0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Вертикална прахосмукачка Dyson Gen5 Detect Absolute

Модел: 446989-01 В Наличност
1591.00 лв.
1999.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 26.07.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Файл: Dyson logo.svg – Уикипедия

 

 

 

Най-мощната и интелигентна безжична прахосмукачка Dyson с HEPA филтрация

Използвайки най-новата технология на Dyson, прахосмукачката Gen5detect Absolute улавя 99,99% от ултрафините частици до 0,1 микрона, включително вируси, и предлага до 70 минути ефективно почистване на целия дом.

 

 

Най-високата всмукателна мощност на Dyson досега

Насладете се на дълбоко почистване, независимо от повърхността, благодарение на всмукателната мощност от 280 AW, генерирана от мотор, който се върти със 135 000 в минута.

 

 

Разкрива двойно повече невидим прах

Почистващата глава Fluffy Optic™ разкрива микроскопични частици прах и мръсотия, които обикновено не се виждат на твърди подове. Светлинният лъч достига до 300 мм, така че нито една прашинка не е изпусната.

 

 

Научно доказано дълбоко почистване

Пиезо сензорът отчита и измерва 15 000 пъти в секунда прахови частици и автоматично адаптира всмукателната мощност, когато е необходимо. Данните, свързани със засмуканите частици, се показват в реално време на LCD екрана.

Превръща се в ръчна прахосмукачка с едно щракване

За разлика от предишните модели безжични прахосмукачки на Dyson, моделът Gen5 Detect Absolute има вградена глава за почистване на прах, която бързо се трансформира в ръчна прахосмукачка само с едно щракване.

 

 

Функции и спецификации

 

Запечатан по стандарт HEPA H13

За да се предотврати отделянето на вредни частици във въздуха по време на прахосмукачка, не само филтърът е напълно запечатан според стандарта HEPA H13, но и цялата прахосмукачка.

 

 

Управление на прахосмукачката с един бутон

Можете лесно да управлявате прахосмукачката с бутона ON/OFF, без да е необходимо да натискате непрекъснато спусъка.

 

 

До 70 минути работа

Прахосмукачката Dyson Gen5 Detect Absolute има най-дългото време на работа досега, така че можете да почистите цялата къща с едно зареждане на батерията.

 

 

Ефективно премахване на косми от домашни любимци

С помощта на почистващата четка против заплитане ефективно отстранява дори оставените от домашните любимци косми, независимо от повърхността, върху която се разпространяват.

Ръчна прахосмукачка само с едно щракване

Бързо се превръща в ръчна прахосмукачка, само за няколко секунди. Вградената почистваща четка е винаги на една ръка разстояние за ефективно и лесно почистване.

 

 

Мощен мотор за дълбоко засмукване

Моторът Dyson Hyperdymium™ с технология Radial Root Cyclone от 14 000 циклона предлага всмукателна мощност от 280 AW – най-високата досега.

 

 

Батерия с висока енергийна плътност

Усъвършенстваната 10-клетъчна батерия, която се доставя с новата безжична прахосмукачка Dyson, има висока енергийна плътност, за да осигури продължителна работа без загуба на мощност.

 

 

Почистваща глава Digital Motorbar

Моторизираната почистваща глава премахва големи отпадъци от твърди подове и килими. В допълнение, той предотвратява заплитането на аспирираната коса и я изпраща директно в контейнера за събиране.

 

 

Включени докинг станция и станция за зареждане

Съхранявайте прахосмукачката и аксесоарите, с които се доставя, в докинг станцията и станцията за зареждане, която може да се монтира на стена. Винаги под ръка, готова за следващо почистване.

Тип продукт: Вертикална прахосмукачка
Тип почистване: Сухо
Функции: Електронен дисплей
Индикатор за изтощена батерия
Контрол панел върху ръкохватката
Осветление
Регулатор на мощността
Цвят: Лилав
Сив
Захранване: Акумулатор
Употреба: Домашна
Мощност: 752 W
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.