0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Тротинетка MY TOO 18.0 за възрастни и тийнейджъри - Черна

Модел: 498-190 Изчерпан
459.90 лв.
Тротинетката MY TOO 18.0 е перфектният избор за всички, които търсят удобен скутер за ежедневна употреба.
За големи деца и възрастниМаксимално тегло на натоварване 100кгВисочина на детето: от 145см до 190смВисочина на кормилото 74см - 84см
Най-впечатляващото в този модел на Globber е иновативната система от KLEEFER – „Kick & Fold”. Благодарение на тази система можете с „лек ритник“ да я сгънете по-комфортно и лесно пренасяне. Също така може да съхранявате тротинетката във вертикално положение сгъната, което ще ви спести много място. Т – образното кормило разполага с 3 степени на регулиране на височината спрямо ръста на ездача. Модела MY TOO 18.0 e подходящ за цялото семейство. Сгъваемият модел за възрастни разполага с две независими една от друга спирачни системи. Едната е максимално удобна, разположена върху кормилото, като ви позволява незабавна реакция при внезапно възникнала опасност. Налична е и стандартната задна спирачка, която ще ви позволи да поддържате безопасна скорост. Тротинетката е оборудвана и с калници, които ще ви предпазят от напръскване при каране в мокро време.
Революционна система за сгъване - Kleefer система - лесна, бърза, с подпомагащо бутало, за сгъване на тротинетката с лек удар (ритник).Лесна за транспортиране - Няма да се налага повече да носите вашата тротинетка, благодарение на режима "количка". Лесна за паркиране и съхранение.Ергономично кормило - Широко, извито кормило (48 см), пригодено за ежедневна употреба осигурява истински комфорт.Дизайн и концепция на платформата - Твърдостта на екструдиран алуминий. Широка и ниска до земята платформа, което предпазва от износване на тротинетката при интензивна употреба.Височината на кормилото може да се регулира в три различни позиции - Адаптирана за различни височини.Ергономичност на дръжките - Гъвкави, от устойчив материал с двойно инжектиране за повече комфорт и устойчивост.Спирачки - Задна спирачка и предна спирачка с лост, намиращ се на кормилото. Предната спирачка, която е лесна за употреба, осигурява допълнителна сигурност, особено при каране в населени места.Качество на движещите се части - Големи 180 мм колела, направени от HR и HQ PU (висококачествен и високоустойчив полиуретан), с найлонови нишки, монтирани върху ABEC 7 лагер.Стабилни - Направени от най-добрите материали, с висококачествена структура, ултраподсилени. С двойна скоба.Качество на оборудването - КАЛНИЦИ, КОИТО ПРЕДПАЗВАТ ОТ ИЗПРЪСКВАНЕ.
Тип тротинетка: Механична
Максимално поддържано тегло (кг): 100
Цвят: Черен
Материал корпус: Алуминий
Материал гуми: Полиуретан
Ключови характеристики: Ергономични дръжки
Крачна спирачка
Лесна и бърза система за сгъване
Тип: С две колела
За: Всички
Жени
Мъже
Брой колелца: 2
Материал платформа: Метал
Съдържание пакет: 1 х Тротинетка
Максимална височина (см): 190
Позиция на спирачката: Отзад
Тип лагер: ABEC 7
Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на тел. 0877165656 или 0878197878

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Гуга ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Гуга ООД предлага две ясни тарифи за доставка на поръчки на територията на Република България.
1. При поръчки на стойност до 99 лева, стойността на доставката е фиксирана на 7.99 лева
2. При поръчки на стойност над 99 лева, доставката на поръчката е безплатна
Поръчки, направени в рамките на работен ден, до 16:00 ч., ще бъдат обработени и изпратени същия ден.
Поръчки, направени в рамките на работен ден, но след 16:00 ч., ще бъдат обработени и изпратени на следващия (работен) ден.
Поръчки, направени в неработен (почивен) ден, ще бъдат обработени и изпратени в първия работен такъв.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.