Телевизор Samsung The Serif 55LS01T, 55" (138 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED

Модел: QE55LS01TAUXXH Последна бройка
2059.00 лв.
2199.99 лв.

Добави в любими

Доставка
Таксата на доставка е 7.5лв.
Безусловно красив с технология QLED
Дизайн за всяко място, във всеки момент, от всеки ъгъл
 

Марка телевизори №1 в света 14 години поред

 


Дизайн
„Красив дизайн + технология на световно ниво... Ако имате специално отношение към дизайна като мен, тогава това е телевизорът за вас. Красивата форма среща практичната функция...“ 55' Class The Serif QLED Smart 4K UHD TV – Бял (2019), САЩ

 

За разлика от стандартните телевизори, неговото място не е до стената
Разглобяема стойка за под
Поставете The Serif, буквално където решите в стаята. Той идва с елегантна метална стойка, която си пасва идеално със стилната му рамка. Изглежда добре и в малки пространства, а възможността да махнете краката дава още повече възможности. Размествайте както ви хареса.

 


Нови начини да се радвате на съдържание
NFC на телевизор
Когато ви се дослуша музика, просто свържете и се насладете на гледката.

 


Вижте света с технологията QLED
100% oбем на цветовете и HDR10+

Технологията Quantum Dot на Samsung използва квантови точки с наноразмери, за да осигури 100% обем на цветовете, така че дори сцените да са твърде светли или тъмни, да виждате само реалистични изображения. А HDR10+ анализира всяка сцена, кадър по кадър, за да настрои яркостта към всеки специфичен момент.

 

Пасва идеално, където и да го поставите

 

Улавя всички погледи
Дизайн в “I” форма

Главната латинска буква “I” придава дръзко излъчване, което със сигурност ще улови погледите в стаята. Иконичният дизайн във формата на “I” в тънка рамка превръща The Serif в заявка по начин, който го отличава от всеки друг телевизор. “I”-формата завладява сцената.

 

Нямате инструменти? Няма проблем

Няма нищо сложно. Просто обърнете телевизора наобратно, за да извадите гнездата за краката и поставите стойката. След това обърнете телевизора отново нагоре, включете го и всичко е готово.

 


Ето и няколко съвета как да скриете кабелите
Подредете всички кабели за по-изчистена визия. Просто отворете задния капак, изкарайте кабела за захранването през отвора и го прокарайте по вдлъбнатата част в долния край. Редът никога не е изглеждал толкова красиво.
 


Ексклузивни шаблони

Не е нужно екранът да е празен, когато не гледате. Специално създаден от братята Ронан и Ерван Бурулек, новият Ambient Mode включва два ексклузивни шаблона, вдъхновени от природата около нас – изящно листо и текстилна текстура в различни цветови варианти, спрямо вашето настроение.

 
Насладете се на всеки момент с The Serif
Ambient Mode +
Информация, която ви е нужна преди да излезете сутрин, серия визуализации за партита с приятели, спокойна музика, докато четете книга или снимките с любимия човек – The Serif ви дава разнообразие от възможности и настройки, за да трансформирате телевизора си, както решите.

 

Синхронизирайте настроението с вашият график

 

Разширете хоризонта си с безупречно свързване

 

Отразява всички ваши преживявания
Всички ваши устройства, свързани за секунди по най-лесния начин.

 

Само с едно докосване
Tap View

Каквото и да гледате на мобилния си телефон, можете да го прехвърлите на телевизора си с едно бързо докосване на The Serif.

 

Многозадачността също помага
Multi View
Разделете екрана на телевизора, за да гледате едновременно телевизия и екрана на смартфона си, без да поглеждате встрани. Просто свържете мобилното си устройство и вършете много едновременно с Multi View. Повече от забележителен начин да използвате телевизора си.

 

Bixby
С вградения гласов асистент Bixby можете да говорите на The Serif и да му кажете какво да направи. А контролът на основните функции е само началото. Попитайте Bixby и получете повече.


Гарантира, че ще чуете всичко важно
Active Voice Amplifier (AVA)

Активният гласов усилвател използва пространствен аудиоинтеликт, за да разпознае потенциално разсейващ шум наоколо. С помощта на усъвършенстваната обработка на звуковия сигнал, той автоматично прави гласовете на екрана още по-ясни, за да не губите концентрация по време на диалога.

 
  
Вид телевизор: Smart TV
Качество на изображението: 4K
Вид на екрана: Плосък
Резолюция: 3840 x 2160
Видове портове: 1 x RF
1 x RJ-45
1 x S/PDIF
2 x USB
4 x HDMI
CI+ slot
Диагонал дисплей (inch): 39
Цвят: Бял
Технология дисплей: QLED

Aко продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел.0899895577.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ВЕГА - 2002 ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ВЕГА - 2002 ЕООД по телефона, номерът за връзка е 0899895577.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected]или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ВЕГА - 2002 ЕООД

Адрес: ПЛОВДИВ, ул. ОПЪЛЧЕНСКА 1

Тел.: 0899895577


Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.В този случай ВЕГА - 2002 ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 15 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ВЕГА - 2002 ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ВЕГА - 2002 ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Таксата на доставка е 7.5лв.

Няма намерени ревюта

Топ оферти

Продукти с ограничена наличност