0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Вертикална безжична прахосмукачка Dyson V11 2023, 545 W, 0.76 л, Автономност 60 минути

Модел: 446976-01 В Наличност
1019.00 лв.
1299.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 21.06.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

 

Премахва прах и алергени

 

Улавя до 99,99% от частици с размери до 0,3 микрона, като фини прахови частици и алергени от килими.

 

 

 

Отчита данните на LCD екрана

 

Вертикалната прахосмукачка Dyson V11 2023 следи производителността на системата и отчита данни в реално време на LCD екрана.

 

 

Бързо се превръща в ръчна прахосмукачка

 

Dyson V11 2023 тежи само 3 кг и се превръща в ръчна прахосмукачка с просто натискане на бутон.

 

 

 

Мотор Dyson Hyperdymium: мощен и интелигентен

 

Вертикалната прахосмукачка Dyson V11 2023 има двигател от последно поколение със скорост от 125 000 оборота в минута, който осигурява по-силна всмукателна мощност от повечето прахосмукачки с кабел.

 

 

 

Превърнете почистването в лесна задача!

 

С помощта на интелигентни смукателни глави и аксесоари ще можете мощно да почиствате подове, килими, тапицерии и недостъпни места в дома.

 

Функции и спецификации

 

Мотор Dyson Hyperdymium™

 

Най-новото поколение мотор Dyson V11 осигурява всмукателна мощност два пъти по-висока от тази на конвенционалните вертикални прахосмукачки.

 

 

До 60 минути автономност

 

До 60 минути автономност в ECO режим на засмукване. Ефективната продължителност на работа варира в зависимост от режима на мощност или използваните аксесоари.

 

 

 

14 интегрирани циклона

 

14-те циклона генерират центробежни сили от над 79 000 G.Така микроскопичните частици като цветен прашец или бактерии се засмукват изключително бързо и се елиминират в контейнера за прах.

 

 

 

Разширено филтриране

 

Безжичната вертикална прахосмукачка Dyson V11 2023 има филтърна система, която задържа до 99,99% частици с размер до 0,3 микрона.

 

 

 

Интелигентна оптимизация на батерията

 

С помощта на иновативната система за оптимизиране на енергията и превключвателя за включване/изключване на батерията, Dyson V11 2023 оптимизира времето за прахосмукачка, така че да можете да почиствате къщата за по-дълго време, като използвате ECO режим.

 

 

 

Система за почистване Point & Shoot

 

Благодарение на интелигентната система за почистване "насочи и изстреляй", съдържанието на събирателния контейнер се изпразва с едно движение. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете червената дръжка и капакът на контейнера ще се отвори, премахвайки съдържанието.

 

 

 

Акумулатор с клик

 

Лесната за смяна батерия с едно натискане на бутон е подвижна и може да се зарежда вътре или извън устройството, като се използва кабела за зареждане или докинг станцията и станцията за зареждане.

 

 

Става за ръчна прахосмукачка

 

С тегло от само 3 килограма, вертикалната прахосмукачка Dyson V11 2023 е много лека. Можете да го вземете и да го използвате за прахосмукачка дори на стени и тавани.

 

 

3 режима на почистване

 

Можете да избирате между 3 режима на почистване: режим Eco, който осигурява максимално време на работа, режим Med и режим Boost, който позволява ултра-силно почистване на замърсяванията.

 

 

Край на почистване на моторната лента

 

Моторизираната почистваща глава може да се използва за отстраняване на големи остатъци от паркет и килими, но също и за изсмукване на фин прах, скрит в килимите.

 

 

 

Комбинирана четка 2в1 Quick Release

 

Комбинираният край Quick Release има специална функция: чрез натискане на обикновен бутон превключвате от широк край към четка за деликатни повърхности.

 

 

 

Инструмент за всмукване в края на процепа, бързо освобождаване

 

Всмукателният край за тесни пространства (Crevice tool Quick Release) ви позволява да достигнете дори до онези очевидно недостъпни зони, като например зад шкафа или в ъглите.

 

 

В кутията:

 
Тип продукт: Вертикална прахосмукачка
Тип почистване: Сухо
Цвят: Син
Функции: LED дисплей
Тип настилка: Различни повърхности
Употреба: Домашна
Мощност: 550 W
Включени аксесоари: Въртяща се четка
Станция за зареждане
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.