0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
24 месеца гаранция

Тример бензинов 1.85 Kw Möller неразглобяем , Нож 230 мм

Модел: 41677 В Наличност
140.56 лв.
192.35 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 19.06.2024

Доставка

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Тример бензинов MOLEER, 1.85 kW, 52cc

Представяме ви тримера бензинов MOLEER, идеалното решение за ефективно и удобно косене на тревата във вашата градина. С мощен двутактов двигател и въздушно охлаждане, този тример е създаден да се справя с най-трудните задачи, предоставяйки изключителна производителност и надеждност.


Основни функции:
 1. Мощен двигател - С мощност от 1.85 kW и обем на двигателя 52cc, тримерът предлага висока ефективност при косене на гъста трева и бурени.
 2. Компактен и маневрен - Тримерът е проектиран да бъде удобен и лесен за маневриране, което го прави подходящ за работа във всяка градина, включително в тесни и труднодостъпни места.
 3. Ергономична ръкохватка - Мултифункционалната ръкохватка с темпомат за поддържане на постоянна газ и ергономичен дизайн осигурява комфорт при продължителна работа.
 4. Лесно стартиране и поддръжка - Системата за отскачащо стартиране и мембранният карбуратор правят тримера лесен за използване и поддръжка.
 5. Разнообразие от приложения - Тримерът е подходящ за косене на трева, плевели и храсти, като може да се използва в различни терени и размери на площите.

Технически данни:
 • Мощност: 1.85 kW
 • Обем на двигателя: 52cc
 • Тип двигател: 1E44F-2A, едноцилиндров, двутактов с въздушно охлаждане
 • Съотношение на бензин/масло в резервоара: 25:1
 • Размер на ножа: 230 мм
 • Дължина на тримера: 180 см
 • Дръжка: Двойно захващане
 • Карбуратор: Мембранен вид
 • Система за стартиране: Отскачащо стартиране
 • Стандартно острие: CG4020-2 255мм, 3 зъба (255x1.4)
 • Нож Φ255/вилна: Вътрешно на острието обратно на часовниковата стрелка (пледно острие)
 • Комплект: 1 бр. щупка с кора и 1 диск с 3 зъба
 • Гаранция: 2 години

Бензиновият тример MOLEER е перфектното решение за вашата градина, осигурявайки ефективност, удобство и надеждност. Независимо дали косите трева, плевели или храсти, този тример ще се справи без усилия и ще направи градинската работа по-приятна и лесна.Тип захранване: Бензин
Система за запалване: Ръчна
Тип мотор: 2-тактов
Тип рязане: С жица и острие
Тип дръжка: Кормило
Тип продукт: Моторна коса
Тегло (кг): 7
Функции: Косене
Работен обем на двигателя: 52 см³
Мощност двигател (kW): 1.85
Мощност (kW): 1.85
Съдържание пакет: 1 x Бензинов тример
Диаметър на влакното: 2.5
Цвят: Сив/Зелен
Капацитет на резервоара (литър): 1
Максимална скорост (об/мин): 6000
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.