0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Вертикална безжична прахосмукачка Dyson V15s Detect Dry and Wet Submarine 448798-01 - Nickel-Satin Gelb

Модел: 448798-01 В Наличност
1858.00 лв.
2099.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 31.05.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

 

 

 

Първата прахосмукачка Dyson с функция за пране

 

Новата технология Dyson на безжичната вертикална прахосмукачка V15s Detect Submarine вече позволява и миене на подове!

 

Почистващият край с мокра ролка ефективно и бързо отстранява разляти течности, отломки и твърди петна от пода, използвайки само чиста вода

 

 

Измива твърди подове и дълбоко почиства килими и тапицерия

 

С новата прахосмукачка Dyson V15s Detect Submarine с функция за сухо и мокро почистване можете да премахнете мръсотията от всяка повърхност в къщата. Почистващата част с мокрия валяк бързо отстранява разляти течности, отломки и твърди петна от пода, без да оставя следи.

 

 

Идеален за домове с домашни любимци

 

Домашните любимци оставят мръсотия след себе си, като петна от кал, петна от храна или разлята вода по пода. Сега можете лесно да ги почистите с мокър валяк от повърхности от плочки, камък, дърво, керамика, винил, линолеум и ламиниран паркет.

 

Аксесоар против заплитане за прахосмукачка

 

Бързо събира дълги косми и животински косми. Пръчката с конична четка и технология Dyson против заплитане премахва космите и ги прехвърля директно i

 

 

Аксесоар против заплитане за прахосмукачка

 

Бързо събира дълги косми и животински косми. Пръчката с конусовидна четка и технология Dyson против заплитане премахва космите и ги прехвърля директно в контейнера за събиране.

 

 

Лесен за управление за достигане до труднодостъпни места

 

Почистващата част с мокрия валяк е компактна, за да ви помогне лесно да достигнете до тесни пространства и тези под мебелите.

 

 

 

Система за хигиенично почистване Point & Shoot

 

Благодарение на интелигентната система за почистване "Насочи и стреляй", съдържанието на събирателния контейнер се изпразва с едно движение. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете червената дръжка и капакът на контейнера ще се отвори, премахвайки съдържанието.

 

 

 

 

 

Сухо и мокро почистване с една прахосмукачка

Използвайте почистващия край Fluffy Optic, за да разкриете и изсмучете праха, след това преминете към края с мокър валяк, за да почистите сухи петна и разливи от твърди подове.

 

Почистете бъркотията от домашни любимци

Вашият четириног приятел е оставил след себе си петна от кал, храна или разлята вода по пода?Почистващият край с мокър валяк ги премахва бързо и ефикасно.

 

Сбогом мръсотия в кухнята

Прахосмукачката V15s Detect Submarine се справя лесно сред препятствията, така че можете да я използвате, когато трябва да почистите храна или напитки, които са достигнали пода.

   

 

До 60 минути работа

Батерията предлага време на работа до 60 минути, така че да имате достатъчно време да почистите цялата къща с едно зареждане на батерията.

 

Ефективно почиства всяка повърхност в къщата

Новата безжична прахосмукачка от Dyson се предлага с 6 аксесоара за почистване, така че да можете да почистите всяка повърхност в дома си, от подове и килими до труднодостъпни места.

 

Той измерва микроскопични частици прах

Пиезо сензор измерва и брои праховите частици непрекъснато, като автоматично увеличава всмукателната мощност, когато е необходимо.

   

 

Разкрива два пъти повече прах

Почистващата глава Fluffy Optic™ разкрива невидимите микроскопични частици прах върху твърди подове. Светлинният лъч достига до 300 mm3, така че нито една прашинка не излиза.

 

Научно доказателство за дълбоко почистване

LCD екранът показва кои частици са били вакуумирани, показвайки в реално време научното доказателство за безупречна чистота.

 

 

Разширено филтриране

Многостепенната система за филтриране, напълно запечатана, улавя 99,99% от микроскопичните частици и алергени до 0,1 микрона - и евакуира по-чист въздух.

   

 

 

Батерия с висока енергийна плътност

7-клетъчната батерия, която се доставя с новата безжична прахосмукачка Dyson, има висока енергийна плътност, за да осигури продължителна работа без загуба на мощност.

 

Миеща се почистваща глава

Краят с мократа ролка се разглобява бързо, за да се измие лесно. Препоръчваме да го почиствате след всяка употреба за оптимална хигиена.

 

Компактен и лесен за работа

Можете да почистите мръсотията под мебелите и от по-малко достъпни места с помощта на почистващия край с мокрия валяк с височина под 10 см.

 

 

      
Тип продукт: Вертикална прахосмукачка
Тип почистване: Мокро
С измиване
Сухо
Цвят: Зелен
Сив
Функции: Електронен дисплей
Контрол панел върху ръкохватката
Захранване: Акумулатор
Употреба: Домашна
Мощност: 240 W
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.