0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Вертикална прахосмукачка Dyson V8 2023, 425 W

Модел: 446969-01 В Наличност
705.00 лв.
899.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 21.06.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.


 С усъвършенствано филтриране, мощно засмукване и 2 режима на почистване, безжичната прахосмукачка Dyson V8 предлага безпроблемно, но ефективно почистване. Вертикалната прахосмукачка може да се изпразва хигиенично, без да докосвате праха.

Безжичната прахосмукачка Dyson V8 улавя дори най-малките частици прах и полени благодарение на силната си центробежна сила и ефективната система за филтриране. Устройството е идеално за всяка повърхност, благодарение на два режима на почистване, това устройство 2 в 1 ще се превърне в опора на вашата рутинна почистваща дейност.

Устройство 2 в 1: Когато възникне нужда, можете да смените безжичната прахосмукачка с ръчен инструмент и да почиствате дивана или други части от мебелите. С помощта на минимоторизиран инструмент можете да се справите с косми и заземена мръсотия в тесни пространства.

Мощна батерия: Благодарение на мощната литиево-йонна батерия, Dyson V8 почиства до 40 минути с еднократно използване. Благодарение на двата режима обаче можете да почистите и най-мръсните повърхности. Просто превключете на максимален режим и се насладете на висока мощност за пет минути.

Режими на почистване: прахосмукачката Dyson V8 има два режима на почистване, които гарантират, че всяка повърхност е чиста от прахови частици. Превключвайте между режими за дълготрайно почистване или режим на максимална мощност за особено замърсени повърхности.

Усъвършенствано филтриране: Усъвършенстваната система за филтриране надеждно премахва дори най-малките частици прах и полени, оставяйки дома ви хигиенично чист.

15 циклона: Благодарение на 15 циклона, устройството премахва всички микроскопични частици от вашия дом, като полени и бактерии.

Технология против заплитане: Третирайте упоритите косми с най-новата технология против заплитане, която автоматично премахва всички заплетени косми от лентата на четката.

Тиха работа: Dyson V8 е проектиран да намалява вибрациите и шума, като поддържа ниско ниво на шума за приятно ниво на звука по време на почистване.

Хигиенично изпразване: Изпразването без докосване премахва праха и боклука хигиенично дълбоко в кофата за боклук с една единствена функция. Тъй като не е необходимо да докосвате мръсотията, този процес е много хигиеничен.

Тип продукт: Вертикална прахосмукачка
Тип почистване: Сухо
Функции: Акумулаторна батерия
Цвят: Сив
Захранване: Акумулатор
Употреба: Домашна
Мощност: 425 W
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.