0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Топ матрак, Medico Luxury Hemp&Cotton Comfort, с коноп и памук, 10 cm, 82/190

Модел: 396067 В Наличност
434.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 28.05.2024

Доставка

Продукти предлагани от MEDICO + са изпратени чрез бърза доставка от куриер. Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Таксата за доставка за поръчки е фиксирана-  7.99 лв.

Ортопедичен, поддържа гръбначния стълб и мускулите в оптимална позицияПрофилирана мемори пяна, която прави деликатен масаж на мускулатуратаКонопен текстил поддържащ температурата на тялото и здрав на износванеЕстествен тъкан плат, който не позволява затопляне и не запарваХипоалергенен текстил обработен срущу бактерииАнтибактериален текстил държащ бактериите далеч от тялото тиСистема с цип, за лесно сваляне и поддържане на калъфа4 бр. ластични ленти, за по-добро прикрепване към матракаВакуумиранНавит на руло

Топ матрак с коноп и памук 10 cm, Medico Luxury Hemp&Cotton Comfort e топ матрак от най-висок клас.

Със своята екстра височина от 10 см, и профилираното си ядро, този топ матрак ще преобрази вашите представи за добър сън.
Калъфът е изработен от висококачествен текстил, който комбинира в себе си органичен памук и коноп.
Конопеният плат е един от най-здравите и устойчови на износване. Кухата вътрешност на конопените влакна са перфектен термоизолатор. Те помагат за запазването на нормалната телесна температура през цялата нощ, което е предпоставка за спокоен и непробуден сън. От друга страна конопеният текстил диша, не запарва и ви предпазва от нежелано нощно изпотяване. Конопът е натурално хипоалергенен и антибактериален, устойчив е на влага и ултравиолетова светлина, запазва своите свойства дори след дълго време на ползване.
Ядрото тип сандвич, се състои от два слоя високоеластични пяни. Слоят с мемори пяна е със специален профил, който, освен че прави деликатен масаж на мускулатурата,
подобрява циркулацията на въздух между ядрото и вашето тяло. По този начин нежеланото нощтно изпотяване се свежда до нула и се избягва задържането на влага в матрака.
За да почистите калъфът просто го свалете, посредством системата с цип и го изперете в пералня на температура 60 градуса.
Калъф:
Текстил с високо съдържание на памук и коноп
Цип
Ядро:

  • 3 см профилрана Memory пяна

  • 6 см Medicocell пяна


Medico Plus Luxury Hemp Extra Hight line ще пренесе вашият сън на по-високо ниво. Ще се будите отпочинали и заредени с енергия всяка сутрин.
Мемори пяната реагира на топлината на тялото и се моделира индивидуално по формата и извивките му. Така се осигурява оптимална опора на гръбначния стълб по време на сън. Мемори пяна се отличава с висока плътност и устойчивост на натоварване.
Medicocell e иновативна пяна с микроклетъчна структура, която отговаря на всички изисквания за ортопедичност.
Гаранция на ядрото: 15 години

Произведено в Германия

Всички топ матраци се доставят във вакуумни стерилни опаковки, навити на руло.
Материал: Мемори пяна
Ниво на твърдост: Среден
Цвят: Бял
Размери (см): 82 x 190

Важно: Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359878586433.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Медико Плюс -2 ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Медико Плюс -2 ЕООД по телефона, номерът за връзка е +359878586433.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Медико Плюс -2 ЕООД

Адрес: гр. София, бул. Цар Борис III №168, ет.6

Тел.: +359878586433

Предпочитан куриер: По избор на клиента

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Медико Плюс -2 OOD ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Медико Плюс -2 ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Медико Плюс -2 ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от MEDICO + са изпратени чрез бърза доставка от куриер. Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Таксата за доставка за поръчки е фиксирана-  7.99 лв.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.