0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Витамини OstroVit Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula, 2 x 30 капсули, 30 Дози

В Наличност
20.95 лв.

Добави в любимиОчаквана дата за доставка: 24.04.2024

OstroVit Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula е комбинация от две висококачествени формули: едната е витаминозна, а другата минерална – заедно те правят един напълно завършен имуностимулатор.

Продуктът съчетава пълен спектър от витамини с всички основни минерали за правилното и здравословно функциониране на нашия организъм.

Витамин А се грижи за здравето на кожата и за поддържането на нормалното зрение.

Витамините от B групата са водоразтворими и са осем на брой. Те са от съществено значение за различните метаболитни процеси и преобразуването на храната в енергия, което ни помага да бъдем активни всеки ден . Повечето от тях не се съхраняват в тялото, което налага редовния им прием, чрез храната или под формата на добавка. Витамини B1, B2, B3, и B7 участват в различни аспекти от производството на енергия; витамин B6 е от съществено значение за амино-киселинния метаболизъм; B9 и B12 са изключително нужни за деленете на клетките. Освен това, всеки един от тези витамини изпълнява множество от допълнителни функции.

Витамин C е силен антиоксидант и е жизненоважен за тялото ни, защото подобрява функциите на нервната система, намалява чувството на умора и укрепва имунната система. Освен това се бори със свободните радикали и забавя процесите на стареене на клетките в организма.

Витамин D - особено под формата на холекалциферол помага за правилното усвояване и оползотворяване на калция и фосфора, и спомага за поддържане на нормални нива на калций в кръвта. В допълнение, този витамин помага за поддържането на здрави кости и зъби, както и помага за правилното функциониране на мускулите и имунната система. Витамин D участва в процеса на клетъчното делене.

Витамин Е - е мощен антиоксидант, който помага да се предпазят клетките от оксидативен стрес и увреждане, причинени от свободните радикали. Витамин Е също участва в синтеза на антикоагуланти, като поддържа адекватна пропускливост на клетъчните мембрани и намалява агрегацията (натрупването) на тромбоцитите, благодарение на което може да допринесе за предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци. В допълнение, той участва в защитата на червените кръвни клетки и предаването на нервни сигнали в тялото.


Ползите от OstroVit Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula биват:

• Действа благоприятно върху функциите на организма;
• Балансира хормоналните нива;
• Укрепва имунитета;
• Улесняа усвояването на хранителните вещства;
Предпазва организма от заболявания;
• Допринася за здравословните функции на метаболизма;
• Подпомага възстановителните процеси;
• Ускорява метаболизма;
• Подобрява тонуса;
• Има положителен ефект върху настроението;
• Понижава стресовите нива;


Да поговорим малко и за някои минералите:

Магнезият е основен минерален елемент и вторият по честота електролит в човешкото тяло.

Магнезият подпомага правилното функциониране на мускулите, поддържа електролитния баланс и помага за поддържане на здрави кости и зъби. Магнезият допринася за намаляване на умората и подпомага нормалните психологически функции, както и допринася за качеството на съня.

Калцият е минералът, който се съдържа с най-голямо количество в нашия организъм. Общото мu количество е равно на приблизително 1 – 1.2 кг от телесната маса. По-голямата част от калция се намира в зъбите и костите ни, а остатъка е локализиран в меките органи, като черен дроб, мускули, стомах и черва.

Селенът подобрява кръвообращението и намалява риска от сърдечни заболявания. Този минерал регулира и функциите на щитовидната жлеза. Освен това селенът защитава организма от оксидативен стрес и се бори срещу свободните радикали. Има и изразен позитивен ефект върху състоянието на косата и кожата.

Цинкът е силен антиоксидант, който притежава противовъзпалителни свойства. Подобрява здравето на кожата и подкрепя мозъчната дейност. Също така подобрява контрола на хормоналния баланс, повишава производството на инсулин в организма и подобрява качеството на кръвта. Цинкът редуцира нивата на лошия холестерол в организма и има важна роля в синтеза на ДНК.

Начин на употреба: приемайте по 1 капсула от витамините сутрин с храната и по 1 капсула от минералите вечер преди лягане. Погрижете се за здравето си с OstroVit Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.