката се изпраща с куриерска фирма СПИДИ - до офис на куриерската фирма в гр. София, кв.Студентски град ,  по договор на Партньора за наша сметка. При това положение ще ви бъде възстановена сумата на продукта, който сте закупили ако отговаря на условията за добър търговски вид и липса на механични или други увреждания или липсващи части от опаковката или продукта.

Адрес: гр.София, кв.Студентски град, ул.Проф. Кирил Попов 18, офис 3, Тел.: +359888333366

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. 

В случай, че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Процедура за осигуряване на гаранцията

  • Гаранционния срок от 24 месеца важи само за физически лица. 

  1. За юридически лица срока е 12 месеца.

Приемане на рекламации


Дефектните продукти, изпратени към Партньора трябва да бъдат придружени задължително с гаранционна карта( Фактура ) .


Диагностика и поправка


Партньора поема отговорност да уведоми бенефициента за диагностиката, поправката, която ще бъде извършена, както и приблизителния срок за въвеждането в експлоатация на продукта до максимум 30 календарни дни от приемането на продукта.
Видовете поправителни дейности могат да бъдат: ремонт на продукта, частичното или пълно заменяне, а дори и възвръщането на стойността на продукта при липса на други решения.

Връщане на продукт

След поправка на продукта, той се изпраща на клиента бидейки уведомен, чрез и-мейл и телефонно обаждане .
Периодът, в който продуктът е бил в нефункционалност, НЕ се добавя към съответния период на гаранция. 

Всички продукти, предлагани от нашия сайт, разполагат с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство и търговските политики на производителите. 

Продуктите са нови, в оригинална опаковка, и се дистрибутират от оторизирани от производителя доставчици.

Доставката се осъществява в рамките на 1 работен ден с куриерска фирма Speedy.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.