Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Хранителна добавка Vetfood Immunactiv MAX, Имуностимулант, 90 капсули

Модел: 68879796 Наличност 2 бройки
50.92 лв.
59.90 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Предимства:

Immunactiv MAX е натурален продукт, поддържащ имунитета, съдържащ полизахарид, извлечен от клетъчните стени на дрождите Saccharomyces cerevisiae - бета-глюкан (1,3 / 1,6).

Продуктът подпомага функционирането на организма при понижен имунитет, по време на реконвалесценция, при отслабени лица, при възрастни и при животни, подложени на стрес.

 

Immunactiv MAX е най-високата порция екстракт от дрожди (Saccharomyces cerevisiae) - 120 mg в 1 капсула. Продуктът не съдържа оцветители, алергени и е лесно разтворим във вода.

 

Благоприятният ефект на бета-глюкана (1,3/1,6) се основава на стимулиране на активността на хранителните клетки на имунната система, отговорни за мин. за елиминиране на микроорганизми, които причиняват инфекции. Хранителната добавка с бета-глюкан (1,3/1,6) повишава ефективността на имунната система и съответно по-добро състояние на целия организъм.

 

Използва се при:

отслабване на имунната система,

оздравяване,

ниско ниво на устойчивост на стрес,

бременност, кърмене,

допълване на диетата на гериатричните животни.

СЪСТАВ:

малтодекстрин, екстракт от хлебна мая Saccharomyces cerevisiae (120 mg / капсула)*, желатин (черупка), магнезиев стеарат

* - стандартизирано за съдържанието на бета-глюкан 1,3 / 1,6 - 70%

СЕНЗОРНИ ДОБАВКИ: титанов диоксид (черупка) АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: суров протеин 18,5%, сурови фибри 0%, сурови мазнини 6,2%, сурова пепел 3,1%

ПРИЛОЖЕНИЕ:

 Препоръчва се ежедневно да се приемат следните количества от продукта с храна, в зависимост от теглото на животното:

40 кг - 3 капсули

 

Ако е необходимо, можете да отворите капсулата и да смесите съдържанието й с любимия деликатес. Ако методът на хранене се основава само на суха храна, тя трябва да бъде леко навлажнена, така че съдържанието на капсулата да залепне за храната и да се консумира от животното. Препоръчително е да се консултирате с ветеринарен лекар преди употреба или преди удължаване на периода на употреба.

 
Възраст: Всички
За: Гризачи
Котки
Кучета
Предимства: Силна имунна система
Форма: Капсули
Тип: Концентрат
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.