0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Топ матрак, Medico Zip Virase Guard+ 7 Zones, 7 cm, 160/200

Модел: 396308 В Наличност
489.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.06.2024

Безплатна доставка

Доставка

Продукти предлагани от MEDICO + са изпратени чрез бърза доставка от куриер. Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Таксата за доставка за поръчки е фиксирана-  7.99 лв.

7 зони на комфорт, за оптимална опора на различните части на тялотоАнтивирусна технология Virase унищожаваща 99.99% от вирусите по платаДишащ текстил, за усещане за свежест, без затопляне и запаряванеАнтибактериален текстил държащ бактериите далеч от тялото тиСистема с цип, за лесно сваляне и поддържане на калъфа4 бр. ластични ленти, за по-добро прикрепване към матракаВакуумиранНавит на руло

Топ матрак 7cm, Medico Zip Virase Guard+ 7 Zones комбинира в себе си Антивирусна технология на плата Medico Virase®  и ортопедично ядро с 7 зони на комфорт. Всичко това е събрано в стилен, същевременно изчистен дизайн, който ще придаде нов облик на вашата спалня.
Virase® е специално най-ново поколение тъкан плат за продукти за сън разработен от Бекаерт Текстил, Белгия.

Благодарение на липозомната технология VIRASE®  доказано помага в борбата с разпространението на вирусни инфекции, като унищожава 99,99% от вирусите на повърхността на текстила в рамките на по-малко от 2 часа.
Освен антивирусни свойства платът Virase® е изключително нежен към кожата. Той е хипоалергенен и дишащ, не съдържа вредни субстанции и е напълно безвреден за здравето.
Ядрото на Топ матрак 7cm, Medico Zip Virase Guard+ 7 Zones е изработено от ортопедична и  профилирана в 7 зони пяна.

Ролята на 7-те различни зони очертани в ядрото е всяка от тях да даде оптимална опора на различните части от тялото. Така например по-тежките части, като таза и раменете не потъват а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение.
По този начин времето прекарано в сън е оптимално за пълноценната почивка на мускулите и нервната система.
Калъфът с цип е изключително лесен за сваляне и почистване в перална машина на температура до 60 градуса.
Ядро:

  •   7 зони (средно към твърдо)


Калъф: Текстил Virase антивирус
Цип
4 ластични ленти за прикрепяне към основен матрак
Гаранция: 15 години
Произведено в Германия
Доставка: Ролиран, вакуумиран, опакован в сигурна безопасна опаковка.
Ниво на твърдост: Среден
Цвят: Бял
Размери (см): 160 x 200
Материал: Ортопедична пяна

Важно: Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359878586433.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Медико Плюс -2 ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Медико Плюс -2 ЕООД по телефона, номерът за връзка е +359878586433.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Медико Плюс -2 ЕООД

Адрес: гр. София, бул. Цар Борис III №168, ет.6

Тел.: +359878586433

Предпочитан куриер: По избор на клиента

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Медико Плюс -2 OOD ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Медико Плюс -2 ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Медико Плюс -2 ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от MEDICO + са изпратени чрез бърза доставка от куриер. Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Таксата за доставка за поръчки е фиксирана-  7.99 лв.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.