Тенджера под налягане Hascevher, 7л

Модел: 79841 В Наличност
51.60 лв.
60.00 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Timetron са изпратени чрез куриерска фирма МБМ експрес и имат фиксирана такса за доставка. Времето за доставка зависи от населеното място до което се изпраща и е от 1 до 3 работни дни. Няма съботен разнос.
През месец Ноември доставката за поръчки над 100лв е безплатна.Ако все още не сте изпитали удобството от готвенето с тенджера под налягане, определено е време да го направите. Приготвена по този начин, храната е много по-здравословна, продуктите запазват своите естествени свойства и са готови много по-бързо, отколкото при готвенето в обикновена тенджера. Тази тенджера под налягане е с голяма вместимост от 7 л, което позволява приготвяне на голямо количество храна. Допълнителен плюс е неутрализирането на миризмите от отделните продукти - забравете на умирисването на кухнята при готвене.

- диаметър - 23 см;

- дълбочина - 20 см;

- вместимост - 7 л;

- материал - изработена от неръждаема стомана;

- подходяща за всички видове котлони;

- подходяща за диетично и здравословно хранене;

- неутрализира миризмата от отделните храни;

- позволява почистване с всякакви препарати;

- позволява почистване в съдомиялна машина;
Тип продукт: Тенджера под налягане
Брой/комплект: 1
Цвят: Инокс
Капацитет (литър): 7
Материал: Алуминий
Диаметър (см): 23
Източник на топлина: Електрически
Височина (см): 20

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359888889952.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- Задължително е да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Timetron ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Timetron по телефона, номерът за връзка е +359888889952.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Timetron ООД

Адрес: ,гр. Стара Загора, ул. Михайл Хаританов 6

Тел.: +359888889952

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Timetron ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Timetron ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Timetron ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Timetron са изпратени чрез куриерска фирма МБМ експрес и имат фиксирана такса за доставка. Времето за доставка зависи от населеното място до което се изпраща и е от 1 до 3 работни дни. Няма съботен разнос.
През месец Ноември доставката за поръчки над 100лв е безплатна.Няма намерени ревюта

Топ оферти

Продукти с ограничена наличност