0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Триколка 360 със сенник Джетро -глетчер

Модел: TRKJE0232GL Наличност 5 бройки
149.01 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Очаквана дата за доставка: 17.04.2024

Доставка
Цена за доставка: 9.99лв

 • Играчката е подходяща за деца на възраст над 18 месеца с тегло до 25 кг.;

 • Мултифункционален продукт, който може да се използва по 2 различни начина - родителят може да бута детето или детето само да задвижва играчката с педалите;

 • Играчката е произведена в съответствие с изискванията на европейските директиви и стандарти за безопасност на детските играчки.


Пълния списък с функционалности можете да видите по-надолу в "Детайли".


Инструкция за ползване


 • Играчката е подходяща за деца на възраст над 18 месеца с тегло до 25 кг.;

 • Мултифункционален продукт, който може да се използва по 2 различни начина - родителят може да бута детето или детето само да задвижва играчката с педалите;

 • Сенника, дръжката и предпазните бордове се отстраняват и играчката се трансформира в триколка за по-голямо дете;

 • Седалката се върти на 360 градуса;

 • Седалката се регулира в 2 позиции - по посока на движение и с лице към родителя;

 • Седалката е оборудвана с предпазен борд, отварящ се в средата;

 • Удобна цяла дръжка за родителски контрол;

 • Сгъваема, подвижна долна поставка за крачета;

 • Голям сгъваем сенник с весел принт;

 • Широка и комфортна седалка с луксозна подплатена текстилна дамаска;

 • Предпазен колан на седалката;

 • Калник на предното колело;

 • Кошче за аксесоари отпред и отзад на триколката;

 • Капак на предното колело, предотвратяващ заклещване на крачетата на детето;

 • Играчката е произведена в съответствие с изискванията на европейските директиви и стандарти за безопасност на детските играчки.

Потребителят може да върне продукт закупен от Байк Ритейл ЕООД по следните 2 начина:

 1. Да изпрати следните данни на имейл [email protected] : 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Байк Ритейл ЕООД ще се свърже с него.
 2. Да се свърже с нас на телефон: 0888434049 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане: 

 Зa Байк Ритейл ЕООД

Адрес: Град Пловдив, бул. „Пещерско шосе” № 82Б, ет. 5, ап. 27,

Тел: 0888434049

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Байк Ритейл ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Байк Ритейл ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Байк Ритейл ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от BIKE retail са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.